Şimdi Ara

Bu drogba ne diye bu kadar abartlıyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  •  Bu drogba ne diye bu kadar abartlıyor ?
  • Ya abi sanki bana bi hagi , veya wesley sneijder'de.

    Son yıllarda o kadar oyuncu ilahlaştırmaya başladıkki aynı şeyi wesley sneijdere'de abartılı şekilde yapıyoruz.


    ve beyin koşarak uzaklaşır
  • Tek bir örnek vereceğim. Biz bu adam sayesinde Juveli, Madridli gruptan çıktık. Juve deplasmanında 1 gol 1 asist, içeride tek golün asisti. İstatistik vermeyi sevmem ama maçtaki katkısını izleyenler bilir. Büyük futbolcu olmak, yıldız olmak kolay değil. Drogba için birçok örnek verebilirim, şu konuyu açarak futbolu nasıl izlediğin az çok anlaşılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konu kaç gündür gözüme batıyor, nasıl olsa troll konu diyerek girmedim, baktım bir sürü cevap gelmiş. Doğru mesajlar olduğu kadar saçma sapan bir sürü mesaj da var. Drogba yı eleştirmek için ya futbol bilmemek, ya da maç izlememek gerek. Adam komple santrfor. Gol vuruşu, hava hakimiyeti, top indirme, saklama, tutma, sürme v.s. bir santrforda olması gereken ne kadar özellik varsa hepsine sahip. Hiç olmazsa zahmet edip ilk oynadığı akhisar maçını izleyin. İlk devredeki orduspor maçından itibaren çöken ortasaha ve forveti adam tek başına ayağa kaldırdı. Drogba yı eleştirenler sanırım sadece attığı golleri izliyor ve gollerini sayıyor.
  • Konuyu inş bilinçli açmamıştır yoksa durum vahim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar nasıl konular ben gerçekten anlam veremiyorum. Drogba gibi 3 4 tane adamın olsun lige ambargo koyar Avrupa kupalarında söz sahibi olursun. Bu adamın hiçbir şey yapmasına gerek yok. Ne defans, ne çalım, ne gol vuruşu. Bu adamın ilerde dursun havadan topu şişir adam yine sana gol attırır. bknz. Umut'un Juventus karşısında attığı beraberlik golünde atılan uzun top ve yine bknz. ertelenen yine Juventus maçında gruptan çıkmamızı sağlayan Sneijder'in attığı gol. İki golde uzun topta Drogba'nın sadece indirmesi ile oluşan goller. Ayrıca bu takım onun döneminde Madrid gibi bir takıma 5 5 diye bağırmamızı, turu geçme inancımızı sağlamıştı. Turu geçemesek bile o heyecanı yaşamak paha biçilemezdi hemde Mourinho'ya karşı. Bugün ise şampiyonlar liginde acaba Astana'ya yenilir miyiz diye düşünüyoruz. Gelmiş adam niye abartılıyor diyor.
  • Drogba lan bu Drogba tabi abartilacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes cunku bu drogba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gardaş senin o drogba dediğin adam var ya işte o adam tam da abartılacak futbolcu. Öyle böyle biri değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.