Şimdi Ara

Bu Ders Hakkında Ne Yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sabırla okumanızı istiyorum.

    Şimdiden teşekkürler...

    Sakarya Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler son sınıf öğrencisiyim...

    X diye ömrümü, hayatımı mahveden bir ders alıyorum zorunlu olarak. Bu yazıyıda hocamızın gecenin 04.00'ünde sisteme final sınavıyla alakalı bir not yazmasından sonra yazmaya karar verdim.

    Ders ikinci sınıf dersi. Duyduğum ve gördüğüm kadarıyla diğer üniversitelerde X I, X II diye iki dönemde veriliyor bu ders. Seçmeli derslerle aynı krediye sahip. Bölümüm her sene 110 birinci öğretim, 110 ikinci öğretim olmak üzere toplam 220 öğrenci alıyor. Dersi alan öğrenci 481 kişi... Yanlış görmediysem 2009 girişli biri hala bu dersi alıyor, 7 sene olmuş... Dersi fakültede ki dersliklerimizin dışında bir yerde "kongre salonunda" almak zorunda kaldık... Hocamız resmi mail adresine attığımız maillerimizi okuyor lakin cevaplamıyor, bunu yapabilir mi?

    Derse katılımım neredeyse tam. Çok şükür akli dengem de yerinde. Dersi üçüncü kez aldığım halde daha finale girmeden kaldım diye biliyorum. Gecenin bu saatinde gündüz olan final için sisteme not mu düşülürmüş abi? Ya sen hocasın yat uyu daaa. Sınavda derste işlemediğimiz şeylerin arasına soruları koyuyor, olay içinde soru soruyor bize. Bilgi yok, cevapta da ham bilgi istenmiyor. Bunu yapabilir mi?

    Sınav için herkesin ortak kararı şu ki hoca dersi alanların bilgilerini değilde dikkatini ölçüyor. Beyler, bayanlar sınav 110 dakika...

    Hocamız hakkında yorum yapmayacağım ve bilgi vermeyeceğim, hoca şöyledir böyledir diye.

    Bana sadece yol gösterin dersi geçmek için... Şunuda belirteyim hocayı şikayet etmek isteyen milyonlarca kişi var. Bu konuda bir olay yaşayan var mı? Olay neydi, nasıl sonuçlandı?

    Beyler kız istemeye gidemiyorum. Dönemlik kredilerimi bu derse harcadım diye 2 dönemdir kredi eksiği yaşıyorum, buna çalışayım diye başka dersler aksıyor. Okulum şu ders yüzünden uzadı benim. Hayatım mahvoldu resmen. Kız istemeye gidemiyorum okul uzadı diye. İşe giremiyorum ve seneyede giremeyeceğim çünkü seneye yoklama zorunlu, normalde İstanbul'da yaşıyorum. Hocayla konuştum derdimi anlattım " Git gel yapmak zorundasın, sınavlara alamam yoksa. " dedi. Neyse, dediğim gibi kız istemeye gideceğiz gidemiyoruz, işe giremiyorum.

    Psikolojim alt üst oldu yemin ederim, yardım edin Allah rızası için bir çıkış kapısı gösterin bana. Beynim yandı düşünmekten şu dersi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_eminhelvaci -- 26 Aralık 2016; 5:55:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dersin adını söylemezsen sana nasıl yardım etmelerini bekliyorsun. Ayrıca buraya yazacağına konu dışına yaz. Orada çok daha fazla insan var.
  • Teşekkürler hocam. Konu dışına yazayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.