Şimdi Ara

Bu Dambıl setini alacağım ancak bazı sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar.. Daha önce yazmıştım sağ elimin tarak kemiği 3 yerinden kırıldığı için sporu bırakmak zorunda kaldım.. Alçı 1 hafta sonra çıkıyor ancak ben alçı çıktıktan sonra hemen gidip salonda spora devam etmek istemiyorum.. 3 ay falan evde devam edeceğim.. Bunun için 20 KG lik dambıl setlerine bakıyorum. Birtane buldum kaliteli bir ürüne benziyor.. Mümkün olduğunca ucuz birşey istiyorum. Bu ürünün fiyatı 92,50 TL. Daha önce alan varsa kaça aldığını ve memnun kalıp kalmadığını yazarsa sevinirim..


    ÜRÜN :

    http://www.hepsiburada.com/Liste/delta-dura-strong-deluxe-kromaj-20-kg-ozel-cantali-set-ds-322/productDetails.aspx?productId=spordelta1331&categoryId=387329







  • merhabalar oncelikle almayı duşundugunuz set ozellik olarak guzel gorunuyor
    ayrıca geçmiş olsun (elinizde dolayı) bende yaşadığım yerde salon olmamsından dolayı spor yapamıyorum
    daha onceleri vucut geliştirme yapıyordum benim size tavsiyem uzman değilseniz evde felan ugrasmayın eğer imkanınız ve zamanınız varsa salona gidin fakat şunuda soyleyeyim olay antronorde bitiyor .tercihiniz saglam referanslı bi salon ve antronor olsun ha tabi kendiniz uzmansanız o ayrı konu bende sizin gibi netten dambıl araştırırken yazınızı gordum bişeyler yazma geregi duydum umarım yazdıklarım işinize yarar




  • Bu setleri dikkatli incelemek lazım mesela baktığınız sette 20 kg lik agırlık yok.16 kg lik var bar agırlıkları dahil edilmiş sete.Bar ağırlıkları haricinde 20kg olan setleri incelemenizi öneririm.Çoğu verdiğiniz ilandaki gibidir ama sadece ağırlık olarak olan setlerde var tercih sizin.
  • piyasada en uygun fiyatlı ve kaliteli üründür deltanın dambıl setleri. ben 3 sene önce 15kg lık olanı aldım. o zamanlar 70tl gibil bir fiyattan almıştım. normal yani fiyat. hatta mağazalara bakarsanız bu fiyatın 2 katını söylediklerine şahit olursunuz.
    yalnız arkadaşın dediği gibi ağırlıkların toplamı 16kgdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 18 Aralık 2011; 4:29:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.