Şimdi Ara

Bu da Tayland'ın ilk yerli otomobili: Elektrikli Mine SPA1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Espiriler havada uçuşuyor. Ağlanacak halimize gülüyoruz dedikleri tam olarak bu sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dunya yerinde durmuyor. biz yapacaz edecez derken baskalari yapiyor yol aliyor. dolayisiyla rekabetci gucunu kaybeden ekonomimiz dahada disari bagli hale geliyor ki, su an yasadigimiz cari acik ve dolar sikintisinin nedeni bu, dolayisiyla girdigimiz tum ekonomik zorluklarin kaynagi. en buyuk hatamiz onceki 10 yilda piyasadaki dolar ve kredi bollugunu yanlis kullanmis olmamiz, kore ve diger gelisen ulkeler gibi uretim altyapisini ve egitimi gelistirmek yerine betona gommus olmamiz. gelecek 10 yilda artik o betonlari kemiririz.

  • Tayland'da seçim yaklaştı sanırım.. :)

  • #evet
    Yerli uçak
    Yerli otomobil
    Ahmet Davutoğlu
    Yetki
    Şahlanacak
    Tek adam
    Dolar
    Jöleli
    Hüloğğğğğğ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadol 1966 Hyundai 1967. 53 yıl önce Anadol tarih oldu Hyundai ise dünya markası oldu. Koreliler Hyundai/Kia ile ne kadar övünse azdır. Bir zamanlar kimsenin yüzüne bakmadığı Hyundai/Kia Grubu bugün sektörde söz sahibi olmayı başardılar. Bizim ise bir tane elle tutulur arabamızda yok markamızda yok. Hyundai bugün sektör içindeki gelişimi ve ekonomisiyle dünya devlerine kafa tutarken biz ise ortada yokuz. Hyundai aradan geçen 53 yılda dünya markası olurken biz olduğumuz yerde saymaya devam ediyoruz ağlanacak halimize gülüyoruz yazık çok yazık

  • Bizde kafalar piril piril hep garantiye kaciyolar yatirim yapan zenginler ya enerji isindeler ya telekominasyonyada parca birlestir sat :)

    Bugun bi elektrik motorunun maliyeti ne ya :) bi pillerine para verirsin onuda trde yigit aku mutlu aku vs gibi firmalar var git arge yaptir ellerinde varsa istegine gore urettir ne yani :) geriye ne kaldı bi şase yapamiyolarsa biraksinlar bu isi :)

    Hadi bunlarin hic birini yapamadin senin DMA gibi yerli sirketin var git boyle boyle arac uretcez ulan de cani gonulden yaparlar bence takip ediyorum adamlar bu elektrik motor aksam kontrolcüsü vs vs islerine kendilerini adamis resmen dunyada ilkleri oynuyolardir cinlilere komple kaptircaklar yakinda bu sirketide

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.