Şimdi Ara

Bu bölüme yazan arkadaşlara;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İster hakaret edin, ister kışkırtın yine de bize cevap hakkı verenlere teşekkürler. En azından diğerleri gibi kendi takımınız bölümünde sallamıyorsunuz.



  • futbolcu ve yöneticilerin böyle işlere kalkışması çok kötü bir durum.Biz Taraftar olarak Takımımız alın teri ile yendigini düşünürken gerçekte neler oluyormuş neler.Burda en önemli durum ise Taraftarların malesef bu durumu Hoş görmeleri.Öncelikle Vatandaş olarak Adalete saygılı olmalıyız.Sırf kulübümüz ile ilgili bir soruşturma var diye paranoyak olmaya gerek yok.Biraz sabırlı olup soruşturmanın sonun beklersek bizde kim suçlu,kim suçsuz görecegiz.
  • Hosgorenlerin cogu digerleri de yapiyor sadece bize olan oluyor mantiginda oldugundan hosgoruyor. Akli selim kimse sikeyi desteklemez. Ancak henuz tam olarak nelerin dondugunu bilmiyoruz. Bekleyelim gorelim. Suclu varsa herkes ceksin cezasini. Kimse 'su buyuk kulup bu buyuk kulup' demesin. Ceza neyse uygulansin.
  • İnsanların hoşgörülü olması gerektiği bir zamanda birbirleri ile dalga geçmeleri,tansiyon yükselten mesajlar atmaları hiç hoş değil.Bakıyorum bazı konulara adam açmış kendi bölümüne bir sağa bir sola sallıyor,açıkcası ben bile rahatsız oluyorken cevap yazamadığım için salladığı takımın taraftarlarını düşünmek bile istemiyorum.

    Şike olayları gerçek diyelim,bu halde bile bu pisliklerin cezasını en ağır çekecek olanlar yine takımlar ama neden ? Bir kaç pislik insan yüzünden.

    Ben sadece geçmiş olsun demek isterim ve inşallah bu tür olayları bir daha yaşamayız.

    Ve ayrıca bu yeni spor bölümü mesaj atma sistemi saçmalığın en alası olmuş,sırf bir kaç çürük insan yüzünden bizler mesaj atamıyoruz.




  • Valla futbol bölümü ayrıldığından beri "diğer kulüpler" haricinde doğru düzgün konu açmadım açıtğım bir konuda da bunu ifade etmiştim.
    Özellikle başka kulübün direk adının geçtiği meseleyi gidip kendi takımının bölümüne açmak bence çok yanlış..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.