Şimdi Ara

bu besiktas bizi yenemez (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    quote:

    Orijinalden alıntı: Naledolası Kanal

    Hay senin mantığına takım oyunu denen bişeyden haberin var mı senin? Senin takımının bu sene yapamadığından hani.

    kime dedin? bana dediysen takım oyunu Beşiktaş'ın daha iyi yazdım zaten. Beşiktaş mı yapamıyor takım oyununu?

    Hayır konuyu açana yazdım.
  • Babam ve oğlum filmi durmadan koşan oğlu ve emenike

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BO BOSOKTOS BOZO YONOMOZ
  • Dembabayi tutabilecek kalitede 1 oyuncunuz yok yol gecen orta sahaniz varken atiba veli ye vasat diyorsun takim oyunun yok forvetlerin gol atamamis emenikeyi kim tutacak diyorsun.Karsinda arsenali tottenhami sahasina hapseden besiktas bize top oynatmaz diyecegine birde ligin en formsuz takimi galatasaraya yenilip en iyi top oynayan takimina salliyorsun meeak etme Besiktas haddini bildirir sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oooo güzel konu kıvrılalım
  • Ahm3tt A kullanıcısına yanıt
    beşiktaş vasat bir takımdan sonrasını okumadım. 3 günde bir maç yapmasına rağmen beşiktaş haftada 1 maç yapan fenerden daha tempolu, zevkli futbol oynuyosa kimse gelip beşiktaşa vasat takım diyemez. Yenildiğimiz erciyes maçında bile attıklarımızın haricinde bir sürü net pozisyon bulup değerlendiremedik. Maça gelirsek Beşiktaş açık ara daha çok pozisyon bulacak takım olduğunu düşünüyorum. Eğer hala Beşiktaşa vasat diyosan fenerin bu ligde oynamaya hakkı olmazdı
  • Kuzguna yavrusu şahin gibi görünürmüş, oyuncuları da üç top çevirdi mi taraftar takımlarını Madrid gibi görüyor. Geçen sene de Sinan Engin, bjk'ım gümbür gümbür geliyor diyordu ikinci yarının ortalarında, sezon sonu gördük gümbürtüyü... Hali ile bjk taraftarının geleneksel gazlı haftalarından biri şu zamanlar, o yüzden çok fazla dikkate almaya gerek yok.
  • Fener büyük maçları oynamasını iyi bilir,hele karşısında duran toplardan rahat gol yiyen beşiktaş varsa,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çekimdiğim TÖRE vardı oda cezalı sanırım.
  • 2 yıl önce BJK - GS maçında Burak kendini yere attı dedim ki bu sene şampiyon BJK değil.
    Geçen sene BJK - GS olaylı derbisi sahaya girmeler filan, bu sene de BJK'ı şampiyon yapmayacaklar.
    Geçen haftaki Elazığ maçı sonrası içimde kuşku oluştu, bu hafta da büyük ihtimalle bir şekilde FB kazanacak ve BJK bu sene yine şampiyon olamayacak.
  • vasata kelimesini görünce gerisini okuma ihtiyacı bile duymadım.Ayrıca Beşiktaş çok yoruldu sizin gibi tek kulvarda oynamıyor erciyes maçında bunun etkisini yaşadılar sadece, asıl bu maç sizin için çok zor bi maç olucak eğer tribünler 50.000 üzerinde olursa o taraftar desteği ile size en rahat 2 atarlar.Beşiktaş taraftarı ile birleştiği zaman çok tehlikeli bi takım haline geliyor.
  • Beşiktaşın defansı evlere şenlik pozisyon olmadan gol yiyorlar.Kuyt ve oynarsa emrenin gol atacağını düşünüyorum ba da atar 2-1 alırız
  • oyanacagımız en rahat besıktas macı olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle beraberlik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 3 diyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş ne tarafını karşılaştırırsak karşılaştıralım bizle denk kadroya sahip değil.Tabi bu kağıt üzerinde. Sen rakibi açamıyosan hızlı hücuma çıkan takıma pozisyon veriyosan eğer beşiktaş bizi yener.

    Atiba veli
    Frei oğuzhan olcay
    Ba gibi bi kadroya

    Topal emre raul
    Sow kuyt emenike başlayacak.

    Sowun yerine derbideki gibi alper ile başlarsak pas yaparak beşiktaşı durdururuz. Diego sow gibi ağır ve formsuz adamlarla başlamak sıkıntı yaratıcaktır.

    Gs maçının devre arasında belli olan bişey vardı. Fenerin kondisyonu geçen seneye göre çok kötü. İlk devre fener bu maçta öne geçemezse 1-0 yada 2-1 gibi bi skorla bjk alır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahm3tt A kullanıcısına yanıt
    sahadamı vasat :D erciyes acık oynadı evet. eğer 10 kişi kalmasaydık rahat almıştık maçı bunuda unutma. beşiktaş sol beki olmamasına rağmen bence fenerle en kötü berabere kalacak, fener gol atamıyor. acık oynasa ne yazar ki? geçeen yıl açık oynadıda noldu? necip caneri caner necibi cekerken necip kırmızı kart gördü ve maç 3-3 bitti. son dakika oğuzhanın atamadığı net golüde unutmamıssındır umarım? geçen yılda açık oynamıştı fener. erciyes örneğin cok sacma? + geçen sene yine olimpiyatta ersun hoca dönemidne 1-1 ken maç 2 yi kaç kere kaçırdık. dğrucu olmak lazım. beşiktaş yenilir kötü oynar derbiyi kaybeder bişey demem. ama gelinen noktaya bakılırsa sizin geçen yıl 5 yediğiniz arsenali arsenalde son 20 dakka ağlattık resmen. bunlardamı tesadüf?
  • Olimpiyatta top oynanmaz 0-0 1-0 falan biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahm3tt

    quote:

    Orijinalden alıntı: carnageous

    konuyu açan kardeş futbolun sahada oynandığını unutmuş sanırım dün kayseri deki kazayı referans alıp hemen uçmaya başlamış son söz sahada söylenir kardeş derbidir hiç belli olmaz tarih bunun acı örnekleriyle dolu!!!

    kağıt üzerinde de vasat

    sahada da vasat bir takım beşiktaş

    ciddi bir takımla oynadığı maçlar var mersin ve rize onlarda da puan kaybı...

    bursa maçı şans maçı bariz...

    ligde ilk ciddi maçları ciddi bir takımla bize göreceğiz gerçek yüzünü....

    bakın dikkat edin dünkü takımla biz oynasak 11 kişi defans yapardı

    erciyes bildiğin açık oynadı 3 tane gol attı...

    Sen futbol ile ilgili yorum yapma lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahm3tt

    quote:

    Orijinalden alıntı: carnageous

    birde fb analizi yapsana bana gb liğini zor bela ağlaya ağlaya göz yaşlarına hakşm olmadan kendi sahasında yenmenin nasıl bir açıklaması oluyor bay futbol otoritesi.

    ligde bize karşı 15 takım 90 dakika defans yapiyor ve sert oyunla durdurmaya çalışıyor

    gb maçında bakın oyun kaç kere durmuş ve sert müdehalelere maruz kalmış oyuncular... kadlec in dizi, raul un ayaklarını kıracaklardı...

    lakin son haftalarda güçsüz sow çıkar çıkmaz emenike 2 pozisyon aldı... 2 kişi ceza sahası içinde emenikeyi tutma değil yıkma amacında olduğu için saçma sapan penaltı yaptılar 2 kere

    Canım gençlerbirliği size karşı kapalı mı oynadı ? Hadi geçtim canım peki Akhisarda mı size karşı kapalı oynadı. Ulan hepsini geçtim Antepte mi kapalı oynadı. Üçüde gayet açık futbol oynadılar. Sen birde aç bizim Rize ve Es-Es maçlarını izle bakayım rakipler toplam kaleye 5 şut çekebilmiş mi. Burada yorum yapıyorsun dürüst yorumlar yap, pozisyona girmekte zorlanıyorsunuz, oyuncularınız kondisyonsuz. Ama bu demek değildir ki bugün bizi yenemezsiniz çünkü Fb-Bjk derbileri harika oluyor ve sonuçlar çok farklı olabiliyor.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.