Şimdi Ara

Bu araç hakkında görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 15000tl bütçem var ve c sınıfı hatchback bir araç arıyorum, verdiğim linkteki 98 model astrayı buldum. Aracı gidip gördüm gayet temiz kullanılmış ve bakımları düzenli yapılmış. Sizin görüşleriniz nelerdir? Teşekkürler

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2.sahibi-bankacidan-cok-temiz-98-model-opel-astra-gl-170909026/detay



  • Araç gayet temiz ve orijinal bir araca benziyor, bana manuel için fiyatı fazla geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEMBELE1234 kullanıcısına yanıt
    Piyasa konusunda pek bir bilgim yok ilk aracım olacak, sizce ederi nedir aracın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f kasa opel astraların en dolusu gls olanlardır.tavsiyem gls olan bir model almanız.
  • docs kullanıcısına yanıt
    Hocam belirttiğim bütçedeki glslerin kilometreleri çok yüksek ve lpgliler, lpgli olsun da istemiyorum böyle eski bir araba çok sorun çıkarır gibi geliyor lpg ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kola Şişesi

    Hocam belirttiğim bütçedeki glslerin kilometreleri çok yüksek ve lpgliler, lpgli olsun da istemiyorum böyle eski bir araba çok sorun çıkarır gibi geliyor lpg ile

    kilometresinin yüksek olması arabanın kötü durumda olacağına işaret etmez ki.önemli olan adamın nasıl kullandığı.tavsiyem araba alırsanız galeri 2. seçenek olsun sahibinden almak her zaman daha iyidir.bizde bu astranın 98 gls sedan otomatik vites + lpglisi var.2 senedir kullanıyoruz kullanıcı hatası dışında önemli bir sorun çıkartmadı şu zamana kadar.aracın kilometresi de 199 k'da.hor kullanılmamış olanını bulursan kaçırma derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi docs -- 23 Ekim 2014; 13:15:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: conquête

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-erkan-galeriden-klimali-abs-cift-airbag-hidrolikd-s.lpg-140-bin-184014400/detay

    Hocam araç güzel gibi fakat izmirde yaşıyorum ben araç çanakkalede bir galeride, oraya gidemem en azından şu anlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çıkarması tamamen kullanıcıyla alakalı hor kullanılmışsa sıkıntı temizse hiç düşünme al gitsin
  • Pazarlıkla 14.750 gibi bi fiyata indirirseniz ve arabanın bakımlı temiz sorunsuz olduğundan eminseniz kaçırmayın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim eski arabam 98, gls, otomatik idi. Lpg sorunu aracın eskiliğiyle alakalı mı? Lpg kiti ile alakalı bence. Yine de bilenler yazsın. Bu arada ben bir buçuk yıl önce 13000 tl'ye satmıştım. Km'si, temizliği falan bu aracın neredeyse aynıydı.
  • bu araçlardan hiç anlamam fakat araç komple boyalı ve bence km side gerçekçi değil(16 senelik bir araca göre). aracın piyasasını bilmiyorum fakat piyasasının altında almaya çalış bence çünkü satarken kimseye anlatamazsın güneş yanığından boyattım diye. araç genel olarak temiz ve güzel görünüyor, inşallah hayırlı olur sizin için.




  • Tavsiyeler için çok teşekkürler şu ara pek müsait değilim ilgilenemiyorum o yüzden.

    @bordod

    Hocam açıkçası lpgye pek sıcak bakmıyorum fakat markadan markaya da değişebilir. Gerçekten sorunsuz diyorsanız biraz araştırabilirim, bir de araç fiyatları biliyorsunuz ki çok arttı şu an aynı temizlikte gls otomatik bir aracı 17binden aşağıda bulmak biraz zor.

    @Olur böyle şeyler

    Kilometre konusunu bilmiyorum satan kişi araç sadece haftasonu aile gezmelerinde kullanıldı dedi, motor sesi marşı ve rölanti sesi de pek şüphe uyandırmadı fakat kontrol ettirmeden emin olamayız tabiki bunlar kendi görüşlerim. Boya ve kaza konusu da aynı şekilde kontrol ettirmek lazım.

    @mericx

    Hocam verdiğiniz linklerdeki civice baktım da, izmirli misiniz bilmiyorum ama burada klimasız bir araca yazın binmek baya bir kilo vermenize sebep olabilir o yüzden o ilanı geçiyorum, almeraları hiç araştırmadım açıkçası pek bilgim yok fakat iki araç da lpgli ve gri olanın kilometresi çok yüksek. Bordo olana müsait olduğum bir zaman bakabilirim tavsiyeleriniz için teşekkürler.




  • Kola Şişesi kullanıcısına yanıt
    Benim ilk aracimdan.. cok saglam bir araba ve eski olmasina ragmen yol tutusunun iyi oldugunu dusunuyorum. Benim icin tek dezavantaji direksiyonu manueldi ve debriyaji agirdi benimki 94 gl si idi.. buna ragmen uzulerek sattigim bir aracti. Sifir almasaydim keyifle binmeye devam ederdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.