Şimdi Ara

Bu amfi nin çıkışı kaç watt ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar elimde 2. El olarak anlamayan birinden 15 liraya aldigim bi amfi var uzun zamandir kullaniyorum ev tipi woofer imi falan guzel calistiriyor ama kac watt cikisi onu nasil anlayabilirim ? Amfinin arka tarafinda 4 tane hoparlor cikisi ve pc baglantisi cikisi disinda hicbirsey yok zaten eski bi amfi trafolu ama ağır baya onunde bisey yaziyor ama tam tercume edemedim isterseniz icindeki anfi entegresinin kodu ile birlikte fotosunuda atabilirim 80w+80w nedemek tam anlamadim cevaplariniz icin simdiden tesekkurler :)
     Bu amfi nin çıkışı kaç watt ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vites7777 -- 4 Eylül 2014; 0:29:32 >







  • Cevap sorduğun soruda: 2x80 Watt. Tabi bu değer 4-6 yada 8ohm'da mıdır bilmiyorum. İçinde nasıl bir yapı var, hangi transistörü kullanıyor, iç fotoğraf görürsek net bir cevap çıkacaktır. Belkide Pioneer SA-9800 klonudur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hilhan

    Cevap sorduğun soruda: 2x80 Watt. Tabi bu değer 4-6 yada 8ohm'da mıdır bilmiyorum. İçinde nasıl bir yapı var, hangi transistörü kullanıyor, iç fotoğraf görürsek net bir cevap çıkacaktır. Belkide Pioneer SA-9800 klonudur :)

    İcinin fotograflarini hemen cekiyorum. Ama biseyi merak ettim 2x80w ama 4 cikis var her cikisa kac watt veriyor acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 hoparlör terminali de olsa genelde standart stereo amplilerde çıkış gücü sabittir. Yani kanal başı 80watt'ı iki hoparlöre paylaştıracak. 5.1 gibi çok kanallı sistemlerde her kanalın kendi çıkış transistörü vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.