Şimdi Ara

BTK Ne İşe Yarar Bilgisi Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Telekom VDSL altyapısındaki aboneliğim ile ilgili Millenicom'a telefon ve internet hizmetim olan aboneliğimi yalın sisteme geçirmesini, telefon hattımı iptal etmesini istedim.


    Benzer işlemi dayımın Turknet'de ki aboneliği içinde yaptım. Turknet 2 gün içinde işlemi yaptı telefonu iptal etti yalına geçti hat.


    Millenicom haftalarca oyaladı yanlış bilgiler ile internetinizde gider 3-5 gün gibi sonra yok gitmiyor yanlış bilgi verilmiş falan en sonunda yapamıyoruz telekom izin vermiyor diye işlemi yapmamak için ellerinden geleni yaptılar.


    Durumu BTK'ya bildirdim Yalın hizmet kullanma hakkımı firma engelliyor diye.


    Firma 2 kere cevap verdi bende 2 kere itiraz ettim BTK sisteminde.


    Firmanın 3. cevabında firma tarafından şikayet komple kapatılmış olarak gözüküyor.


    Yani BTK sadece izliyor firma ile mesajlaşıyoruz zaten kendi kanallarında sonuç alamadığım için BTK ya yazıyorum ama aynı sohbeti yine BTK sisteminde yapmış oluyoruz rezil kurum izliyor sadece. Bunlar ne iş yapar bu ülkede bilen var mı?


    Benim bildiğim tek yaptıkları iş halkın vergisi ile maaşlarını alıp ISS'lerin yönetim kadrosundaki kankaları adına kurul kararları alarak vatandaşın ISS'ler tarafından soyulmasına zemin hazırlamak asli görevi olan bir kurum.


    Bu rezillere bir şikayetimizi nasıl ileteceğiz bu ülkede?

    Bana birde firmaların şikayet kanallarından şikayetinizi yazın bizi meşgul etmeyin diye de akıl vermişler.


    Bunları da şimdi üst kurumu Ulaştırma Bakanlığına şikayet edicem bakalım onlar ne diyecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 13 Ağustos 2022; 1:18:38 >







  • Bilgiyi tıkama kurumu (btk)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readytodie1 -- 13 Ağustos 2022; 0:37:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • müstehcen siteleri engellemek. böylece ahlakımız hiç bozulmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGrayMan -- 14 Ağustos 2022; 9:40:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Engellenecek içerikleri hiç aksatmadan her hafta ISS'lere gönderir. Başka bir görevini gören olduğunu zannetmiyorum.

  • mustifb M kullanıcısına yanıt

    Google'da aratınca sözde görevleri "elektronik haberleşme ve iletişim alanında düzenleme, denetleme, yetkilendirme ve uzlaştırma görevlerini yerine getirir" yazıyor.


    Ama gerçekte tek yaptıkları iş bizim vergimiz ile maaşlarını alıp ISS yönetim kurulundaki kankalarının halkı soyması için gerekli düzenlemeleri yapmak.

    Gerekirse Tüketici yasasına bile aykırı kurul kararları alan bir kurum.


    Tüketici yasasında 1 yıldan uzun süreli sözleşmelerden 1 yıl geçince tüketici hiçbir cezai şart ve sebep göstermeden aboneliği sonlandırabilir yazar.


    Ama firmalar ile telefonda görüştüğünüzde abonelik bitmeden çıkarsanız bunun cezası var der.

    Ama resmiyette evrakta bunun sadece adını değiştirerek indirimlerin iadesi der uçuk saçma sapan hiçbir düzenlemesi sınırı olmayan bir ceza ücreti çıkarır.


    Ticaret bakanlığına şikayet edersin tüketici yasası şu maddeye aykırı yasa dışı bir durum var burda diye.


    Cevap gelir yasaya aykırı olsa da bunu BTK'nın şu KURUL KARARI ile ceza kesmeleri mümkündür diye.


    BTK'nın asıl işlevi budur. Firmaların Araplara sattıkları Telekom başta bu halkı soyması için mesai yapan bir firmadır. Sonunda Allah belalarını verdi tek yaptıkları şey soyarak kar etmek olduğu halde firmayı batırıp bankalarıda hortumlayıp kredi de alıp kaçarak gittiler.


    Emeği geçenlerin topunun ateşi bol olsun bu milletin günahı kalmayacak ahirette.





  • Vatandaşın çıkarına ters olan ancak İSS şirketlerinin çıkarına olan her adımı atan, devletten geçinmek için badem bıyıklıların toplanmış olduğu, aslen bi boka yaramayan kurum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekom denen garabet kurumun tasdik makamı...

  • Hocam ben de BTK'dan şikayet oluşturdum. Sizi önce kurumla muhattap ediyor. Orada çözümlendi yazınca mesaja girip itiraz ede tıklayın. 2. kez itiraz et yapıp mesaj yazdığınızda bu sefer işletme cevabı bekleniyor yerine kurum incelemesinde yazıyor. 2. kez itiraz edince BTK devreye giriyor.

  • alvete A kullanıcısına yanıt

    Bende 2 kere itiraz ettim zaten. 3. cevapta firma tarafından şikayet kapatıldı yazıyor daha cevap veremiyorsun. Firmanın cevabının sonunda BTK'nın da cevabı var kopyala yapıştır. Şikayetleri inceliyoruz falan firmaların sitelerinden şikayetlerinizi iletin burdan bizi uğraştırmayın anlamında kendi cevapları da var konu ile alakasız genel.


    O yüzden BTK'yı da Ulaştırma Bakanlığına şikayet ettim görevlerini yapmıyorlar diye ama onlarda şikayeti tekrar BTK'ya iletmişler. Ülkenin sistemi zaten çökmüş çürümüş uğraşıyoruz işte. Ateşleri bol olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 19 Ağustos 2022; 23:23:49 >
  • 312 . kullanıcısına yanıt

    Ya ne iştir adamlar durduk yere internetimi kapattı. 2 ay sonra şikayet ettim hemen açtılar. Ben 2 ay sizi mi bekleyeceğim başka internete başvurdum diyorum kapatırsak ceza ödersiniz diyor. Kendileri evrakları sisteme girmemiş, 10 gün uğraştım yapamadılar, şikayet edince hemen açtılar. Bakayım hocam sonuç ne olacak. Sizin söylediklerinizden sonra pek ümidim de kalmadı. Zaten bir sistem vatandaş yararına çalışsa şaşardım.

  • alvete A kullanıcısına yanıt

    Hocam ne cezası? Taahhütli birşey aldınız sanırım. Bu zamanda artık gerek yok birçok alternatif var. İnternet kutusu tavsiye ederim birçok aboneliğimi geçiriyorum bu firmaya.

  • 312 . kullanıcısına yanıt

    Vodafone taahütlü fibere başvurdum internet üzerinden. eve kurye geldi evrakları aldı, interneti açtı gitti. 2 ay sonra sözleşme eksik git bayiden tamamla dediler. 10 gün bir oraya bir buraya kimse bir şey bilmiyor. Mesajda abonelik sonlandırılacak yazıyor, sonlandırmıyorlar. Fatura yollamaya başladılar. Btk'dan şikayet ettim, kimsenin yapamadığı şeyi hemen hallettiler. İnterneti 2 ay sonra açmışlar devam et diyorlar. Ben başka internete geçtim, cezası sonlandırın yazdım yok. Btk şikayete devam ettim, kurum incelemesinde falan yazdı. Sonra kapatmışlar şikayeti, kopyala yapıştır bişeler yazmışlar. Ne dedikleri bile belli değil.


    Kısacası BTK şikayet falan hikaye. Kahveden iki adam koymuşlar herhalde kopyalayıp yapıştırıyorlar.

  • alvete A kullanıcısına yanıt

    Aynen. Bende bu yüzden BTK'yı bağlı olduğu Ulaştırma Bakanlığına şikayet ettim. Görevlerini yapmıyorlar. Yıllardır böyle şu kurumu uyarın diye. Şikayeti BTK'ya iletmiş reziller bakanlığa BTK'yı şikayet ettiğim halde. BTK'nın zoruna gitmiş hiçbir hakaret küfür olmadığı halde bunlar var diye cevaplamıyoruz diyerek dönüş yapmışlar. Argo küfür varmış şikayette. Tek dediğim vergim ile aldığınız maaşları helal etmiyorum. Ahirette görüşürüz dedim işinizi yapmadan maaş almaya devam edin. Zorlarına gitmiş. Ahirette görüşürüz cevap orda nasıl alınıyor. Haram zıkkım olsun vergimden tüm işini yapmayan memurların aldığı maaşlar.

  • 312 . kullanıcısına yanıt
    Bu yaklaşımlar normal bu devirde iş yerine mobbiing var diye bakanlığa şikayet ettim onlar da iş yerime göndermiş yazıyı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.