Şimdi Ara

Bronz 5 0 puan bir adam geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet az önce hayatımda görüp görebileceğim en kötü oyuncu takımıma geldi nasıl geldi oda ayrı bir gizem. 1000 lerce maç attım ama bu kadar kötüsünü ilk defa gördüm. karşıdakiler bile şaşırdı artık yaşı kaçsa daha cümle bile kuramıyordu tosun. dakika 20 adam hala 10 cs ve 8 lwl dı. komik olan adam afk değildi oynuyordu yani ciddi ciddi. oyun biter bitmez match history baktım. 1 den fazla kill aldığı oyun yoktu full defeat almış bir başka gizemde yüzlerce sebepsiz yere perma ban yiyen varken bu adamın nasıl hala oynuyor olması. allah sabır versin diyorum bronz ve gümüş liginde bulunan arkadaşlara cidden tek bir adam oyunu batırıyor bronz. demek ki bronz maçlarını izlesen iq seviyen düşer



  • Cümle bile kuramıyormuş işte. Hem kötü oyuncularında oynamaya hakkı var neden perma yesinki zaten hak ettiği yerde adam. Cümle kuramadığı içinde küfürde etmemiştir zararsız bişey işte.
  • Yazmayı yeni öğreniyordur muhtemelen.
  • valla benim bi arkadaşım var yaklaşık 1 aydır bronz 1 de bugün duo girdik kurtulsun artık şu işkenceden diye 4 maç kazandırdım yarında giricez yarın hayırlısıyla kurtulur heralde sen düşün artık halini bronz ligin.
  • Anlaşılan sende bronz 5 yada civarı bir yerde ikamet ediyorsun.Sizin mahallenin çocuğu yani çokta üstüne gitme adam hak ettiği yerde zaten sen ordan kurtulmaya bak yada sende hak ettiğin yerdesindir..
  • lvl
  • Sanki west daha iyi.Gerçekte kaliteli oyun isitiyorsan plat veya diamon olmak şart.
  • aslında seninde o kişiden pek bir farkın yok... daha insanların kötü oynadıkları için banlanmayacağını bilmeyecek kadar oyundan bir habersin.. istediğin kadar reportla veya reportlasınlar eğer adam flame yapmıyorsa rakibi bilerek feedlemiyorsa asla ban yemez. yeteneksiz oyuncu diye reportlanabilir ozamanda senin gibi yeteneksiz oyuncularla eşleşir. bide şu sebebsiz yere yüzlerce ban bla bla bla demenin nedenide ban sebeblerini bilmiyor oluşun. yoksa böyle anlamsız cümleler kurmazdın. hadi sana bronze 5 de iyi eglencele... bizi bol bol aydınlat bu tür bronze 5 haberleriyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 3 Mayıs 2013; 5:14:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: momstifler

    evet az önce hayatımda görüp görebileceğim en kötü oyuncu takımıma geldi nasıl geldi oda ayrı bir gizem. 1000 lerce maç attım ama bu kadar kötüsünü ilk defa gördüm. karşıdakiler bile şaşırdı artık yaşı kaçsa daha cümle bile kuramıyordu tosun. dakika 20 adam hala 10 cs ve 8 lwl dı. komik olan adam afk değildi oynuyordu yani ciddi ciddi. oyun biter bitmez match history baktım. 1 den fazla kill aldığı oyun yoktu full defeat almış bir başka gizemde yüzlerce sebepsiz yere perma ban yiyen varken bu adamın nasıl hala oynuyor olması. allah sabır versin diyorum bronz ve gümüş liginde bulunan arkadaşlara cidden tek bir adam oyunu batırıyor bronz. demek ki bronz maçlarını izlesen iq seviyen düşer

    8 lwl mıydı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Uzun süredir bronzdayım. Son 2 haftam trolsüz geçti ancak son 2 gündür oyunlarımın %90'ı 10'a50 skorla bitiyor. 4 lig atlamıştım bu gidişle tekrar düşeceğim. Bronze çok ilginç bir yer. Lane'de ölüp teleport ile tekrar laneye gelip gene ölüp tek başına double kill veren birisini gördüm ben senin anlattığın gündelik hayattan bir kare sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

    Teşekkürler. Uzun süredir bronzdayım. Son 2 haftam trolsüz geçti ancak son 2 gündür oyunlarımın %90'ı 10'a50 skorla bitiyor. 4 lig atlamıştım bu gidişle tekrar düşeceğim. Bronze çok ilginç bir yer. Lane'de ölüp teleport ile tekrar laneye gelip gene ölüp tek başına double kill veren birisini gördüm ben senin anlattığın gündelik hayattan bir kare sadece.

    />




  • ben gold 1 im az öncekı maçımda takımda 4 tane bronz vardı.en kötüsü bronz 5 30 lp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

    Teşekkürler. Uzun süredir bronzdayım. Son 2 haftam trolsüz geçti ancak son 2 gündür oyunlarımın %90'ı 10'a50 skorla bitiyor. 4 lig atlamıştım bu gidişle tekrar düşeceğim. Bronze çok ilginç bir yer. Lane'de ölüp teleport ile tekrar laneye gelip gene ölüp tek başına double kill veren birisini gördüm ben senin anlattığın gündelik hayattan bir kare sadece.

    Daha çabuk feedlemek için adam Mov. speed rune dizmiş + bot of sw alıyor . 370-380'lerde mov speed le sen bden laneye gidemeden adam 2 kill veriyor :D :D
  • kötü oynaması banlanması için bir sebep mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    Sanki west daha iyi.Gerçekte kaliteli oyun isitiyorsan plat veya diamon olmak şart.

    west diamond? son maçta 0/12 lux vardı np
  • Challenger ile Bronze adamın karşılaşabildiği tek server çok şaşırmamak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stay With Me

    Cümle bile kuramıyormuş işte. Hem kötü oyuncularında oynamaya hakkı var neden perma yesinki zaten hak ettiği yerde adam. Cümle kuramadığı içinde küfürde etmemiştir zararsız bişey işte.

    Sorun eşleştirme sisteminde ki saçmalık yoksa gitsin kendi ligindekilerle oynasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NDS

    kötü oynaması banlanması için bir sebep mi?

    Kötü oynadığı için değil de hiçbir şey yazmadığı için report edilebilir teknik olarak.
  • Olur öyle arada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

    Olur öyle arada.

    Bişey soracağım, kopyala yapıştır mı yapıyorsun? Son 2 konuda gördüğüm 2 yorumun da aynı. Merak ettim.

    Ekleme: Yok ahını aldım sanırım. Diğer konulardaki yorumların farklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayaith -- 3 Mayıs 2013; 10:14:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.