Şimdi Ara

brc mi mtm mi yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar honda city yeni kasa 2009 model aracima lpg kiti taktiricam ama kafam cok karisik hata yapmak istemiyorum.
    brc 1800tl+150tl gaz hediyeli 1650 tlye gelio
    mtm 2200tl
    hangisini taktirayim mtmnin enjeksiyon cihazi japon mtm daha sessiz calistigini soylediler ve mtm brcden daha iyi yakit tasarrufu yapiomus arastirdigim kadariyla. ustaya sordum yakit tasarrufu ayni dedi ama arada ki 550tl fark da az deil. gorusleriniz onerileriniz nedir arkadaslar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coucc -- 15 Aralık 2014; 13:35:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne japonu anlamadım. O diyenleri bi gözden geçirin. BRC ve KitMTM; ikisi de aynı firmanın ürünü (MtM Srl). İtalyandır.

    Tek fark enjektörleri ve dağıtım şekli.

    BRC'nin avantajları yaygın servis ağı ve arkasında güvenilir bir firmanın olması; tek el olarak getirtmesi ve dağıtması (2A mühendislik). Her yere bayilik vermiyorlar. Enjektörleri İtalyan MtM firmasının kendi ar-ge yapıp tasarladıkları patentine sahip oldukları özel bir ürün. Enjektörde kalite, gaz püskürtme zamanlaması ve tutarlı miktar püskürtülmesi açısından önemli. Kaliteli, tutarlı, hızlı ve uzun ömürlü; yani olması gereken herşey ortalanarak buluşturulmuş.

    Kit MtM, aynı malzemeleri kullanıyor, farklı firmalar tarafından ithal edilebiliyor ve dağıtılabiliyor. Enjektörleri ise Keihin enjektör. Japon üretimi bir enjektör. Bahsettiğim konulardan dolayı kalitesiyle ünlü bir enjektör. Keihin enjektörler yapı olarak benzin enjektörlerinden farksız yapıda, kaliteli, enjeksiyonları tutarlı ve hızlı. Pahalı bir enjektör. BRC enjektörlerinden bu açıdan bir tık üstte. Prins'te de Keihin enjektör kullanılıyor. Ancak BRC enjektörlerinden daha hassas, kötü tip LPG'de sıkıntı yaşama riskiniz daha yüksek. BRC enjektörleri de bu açıdan bir tık üstte.

    Bir gaz sistemi diğer gaz sistemine kıyasla yakıt tasarrufu yapmaz, çünkü göndermesi gereken gaz miktarı bellidir. Eğer yapıyorsa aracınızı fakir karışıma düşürüyordur, bu da motor sağlığı açısından son derece sakıncalıdır. Öyle birşey yok kısacası.

    Sese gelirsek sesi yapan enjektörlerdir; BRC'nin enjektörleri diğer enjektör tiplerine kıyasla biraz gürültülü çalışır. Benim aracımda BRC mevcut, oradan biliyorum. Ancak araç hareket ederken duyabileceğiniz bir ses değil. Sadece sessiz bir ortamda aracı çalıştırdığınızda rolantiyken araç gaza geçtiğinde duyabileceğiniz bir ses; ona da dikkat ederseniz. Çoğu kişinin farkedebileceğini bile zannetmiyorum. Keihin enjektörler ise en sessiz enjektörler.

    Benim bildiğim, özetleyebileceğim bu. İki kit te oldukça kalitelidir. İkisi de standart üstüdür. Karar sizin. Tavsiye ederim. Ancak montajı yapan usta iyi değilse, kitlerin ikisi de başınıza bela açmaktan başka işe yaramayacaktır. Buna çok dikkat edin.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 16 Aralık 2014; 20:41:47 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.