Şimdi Ara

BRAVO SAMSUNG !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. yakın zamanda samsung a451 plazma ve tz215 ses sistemi aldım. yakın dediğimde 2 ay. ev sinema sistemi ilk dvd mi koyduğumda bozuldu ve yaklaşık 1 aydır serviste ve hala parça beklemekte. elektronik alettir dedim, vardır bir hayır dedim ama biraz önce plazmamdada ölü pikseller ortaya çıkana kadar. pikseller derken şaka yapmıyorum, eğer yanşıs saymadıysam 12 tane ufacık bembeyaz kare ekranın ortasında bana gülümsüyor. yaklaşık 600 ytl fark var diye pioneer almaktan vazgeçmiştim ama bundan sonra (nero06'ya sevgilerimle:) mutlaka pioneer alıcam. televizyon garantisinde ve fazla sayıda ölü piksel olduğunu düşünerek değiştireceklerini düşünüyorum ve isteğim satan mağazada pioneer varsa ilave farkı ödeyip pioneera geçmek. elektronik işinin kısmet olduğuna tam anlamıyla inansamda aldığım 2 ürününde bozulmasına hemde bu kadar kısa bir sürede ayrıca ilk 200 saat dikkatli kullanmaktan tutun, bütün hassasiyetleri dikkatle uygulamama rağmen bunların başıma gelmesine diyecek bir söz bulamıyorum. samsung almayı düşünen arkadaşlar, almayın demiyorum ama 1 kereden fazla düşünmenizi istiyorum.







  • arkadaşım geçmiş olsun.Bende yılbaşına kadar plazma tv almayı düşünüyorum ve bir ara samsunglara yönelmiştim ancak ustaların tavsiyesi ve kendi araştırmalarım sonucunda pioneer da karar kıldım.Fakat bu seferde artan döviz fiyatları korkutmaya başladı.
  • Samsung Elektronik işi bazen gerçekten'de şans işi malesef , Arkadaşım Samsung 5 serisi panel almıştı bir hafta sonra iade etti Tv açılmıyor , Ses sistemide bozulmuş galiba tam emin değilim , Marka ne olursa olsun bu tip sorunlar insanı o markadan direkt soğutuyor , Sanada büyük Geçmiş olsun..Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Ekim 2008; 0:33:17 >
  • Sağolasın arkadaşım. Valla kimseye samsung alma diyemem ama benim yanından bile geçmeyeceğim kesin. Sadece bozulduğu için değil, çok büyük etken tabii ama sonuçta başından beri bir şekilde ısınamadım ürünlere.. Dediğim gibi sadece iyi düşün, zaten pioneer diyerek gayet iyi bir tercih yapmışsın..
  • 1- öncelikle geçmiş olsun.fakat bu olay başka markalarda da başınıza gelebilirdi öncelikle bunu belirleyelim.

    2- samsung un servis hizmetinden ben çok memnunum.zira benim monitörüm de 2 kere bozulmuştu evimden alıp evime bıraktılar.tek kuruş ödemedim.uzun bir süredir de problemim yok.

    3- samsung R-M serisinde ki başarısını ve oluşturduğu hayran kitlesini 6 serisinde ciddi şekilde eritmiştir. özellikle 9 serisinde yine çok ciddi şekilde toparlamaya çalışacaktır.(incelemelerimde de bu mevcut)


    Saygılar
  • universiteli sağol. ben zaten kimseye almasin demiyorum ve tabii ki her üründe başımıza gelebilirdi bu. sadece aldığım 2 ürününde bozulması çok şaşırtıcı. . ben nasil başka kullanıcıların izlenimleri incelemeleri sonucunda karar verdiysem başkalarınında almış olduğum ürünlerle ilgili yaşadıklarımı bilmeleri açısından başıma gelenleri paylaşıyorum. zaten asıl süreç yarın başlayacak. sabah ilk iş ürünü aldığım yere gideceğim. garanti sürecini burada sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. başkalarının başına gelmemesi dileğiyle, başka ne denilebilirki..
  • size sacma gelicek biliyorum ama elektronik esyalar insan vucudundan cıkan yuksek akımı algılayabılıyor ve ona gore tepki verebiliyorlar.sacma demeyin cunki yurt dısında biraz rastırdım bu konuyu bazı buyuk universitelerde dahi bu konuar uzerınde tezler hazırlanmıs.bozuk bir aygıtın baska birinde calısması gıbı yada hemen bozulması gıbı cok enteresan seyler.:)
    özetle bu tip aletleri kutusundan ılk cıkarırken pozitif olun ve beyninizden bozulcagını yada dsundugunuz negatıflıklerı unutmaya calısın.sadece bir öneri
  • quote:

    Orjinalden alıntı: andy1

    size sacma gelicek biliyorum ama elektronik esyalar insan vucudundan cıkan yuksek akımı algılayabılıyor ve ona gore tepki verebiliyorlar.sacma demeyin cunki yurt dısında biraz rastırdım bu konuyu bazı buyuk universitelerde dahi bu konuar uzerınde tezler hazırlanmıs.bozuk bir aygıtın baska birinde calısması gıbı yada hemen bozulması gıbı cok enteresan seyler.:)
    özetle bu tip aletleri kutusundan ılk cıkarırken pozitif olun ve beyninizden bozulcagını yada dsundugunuz negatıflıklerı unutmaya calısın.sadece bir öneri



    Ben de hiç şans yoktur dienler haklı o zaman
    Star'da bir adam vardı ya ekrandan çalışmayan saatleri çalıştıran, hani şu GS-Milan maçına getirilen adam; o aklıma geldi.




  • ya bu olayı ben cok yasadım sukur dıyorum aldıgım hıc elektronık bozulmadı.hatta yumatu almıstım dvd sanırım 4 sene oldu hergun fılm ızlerım devamlı acıktır.sansmı yoksa esyayı sevmekmıdır cunki bırıne vermıstım yeni dvd aldıgımda bozuk calısmıyor dıye getırdı 2-3 kısde bunu yasadım bende sorunsuz calısanlar nedense onlarda calısmıyordu.bunu universitelerde tez yazanlardada gordum dedıklerı olay metal esyaların elektroık cıhazların aynı ınsanlardakı gıbı sahıbıne yanı onun vucudundan cıkan yansımalarına tepkı verdıklerı saptanmıs.yanı bende sorunsuz esya dıgerınde sorunlu olabılıyor.unutmayalımkı ınsan vucdunda yapılan arastırmalarda su gercek var ınsan vucudun dunyada en gelısmıs anten frekanslarından daha guclu oldugu saptanmıs.
  • Konu kilitli, bir süre sonra silinecek.

    Sebep : İmzamda linki bulunan "Forum Kuralları" madde 16.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.