Şimdi Ara

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.111
Cevap
50
Favori
1.637.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 60 amper yeter diyor zaten tüm arkadaşlar fazlasına da gerek yokmuş.

    Teşekkürler...
  • Modifieli Bravalar

     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...


     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...


     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...
  • bu gün aracıma şu yeni tip sileceklerden taktırdım daha yağış yok nasıl sildiği hakkında ilerki zamanlarda detaylı bilgi veririm

     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...


     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...
  • ne kadara aldın.? benim sileceklerde ses yapıyor.lastiğimi kötüleşti anlamıyorum.bi arkadaş pudra ile sil ses yapmaz falan demişti.aklımda ama uygulamadım.
  • sileceklerin boyutları ne kadar?Saygılar.
  • 1. 15000 ytl ye 26000km.de 2001 model brava elx buldum.
    2. fiyat nasıl?
    3. yakıt tüketimi nasıl?
    4. iki küçük çocuğum var bgaj durumu nasıl?
    5. alamasamda brava gönlümde hep alınacak araba olarak yerini koruyacak cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Brava elx 2001 model 26000 km için bu fiyat çok güzel.arabaya hiç binilmemiş gibi bişey. arabayı servistede bi bakıtıp herhangi bir sorunu yoksa bu kilometredeki bir arabanın motoru sıfır sayılır.tabiki hor kullanılmamışsa.bence fiyatı güzel.seninde içine siniyorsa al derim.ben 13.750 ytl ye sx almıştım geçen mayısta.sorunsuz biniyorum.bendede kilometre 30.000 idi.ben kaçırmadım.tavsiye edilir.tabiki sen almaya karar verirsen satıcıyla son birkez daha pazarlık etmeye çalış.sonuçta ne kadar indirebilirsen cebine kar kalır.
  • valla ben bu banana tip silecekleri biraz pahalı aldım gibi speedycar da ön silecek takımı ve arka silecek lastiğine 60 ytl verdim.ama carefourrda 14 ytl tanesi ama aralarında kalite farkı varmıdır bilmiyorum boyut olarak bana 20 inç olanını taktılar
  • Dünyadan çeşitli brava fotoğrafları...............

     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...


     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...


     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...
  • resimlere devam

     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...


     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...
  • 2000 model 1.6 Sx Brava aracım var benim de..önlere sis farı takmayı düşünüyorum yorumlarınız nelerdir ?
  • az kaldı arkadaşlar bi bravocu olmayaaaaa....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: orsen

    2000 model 1.6 Sx Brava aracım var benim de..önlere sis farı takmayı düşünüyorum yorumlarınız nelerdir ?


    elx lerdeki orjinallerden istersen o sana baya maliyetli olur,
    1- elx tamponu alman gerekecek (fiyatını bilmiyorum)
    2- 2 adet sislambası (50ytl+50ytl=100ytl)
    3- sis ambasının etrafındaki çerçeve 2 adet (50 +50 = 100ytl)
    4-işçilik

    ama bi seçenek daha var piyasadaki ucuz sis lambalırından alıp tampona monte ettirmek,ama onlarında gerçekten siste işe yarayıp yaramadığı tartışılır
  • Fiyat konusunda sis lambası taktırmak ne kadara gelir bilemicem.ama benim çok işime yarıyor. sadece görüş açısı azaldığı zaman değil gündelik zamanlarda da kullanıyorum.görüş açıma özellikle yan tarafa verdiği ışıkla faydası oluyor.

    eğer kesinlikle taktırmayı düşünüyorsan serviste taktır...eğer düşündüğünden fazla paraya mal oluyorsa biraz bekleyip parayı denkleştirdiğin zaman git servise taktır.ama kesinlikle taktır.

    neden servis diyorum çünkü adamlar işini yapıyorlar ve de herhangi bir sorun olduğundada gerekli sorumluluğu göstererek derhal sorunu çözüyorlar.

    4 hafta önce bravamın lastiklerini değiştirdim.sanayide adam taktı biraz bin 2-3 gün sonra gel balans ayarını yapayım dedi.gittim yaptı etti.teker teker lastikleri kaldırıp yaptı.neyse iş bitti sanayiden çıktım köprüden inerken ön tekerlekten sürtünme sesi geldi.hemen döndüm geri ustanın yanına.böyle böyle dedim.ben bişey etmedim ki dedi çıktı.bende balans için buraya gelinceye kadar bişey yoktu ki sen balans yaptın 2 dakika geçmeden bu ses geldi.tekrar döndüm.o başka bişeydendir balanstan olmaz biraz bekle bakayım falan dedi.sinirlendim çıktım gittim.arabayı servise bırakacaktım yağıdır hava filtresidir bujisidir gibisinden.o zaman orada tekrar blans yaptırırım dedim.serviste adamlar arabayı komple kaldırıp hava dört tekerede birer cihaz bağlayıp bilgisayr ortamında yaptılar.bilgisayarda da balansın iyi olmadığı çıktı.servisten aldım.ne ses var ne de bişey.araba akıyor.ne çekme ne de direksiyonda titreme.o yüzden ben 3 fazla verip işimi sağlam yaptırmayı tercih ediyorum.kafam rahat ediyor.hemde sanayide bujileri sorduğumda 30 ytl değiştirebileceklerini söylemişlerdi.serviste işçiliğide içinde 25 ytl ye orjinal buji takmışlar. evet bazı durumlarda servis fazla para alıyorlar ama en azından bi sorun çıktığı zaman hemen müdahale ediyorlar.yok bizim yaptığımız bişeyden kaynaklanan bi olay değil falan demiyorlar.sonuçta fiat fabrikasından arayıp yapılan işten memnunmusunuz değilmisiniz diye soruyorlar.sonuçta bi denetim ve disiplin var serviste. o nedenle istesede istemesede işlerini düzgün yapıyorlar.
  • Slm arkadaşlar ben de 6 aydır Brava'cıyım 2001 ELX ve çok memnunum.Bence orjinalden şaşmayın.Sanayide kazık yeme ihtimalini de düşünürsek orjinal servisin daha avantajlı olduğunu söyleyebilirim.
  • ARKADAŞLAR ARABAMIN SOL ŞÖFER KAPISININ CAMINDAN SES GELİYOR.ASFALT YOLLARDA SES KESİLİYOR.FAKAT PARKE YOLLARDA SES YAPIYOR.CAMI YARIYA İNDİRDİĞİMDE SES AZALIYOR BAYAĞI BİR. NEDEN OLABİLİR? CAMI TUTAN LASTİĞİN ELASTİKİYETİ Mİ AZALDI DA ONDAN YAPABİLİYOR OLABİLİRMİ?
  • Arkadaşlar içinizde Brava'sına Sıralı sistem LPG taktıran varmı acaba?. Varsa LPG'den sonra ne gibi sorunlar yaşadınız paylaşırmısınız. Ben daha 2 ay önce Sralı sistem Baykan Kit taktırdım havalar iyi iken hiçbir sorun yoktu ama havalar soğuyunca sabahları Benzinden LPG 'ye ilk geçişte araba stop ediyor sonra etmiyor ve bugün olan yeni bi olay araç tam ısınmadan LPG'de iken 2. viteste kalkmaya kalkınca stop ediyor ve baya bi silkeliyor. Bunları neden yazıorum çünki 3 yıldır arabam muhteemdi tek bir sorun çıkartmadı sadece yağını değşştirip rutin bakımlarını yaptım tıkır tıkır isviçre saatinden bile iyi çalışıyordu acaba LPG taktırmakla kötümü ettim, bizim araçlarda LPG pek iyi olmuyormu uyumsuzmu bizim araçlar LPG'ye?
    Neden LPG taktırdım onuda söylim çünki kışın şehirler arası 220 şehir içi allah biliyor 350-400 yakıyordu yani ocağıma incir ağacı dikecekti valla.
  • baravama yeni cant kapağı aldım 4 tanesi 25 ytl ye

     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...

     ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...
  • hayırlı olsun. güzel olmuş....
  • cevaplar için teşekkürler...ben yine orjinal bakıyım diyorum artık.bu arada kapaklar güzel olmuş güzel günlerde kullan.

    @K_Storm bende 3 ay oluyo aldığım lastikleri balans olayında illaki servis diyorum yada lastik aldığın yer çok gelişmişse orada yine bilgisayar ayarlı yaptırmak en güzel seçim.bazı konularda servis vazgeçilmez.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.