Şimdi Ara

Boyun düzleşmesi olanlar ve yenenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli arkadaşlar.
    Bu rahatsızlığı 3 senedir çekiyorum. Son 3 haftadır kulağımda geçmeyen bir çınlama ve sağ göz kapağımda seğirmeler başladı. Ağrılarım da çok arttı. Bu hastalığı çeken ve kurtulan varmıdır. Bazı doktor ve fizyoterapistler yüzme ve pilates ile atlatılabilir diyorlar bu da sabır ve azim isteyen bir işmiş. Çünkü düzleşen omurun tekrardan eski anatomik pozisyonuna gelmesi biraz zormuş. Sonuçta düzleşirkende bir anda düzleşmiyor bu meret.
    Ben günde 3 kere toplam 1.5 saat boyun egzersizleri ve pilates yapıyorum. Ağrıya faydası oluyor. Ama çınlama ve seyirmelere fayda bulamadım. Geriletebilirsem umarım bu sıkıntılarda geçer.
    Bu hastalığı çeken ve yakınlarından birileri mutlaka vardır. Sizlerden tavsiye istiyorum. Şunu da yapsan belki daha çabuk iyileşirsin dediğiniz bir şeyler varmıdır? (ilaç demeyin kullanmayı sevmiyorum). Varsa birbirimize yardımcı olalım bende tecrübelerimi buraya yazarım birbirimize yardımcı olalım beyler.







  • Bu dertten muzdarip olan hiç yokmu arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: perlactivate

    Bu dertten muzdarip olan hiç yokmu arkadaşlar?
    Ben varım, ama nasıl yenebileceğimizi bilmiyorum
  • Yatarken boyuna rulo şeklinde havluyu sarıp koyuyorum ağrılarım %50 oranında azaldı. Tavsiye ederim çoğu yerde boyunu bu yöntemin eski haline getirebileceği söyleniyor. Bir ihtimal...
  • Boyunumu en geriye doğru ve sola sağa doğru uzattığımda baya ağrı oluyor artı her gece yatmadan önce kulağım kesinlikle çınlar bazende sağ gözüm seğiriyor hatta seğirmeler tüm vücudumda oluyor. Acaba bu hastalık bende de mi var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mirzaloglu

    Boyunumu en geriye doğru ve sola sağa doğru uzattığımda baya ağrı oluyor artı her gece yatmadan önce kulağım kesinlikle çınlar bazende sağ gözüm seğiriyor hatta seğirmeler tüm vücudumda oluyor. Acaba bu hastalık bende de mi var?
    Muhtemelen sende de var. Zaten bu hastalık bilgisayar başında çok oturanlarda ve düzensiz oturanlarda oluyor. Ama yinede MR a girmeni öneririm. Belki işin içine fıtıkta girmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: perlactivate

    Muhtemelen sende de var. Zaten bu hastalık bilgisayar başında çok oturanlarda ve düzensiz oturanlarda oluyor. Ama yinede MR a girmeni öneririm. Belki işin içine fıtıkta girmiştir.

    Alıntıları Göster
    Hangi bolum bakar hocam
  • Beyin cerrahı bakıyor hocam. Vakit kaybetme gitmekte bence hemen önlemini al
  • Yok mu çözüm bulan a dostlar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.