Şimdi Ara

boyum sizce uzunmu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-2 aya 16 yaşıma giricem ve boyum 1.92 okulu!da olmasada dönemimin en uzunu benim acaba çok mu uzunum ve ilerde zarar gorurmuyum bundan ayrıca nasıl kisalicam ben :(

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • devir değisti,90lilar olarak döneme 1.85 boyla damga vursakta 2000liler anormal sekilde uzunlar.kiymetini bil bundan seneler sonra türk kizinin kriterleri degisir kim bilir,bakarsin o 1.50lik kizlar 1.90 altina bakmaz olur euhehe.özetle ilerde hicbir zararini görmezsin bilakis kadinlarin uzun boy,genis omuz takintilari vardir(hepsi degil tabi :v). ayrica genel bi tavsiye verecek olursam bu hayatta hicbir sey dort dortluk gitmiyor.paran vardir yakisiklisindir ama saglik sorunlarin vardir ruhen cokmussundur,orta hallisindir paran yoktur(ogrencisindir :v),sagliklisindir,arkadaslarinlasindir,mutlusundur. benimde 1.85 boyum,3 numara sacim ve kirli sakalim var(yersen) saka bi yana arada insanlar imrenerek bakar bana ama yikilan aile olsun,sirt agrilarim olsun(skolyoz) beni berbat bi hale sokuyor üstelik evimden cok uzaktayim simdi ve dostlarimi fena halde ozluyorum.senin hikayenden benimkine nasil atladigimi hic sorma cunku bende bilmiyorum,derdimi anlatmak istedim.dertliyim be forum.

    özet:3 metre boyun olsa dahi sorun olmaz sen hayattan keyif aldigin surece,patronun,ogretmenin,sevgilin(muallakta),ailen kisacasi kimse seni boyundan oturu yargilamaz sen mutlu olduktan sonra.

    kissadan hisse: koy götüne rahvan gitsin

    büdüt:2000li oluşunu yüzüne vurmak istememiştim euehe,lanet olasi matematik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Efendisi -- 17 Mart 2015; 23:10:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sagligin yerindeyse kiymetini bil. Hayattayken kiymetini bil ama bu vicut sonunda toprak altina girecek bunuda unutma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.