Şimdi Ara

Boyner- Limon Company Mont- 45 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mkus76 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    20 gündür altyapı çalışması mevcut,tıkla gel seçeneği ve gift card kullanımları geçici olarak durduruldu,mobil uygulamadan tıkla geli seçebilirsiniz ama güncellemeden kaynaklı sepette fiyat farkı oluşabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler hocam, umarım düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler hocam, umarım düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplamda 5 kez giymediğim Limon baksır don, tam da küskü bölgesinden yarıldı dün.
    Tanesini 3-4 TL'ye almıştım yaz başında ama ucuz diye bu kadar beklemiyordum.
    Bu konuda a101 bile daha iyi.
    Artık Limon markaya çok önyargılıyım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M beden giyenin xl alması lazım, belki biraz rahat edebilir.

    A101'e merdiven altı tedarikçi temin etseydi, kalıpları da, kaliteleri de daha düzgün olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RuiNatioN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardım zaten herkesin insanlık görevidir elimizden geldiğince ihtiyacı olana yardım edederiz.. Yanlış anlaşılmasın Suriyeli Türk diye ayırmıyorum ama onların çoğunluğu bu durumu suistimal ediyolar he aynı şeyi yapan bizimde insanımız yokmu takibi var.. suriyeliye kıyafet yardımı yaptık temiz kazaklar pantolonlar çocuk giysileri vardı en üst kata çıktım uzaklaştı çöpün oraya gitti açtı çantaları beğendiğini aldı beğenmediğini çöpe attı.. belki o ayıkladıklarını satacak ama çöpe atmak nedir.. valideye dedimki verme emin olmadan bana ver araba camı silmeye kullanırım ama değerlendiririm dedim çöpe atmak nedir yırtık değil sökük değil bazıları sıfır gibiydi sen götür gittiğin yerde insanlar vardır onlarla paylaş.. paylaşma yok çocuklarında bencillik var kardeşlerinin ağzından lokmayı alırlar o derece.. bilmiyorum bunlar benim gözlemlerim genelleme yapmak doğru olmaz elbet..

    ayrıca dilenen insanla bişeyler satanı asla bir tutmam..
    Örneğin avcılar-mustafa kemal paşa mah. yıldırım beyazıt caddesi üzerinde suriyeli çocuklar ışıklarda dileniyor birde en son tepe nokta ışıklarda bir teyze oğlum torunum var ilkokula gidiyor ihtiyacın olan bişey varsa alırmısın diyor.. belki vergi vermiyor ama kol gücüyle ne taşıyabilirse onu getirmiş (SELPAK-KALEM-YARABANDI) bunları satıyor. ilkinde 5 tl verdim yeşil yandı almadım bişey.. teyze parayı içeri attı.. bazen geliyor oraya güneşin sıcağında satıyor.. kalem 50 kuruş markası dandik bir kağıt mendil 1 tl (muhtemelen a101 bim falan 10 lu alıyor) yarabandı içinde 10 tane var 1 tl satıyor.. evet kar ediyor bunlardan ama emek harcıyor bişeyler satma HELAL para kazanma derdinde istese dilenebilirde.. bu işler biraz karakter onur şeref meselesi.. misal bu teyzeyi uzun zamandır görmüyorum gördüğüm ilk fırsatta yardım edeceğim..

    sözüm o ki yardıma muhtaç insanları bulabilmekte zorlaştı bu devirde..

    Ben bulgaristan göçmemi bir Türküm.. babam ayağında terlikle tek varlığımız arabamız bende 7 aylık bir bebek geldi vatan topraklarına ne yazıkki öz vatanımızda bulgar olduk bulgar türkü olduk.. çok zor günler geçirmiş babam ve bulgaristanda ''Ben Türküm bu ismi kabul etmiyorum ibadetimizi isimlerimizi elimizden alamazsınız'' dediği için 1 yıla yakın hapis yattı.. biz göçmenler 3 kat 1 araba ve evinde mutlaka küçük bir bahçesi vardır diye biliniriz kapımızın önü daima temizdir kapının önüne su döken çöp döken görsek ayıplarız.. biz cimri değil tutucuyuz malımızın kıymetini biliriz değerlendiririz çalışmaktan ve yardımdan asla çekinmeyiz herkes kapısının önünü süpürse mantığını benimsemişiz Türklük ve Müslümanlık zaten bunları gerektirir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 31 Ağustos 2018; 16:16:46 >




  • GlamourSS kullanıcısına yanıt
    Biraz dar geldi ama cart diye yırtılacak kadar değildi. Ama dediğiniz gibi baksırlarda genelde 1-2 beden büyük almak lazım, özellikle likralılarda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.