Şimdi Ara

böyle bir dünyada ısrarla anlam aramak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • anlamsızdır efenim anlamsız. hala ısrarla anlam bulmaya çalışıp, daha güzel bir yer haline getirmeye çalışıyoruz.
    böyle bir dünyada " imtihan dünyası " diyen bir dine inanmayacağım da ne yapacağım?

    yüzyıllardır insanların yaptığı olaylara bakıyorum;
    kralları, toprakları, devletleri uğruna yani kendilerine daha fazla mal-mülk için insanları deşip, biçen ve şans eseri kral olarak doğan ister 12 ister 20 yaşında olsun fark etmez, hizmet eden, köle olan daha doğrusu olmak zorunda olan binlerce yıl bu şekilde devam eden saçma bir sistem. iki tane atom yiyen japonlar. mao zedong, josef stalin gibi insanların lider olması, akp'nin iktidar olduğu bir ülke, 1 ve 2. dünya savaşında boktan boktan sebeplerden dolayı 100 milyon insanın ölümüyle sonuçlanan bir savaş, parası olanın bile dilediğini yapamaması, ölümün olması, birini seversin deli gibi aşık olursun ama seni terk edebilir, ölebilir, sen ölebilirsin. doğal afet sonucu hiç farkında olmadan arada kaynayıp gidebilirsin! hiç bir katkısı olmayan yakışıklı birinin kibirli olması ve güzel bayanların onu tercih etmesi, yine hiç bir katkısı olmadığı halde güzel olan bir bayanın kibirlenmesi sanki bu vücudu kendisi var etmiş gibi havalanması, daha da farklı görünmek için farklı elbiseler seçerek güzelliğini insanlara göstererek ego tatmin etmesi. inanılmaz sayıda fakir, aç insanların olduğunu bildiğimiz halde kimsenin zerre sikinde olmaması, tüm bunlara rağmen silaha yatırım yapan bir canlı türüyüz olum biz. sadece parası olanlar için hizmet eden bir canlı türüyüz böylede olmak zorunda zaten aşağılamıyorum. düzen böyle ve bizde böyle olmak zorunda kalıyoruz yani diyorum ki, yaşam bu hayat bu! dünya da bu işte! yüce allah ısrarla burada çok fazla takılı kalma, anlam arama bak dünya bu işte mesajı vermek istiyor olabilir mi acaba?
    böyle bir dünyada ben neyi ciddiye alayım olum dini inançtan başka?

    NOT : EVET EKŞİDEN ÇALDIM ULAN.







  • OKUMADIM ULAN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dünya hayatı sadece bir oyun ve oyalanmadan ibarettir. Ahiret yurduna gelince, işte asıl hayat odur. Keşke bilmiş olsalardı. Ankebut/64 çeviri: Elmalılı Hamdi
    .
  • ahiret var mı bilmiyorum da olmasını isterim. herkes hakettiğini bulsun. çünkü bu dünyada zerre adalet yok.
  • Başta dinsizliği savunuyor sandım sonradan kafa bastı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otellerde zina olması.Hastanelerde hemşirelerin yaşlıları tartaklaması.20 kişinin bir çocuğu dövmesi.Kadınların ve insanların şiddet görmesi tecavüze uğraması.Bunlar için bir hesap günü var ve bunların hesabını veremeyecekler!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.