Şimdi Ara

Boyasız kaporta göçük düzeltme (PDR) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
16
Favori
123.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aracımın kapısındaki göçüğün düzeltilmesi için Boyasız göçük düzeltme adresinden ulaştığım Gümüş oto göçük düzeltmeden hizmet aldım gerçekten işlerini güzel yapıyorlar. Tavsiye ederim Daha önce fiyat ve bilgi aldığım yerlerden uygun ve herkes kapının sökülmesi gerkiyor dedi ama kapıyı sökmeden üzerinde yaptılar.

     Boyasız kaporta göçük düzeltme (PDR)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TürkCihangir -- 13 Ekim 2018; 14:25:40 >




  • Merhabalar size muhteşem bir platforumdan bahsedeceğim
    https://www.gocukcubul.com Göçükcübul.com Paran Cebinde Kalsın... sloganı ile piyasaya girdi Online fiyat teklifi işletme profili yorumları yapmış olduğu işler gibi içerikler bulunuyor faydalı olacağını düşünüyorum Boyasız kaporta göçük düzeltme (PDR)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptotrx -- 29 Nisan 2019; 9:59:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ankara göçükcü bulhttps://www.gocukcubul.com
     Boyasız kaporta göçük düzeltme (PDR) https://www.gocukcubul.com/isletmeler?il=Ankara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Boyasız göçük onarım eğitimi göçük düzeltme dolu göçük onarım kurs eğitim ve danışmanlık konusunda alanında tecrübeli firmaları barındıran göçükcü bul malzeme satışı ve eğitim desteği vermektedir göçükcü bayilik ve diüer tüm dallarda profesyonel eğitim malzeme satışı yapanhttps://www.gocukcubul.com
    https://www.gocukcubul.com/İs-ortagim

    Sayfalarını mutlaka ziyaret edin Bayilik sistemi ile müşteri aramanıza gerek yok sistem size müşteri yönlendiryor reklamada ihtiyacınız yok gocukcubul sizin adınıza reklam veriyor eğitim ve malzeme almak istiyorsanız hemen canlı destekden bir danışman talep edebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burası Reklam konusunu olmuş firmaların. Açıkçası kullanıp memnun kalan var midir ? Bende burda ve diger forumlarda vb yerlerde pek kullanıcı tavsiyesi göremedim.
    Kapıyı sökmeden , boyamadan tamamen düzeltebilecek ( boya kalkması yok gördüğüm kadarı ile sadece diğer aracın beyaz boyası geçmiş sanırım, inşallah yani ) 1-2 ay oldu düzgün yer bulamadim. Özellikle anadolu yakası yoksa avrupa yakası tavsiye bir yeriniz var mıdır acaba .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 1 Haziran 2020; 21:42:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul avrupa yakasında kırmızı renk olan arabamda tampon cevresinde bir çok sürtme çizik vs oluştu araç 2017 model boyası iyi durumda iyi bir usta var mıdır önerebileceğiniz işçiliği güzel olan. Kaskomda sınırsız mini onarım var ama rs servise güvenemedim ondan dolayı para vererek yaptırmayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metiletilfenol

    İstanbul avrupa yakasında kırmızı renk olan arabamda tampon cevresinde bir çok sürtme çizik vs oluştu araç 2017 model boyası iyi durumda iyi bir usta var mıdır önerebileceğiniz işçiliği güzel olan. Kaskomda sınırsız mini onarım var ama rs servise güvenemedim ondan dolayı para vererek yaptırmayı düşünüyorum.
    Hocam ben 1 kere autoking 1 kere de rs ye verdim. 2 si de birbirinden kötüydü. Maltepe autoking e verdim zaten minik bir alan olmasına rağmen her türlü ek ücret çıkarttılar . Hadi iyi bişey olsun dedik verdik , dışarda yaptırmaktan yine ucuz bir ücretti. Birde aracı 1-2 gün yatırdılar kaç kere söylememe uyarmama rağmen kapıyı komple boyamışlar bana lokal boya dediler ama aracı satarken 2 eksperde de komple boyalı cıktı. Neyse onu bir şekilde hallettik . Sonra başka bir aracı yine ufak ama ilk olay kadar ufak değil şimdi unuttum ama 1 parca değişimi ve ufak bir boya işi için bıraktım kaskodan. Önce randevu için gittik baktılar ettiler beklettiler hadi yoğunluk vardır olur dedik. Sonra 1 ay sonraya randevu verdiler hadi oda olur vs ama sonra aracı verdik parçayı bir türlü bulamadılar. Araç kaç gün yattı orda . Çok zaman geçti baya oldu tam detayları hatırlamıyorum ama o gün bugündür ne autoking e ne de rs ye giderim dedim. Allah inşallah onlara da muhtaç ettirmez , gidin dışarda yaptırın bence de. Pazarlıkta yaparsınız aynı hesaba gelir zaten mini onarım diye gidiyorsun ekstra ücret çıkıyor çoğunlukla, işcilikten de memnun olan duymadım çevremde . Dışarda bir çok işte , memnun kalarak kendim hallettim çoğu işimi. Kendi ustalarım sağolsun. Şimdi ilginç bir göçük işi çıktı iyi bir usta arıyorum Istanbul'da. Tanıdık ustalar 1-2 tavsiye verdi ama pek işcilikleri iyi değil . Bu konuda gercekten iyi usta bulmak kolay değil sanırım:)) Özellikle anadolu yakası için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • abidig kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben de artık vaz geçtim kaskodan yaptırmaya, özelde de çok fazla yer var ilk arabam, hiç usta işi filan bilmiyorum servis içinde bir tanıdığın önerisi ile bir merdiven altı bi yere götürmüştüm sonra pişman oldum. Şimdi detaylı olarak her yerden araştırıyorum aracın tamponlarında dört bir yanı sürttüm çok işi var gibi :) o nedenle sağlam bir yer bulup sırıtmadan yaptırtmak istiyorum parasını hiç düşünmüyorum ne olursa olsun yeter ki içime sinsin.
  • abidig kullanıcısına yanıt
    Küçükyalı'da DDR Auto Arif ustaya bayramdan önce aracımı yatırmıştım cok memnun kaldim, tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sıfır aracımda bugün yağan dolu sonucu göçükler oluştu, bunların boyasız tamiri için nereyi tavsiye edersiniz? Boyasız kaporta göçük düzeltme (PDR) Boyasız kaporta göçük düzeltme (PDR) Boyasız kaporta göçük düzeltme (PDR) Boyasız kaporta göçük düzeltme (PDR) Boyasız kaporta göçük düzeltme (PDR)




  • Dostlar bir şey sormak istiyorum. Arabamın sürücü kapısına bir amca çarptı ve ufak bir göçük oldu. Yaşadığım yerdeki göçük çü kapıyı söküp yapacağını söyledi. Eksperde sökme takma gözükür dediğimde bunun sorun olmayacağını anlasilmadigini söyledi. Bana çok inandırıcı gelmedi pek. Bununla ilgili bilginiz varmı. Kapıda bir vidayı gösterip bunu sökünce bişey olmuyor gibi bişey dedi. Yeni tip vidaymis Toyota haric bütün markalar artık bunu kullaniyor gibi şeyler dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel göçük düzeltme


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa için güvenilir ve profesyonel boyasız göçük düzeltme firması arıyorum. Özellikle Elektro Manyetik PDR cihazı varsa direkt tercih sebebim olabilir. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Mayıs 2021; 19:45:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara için güncel öneri var mıdır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar istanbul anadolu yakası için kapı sökmeden (mümkünse arabayı yan çevirip kapıyı sökmeden işlem yapabilen makinesi olan) boyasız göçük düzeltme yapabilen bir yer bilen varsa bilgi versin lütfen

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.