Şimdi Ara

Boyadan anlayanlara... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
6
Favori
195.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mysticus M kullanıcısına yanıt
    Kuzey cepheye uygulayan arkadaşlar var sonuc mükemmel.Terleme buharlanma olmuyor,duvar sıcak olduğu için.Ama uygulamasına dikkat edin.Bende yaptıracağım mantolama yerine.Şuan tam olarak uygulayamadım işlerim var.Müsait olunca evi komple yaptıracagım.Yani uygulayabilirsin güvenilirdir.Sağlık acısından sıkıntısını bilmiyorum.
  • İsonem uygulayan oldu mu? Sonuçları paylaşırmısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ümit005

    İsonem uygulayan oldu mu? Sonuçları paylaşırmısınız.

    Ben uyguladım kuzey cepheye sonuc mukemmel fakat alçı duvarımızdan vazgeçmiş olduk duvarda kadife bir dokunus bırakıyor katı bir boya.Pürüzsüzlük kalmadı duvarda.
  • Arkadaşlar Merhaba, Dyo termodinamik olsun diğer boyalar olsun yaptıranlar ne alemde, memnunlar mı, artı- eksi yönleri neler? Acilen boya almamız lazım, nem alan ve koyu leke oluşan 2 cephe duvarımız var. Hem nefes alan sağlıklı, hem de nemi, küfü engelleyen, alçı olmayan duvara şimdilerde ne önerirsiniz (Birde silikon bazlılar nefes aldırmıyor diye duydum doğru mu)???@kiyok @isnuerog @AzzOR.1991 @42_JeoGenc_42



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinsuvari -- 1 Mayıs 2017; 17:29:38 >
  • Dyo almayın artık yazık günah yaşar holdingin ürünü o bilmiyorsanız. Bizim paramızla bize hakaret edenler hak ettiklerini bulacak...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thisisabook kullanıcısına yanıt
    Ne önerirsiniz, kullanışlı, hem nefes alan, hem neme küfe dayanaklı?
  • derinsuvari kullanıcısına yanıt
    Kardeşim boya tek başına etkili değildir küfü önlemede ilk olarak o bölgeye su geçirmez bir boya uygulanmalı ve sonrasında boya uygulanmalı.Markalar üc aşagı bes yukarı aynı ayarda zaten.Hepsiburadaya girip ordan termodinamik etkili ve su geçirmez özelliği bulunan boya bulup duvara uygulayın.Ayrıca silikonlu boya nefes almaz yanlış bir bilgi.Ama su bazlı silikonlu boya küfe daha cok acıktır ama bunun sebebide evdeki nemin fazla oluşu tabiki.Evdeki neme çözüm bulamazsanız duvarlarda terleme veya camda terleme kaçınılmaz sondur.Hangi boyayı uygularsanız uygulayın.
    Ama ben çok terleyen duvarlarıma isonem thermal paint uyguladım sorun çözüldü lakin boya katı bir boya ve aslında mantık olarak dış cephe boyası ve evin içine sürüldüğünde katı ve pürüzlü bir görüntü bırakıyor duvarda.Alçı çekilen duvarımız pert oldu kısacası.Ben önermiyorum evin içine bu boyadan.Hepsiburadadan iç cepheyi seçip boyalardaki yorumları okuyun.Teflonlu boya kesinlikle uygulanamayın evdeki nemi çok yükseltiyor.!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 1 Mayıs 2017; 18:2:14 >




  • Thisisabook kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu ne demek?Ne ihaneti yapmış?Kronikliğini başka bir tarafta yap kardeşim.Başlığı okumadan içeri dalmışsın sanırım.
  • derinsuvari kullanıcısına yanıt
    Hocam dyo teknoplastin benim gorusumde eksi tarafi, yuzeyde ipeksi dokunus hissettirmiyor, birde istedigim rengi elde edemedim,, artilari ise her kis kuf olusan duvarim vardi burada hicmi hic kuf olusmadi..nem duvarda yogusup asagi akiyor..suyun aktigini gorebiliyorsunuz..dahasi bezi al sil uzerinden tertemiz mis.



    Akan su parkenin altinda kuf olusturuyor..teknoplasti tavsiye edermiyim..kufe ve mutfak yagina karsi tavsiye ederim..ama dekorasyon icin renklerdeki ve boyadaki ipeksi kalite icin tavsiye etmem..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isnuerog -- 3 Mayıs 2017; 16:7:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AzzOR.1991 kullanıcısına yanıt
    isnuerog İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bir de dyostop ve dyoterm var, bunları kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı?
  • derinsuvari kullanıcısına yanıt
    Dyostop uygulayıp üstüne silikonlu iç cephe boyası uygulamanız bence yeterlidir.Yada benim maddi sıkıntım yok diyorsanız ve duvarlarınızda alçı çekili değilse dyostop üstüne dyoterm uygulayın.Fakat duvarınızda alçı çekili ise dyostop üstüne silikonlu iç cephe boyası yeterlidir çünkü bildiğim kadarıyla term yani termodinamik etkili boyalar duvarları pürüzlü hale getiriyor(Emin değilim bu konudan isonem paint thermal öyle).Dyotermin duvarda nasıl durduğu hakkında fikrim yok bunu dyo satış yerlerinden birini arayıp bilgi alabilirsiniz.
  • Plastik boya üzerine , duvarlar alçısız pürüzlü ne önerirsiniz.Nanoipekmat alacakken çok zahmetli olmasından dolayı vazgeçtim.Üstelik de kiracıyım.Astar uygulamama gerek kalmyacak en iyi silikonsuz boya tavsiyesine acilen ihtiyacım var.
  • Son durum nedir, hangi marka daha iyi, öneriler nedir? Ben de Marshall dyo ve filli boya arasındayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet varmi tavsiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok tavsiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Marshall özel mat. Alpina silan. Dyo dnamik. Bulunduğunuz çevrede bunlardan hangisini en uygun fiyata bulursanız gönül rahatlığıyla ile kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki tavan da ayni markalarin mi alayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Hocam tavanda tavsiyem marshalldir ben Marshall ile permolit satıyorum marshalin metrekaresi daha fazladir ve tavan olarak daha kalitelidir ama boyacılar permolit daha çabuk kuruyor diye iş saati sebebi ile onu tercih ediyorlar ayrıca permolitin beyazlığını daha çabuk kaybettiğine dair şikayet alıyoruz buna rağmen permolit daha çok tercih ediliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polisan elegans markasında, açık renk, evin içini ferah gösterecek renk önerisinde bulunabilecek biri var mı acaba. Çok kararsız kaldım renk konusunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerim hangi marka olursa olsun fabrika çıkışı almanız duvar boyacıda karıştırılan boyaları biraz zor yiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.