Şimdi Ara

Boya Koruma'da Meguiars mı Sonax mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
15.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    2004 model aracıma boya koruma yaptırmayı düşünüyorum. Bugün Meguiars kullanan bir yerden 150 tl. fiyat aldım. Sonax tan da bir kampanya nedeniyle 120tl. ye 3 taksit yaptırabiliyorum. Yalnız Sonax taki Nanoguard olandan değil standart boya koruma. Meguiars ise zaten nano teknolisine sahipmiş. Bir de şöyle bir durum var: Meguiars kullanan yer yetkili bayisi değil sadece ürünü kullanıyorlarmış.
    Sizce ne yapmalıyım? Bir de Ankara'da önerebileceğiniz firmalar var mı?

    Yanıtlar için teşekkürler..



  • Ben Meguiars 'a yaptırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TorwaK

    Ben Meguiars 'a yaptırdım.

    Peki sizin yaptırdığınız yer Meguiars'ın yetkili bayisimiydi? Ben de Meguiars'ın daha iyi bir marka olduğunu biliyorum fakat yaptıracağım yerin yetkili olmaması kafamı kurcalıyor. Ankara'da da yetkili bayisi yok internet sitesine göre.
  • Markadan ziyade işçilik önemli, beklentilerinizin karşılanabileceği yeri seçin, neler istediğinizi anlatın, özellikle bu uygulama sonrasında arabanızda dairesel çizik kalmaması lazım (dairesel çizikler yanında bazı RDS denen hafif düz veya değişik şekillerdeki çizikler de yok olacaktır), bu beklentinizi bilirlerse emin olun bir başka yaklaşacaklar aracınıza, uygulama sonrası aracı güneş altında iyice inceleyin. Adı sanı duyulmamış ama çok iyi iş yapan yerler de var, önemli olan sonuç

    Bu örnekte panelin yarısını uygulama sonrası görüyosunuz, işte sonuç bu alt kısım gibi olmalı...

     Boya Koruma'da Meguiars mı Sonax mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 15 Eylül 2009; 11:42:21 >




  • Ben Meguiars yaptırdım. Yapan arkadaşların Almanyada' da dükkanları var BMW nin satış sonrası destek bölümünde yerleri var. İşçilikleri gerçekten 10 numara. Markadan çok işçiliğe önem veririm bu konularda. Gerçektende aracım çok güzel oldu ayrıca 12 Ay garantili 120 TL.
  • Ben aracımı 4 gün önce meguiars kullanan bir uygulama yerinde yaptırdım kullanılan malzeme kadar işçilik te önemlidir. Uygulayan kişi ehil bir insansa meguiars ile çok güzel sonuçlar alınabilir çünkü meguiars kaliteli bir malzeme. Ben kendi aracımdaki değişimi gördüğümde çok şaşırmıştım. Boya koruma işlemi için fiyatta gayet uygundu.
  • Ankarada Kavaklıdere Fiat servisinde ibrahim usta ile görüşebilirsin. Şu anda kampnya fiyatları var. Arabayı gönül rahatlığı ile teslim edebilirsin. servis müdürü müslüm bey de gayet alakadar olur eğer servisi ararsan Kolay gelsin.
  • Hertürlü Meguiars Gerçekten boya korumada aşmış bir teknoloji

    Bizde kendi garajımızda auto kuaför işlemlerini Meguiars markası ürünlerle gerçekleştiriyoruz

    Web sitesinde ismimizi göremezsiniz belki ama Arkadaşların dediği gibi ürünün yanında gerçekleşirilecek

    hizmet önemlidir
  • merhabalar ilk önce meguers'e duyulan ilgi ve alaka beni son derece memnun etti bir uygulayıcı olarak şu ilk etapta dile getireyim ankara'da doğrudur uygulama merkezi altında yer yok nedeni ise şöyle izah edeyim meguers ve fıat 'ın yapılan anlaşmalar doğrultusunda tüm fıat yetkili servisleri uygulama yapmaya tek yetkilidir.boya koruma ve daha fazlası için aklınıza takılabilecek tüm sorularınızı içtenlikle cevaplamaya hazırım KAVAKLIDERE FIAT SERVİSİ (karum alışveriş merkezi karşısı) iran caddesi no:6/D telefon 0312 466 32 26
  • Hazır konusu hortlamışken, Ziebart'ı işin içine dahil edersek cevabınız ne olur acaba ?
  • Arkadaşlar şöyle bi durum var önerilerinizi bekliyorum ..
    sıfır bi aracım var Fenerbahçe Meguiars tan fiyat aldım 300 TL.Boya koruma+iç koruma(sadece plastik konsol v.s.)yani koltuklar yok+Motor koruma sabah alıp akşama teslim ediyorlar .
    Birde E-5 Acıbadem civarında bir bayi var FİL vardır bilen bilir E-5 üstünde arada sırada rengini degiştirirler komik olur :)oradaki Sonax bayinden fiyat aldım 300 TL Boya koruma+iç koruma (koltuklar dahil!),motor koruma+cam su kaydırıcı 4 saatte teslim ederiz dediler.Meguiars 4 gün sonra anca dedi Sonax hemen getir dedi daha ne diyim Benim aklıma en çok takılan şey arada ki fark yaklaşık 5-6 saatlik zaman farkı var acaba bu uygulama tam olarak yapıldıgında ne kadar zaman ister.Yani Meguiarsa da benim aracım la sabahtan akşama kadar ilgileneceklermi yoksa zaten bu işlemler 4 saatte tamamlanabilirmif?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: anconda

    Ben aracımı 4 gün önce meguiars kullanan bir uygulama yerinde yaptırdım kullanılan malzeme kadar işçilik te önemlidir. Uygulayan kişi ehil bir insansa meguiars ile çok güzel sonuçlar alınabilir çünkü meguiars kaliteli bir malzeme. Ben kendi aracımdaki değişimi gördüğümde çok şaşırmıştım. Boya koruma işlemi için fiyatta gayet uygundu.


    en iyisi
  • Tabiki meguiar's ;) Fiyat sonaxa göre daha pahalı olabilir ama hakkını veriyor..
  • Arkadaşlar bence Meguiars....ben daha bugün verdim akşam alacağım arabayı (2003 Mor bi renk BMW) yani zor bi renk ama bundan bir önceki arabam olan Opelide vermiştim çok memnun kalmıştım........İbrahim Usta yine maharetlerini sergileyecektir....aracı aldığımda burdan sonucu yazarım...saygılar
  • Her yerde kolayca bulunan LEDli fenerlerden alın, yapılan işi incelemede çok yardımcı olur...

    30-40 uzaktan panele tutup bakın, işlem düzgün yapılmamışsa dairesel çizikler hemen görünecektir, o zaman ilgili kişiye bunların neden yok olmadığını sorun.

     Boya Koruma'da Meguiars mı Sonax mı?
  • Maalesef Denizli de Meguiars bayisi ya da uygulama merkezi yok.Sadece 2 Sonax Uygulama Merkezi var. 2 gün önce ikisine de gidip fiyat aldım. Verdikleri fiyat iyi mi değilmi bilmediğim için size sormak istedim.Aracım 2005 Volvo S40

    1. Sonax : Nano Boya Koruma : 360 TL
    Detaylı İç Temizlik : 260 TL
    4 kapı + 4 koltuk : 100 TL
    Paket olarak : 600 TL


    2. Sonax : Nano Boya Koruma : 240 TL
    Detaylı İç Temizlik : 200 TL
    Paket olarak : 420 TL


    Sizce bu fiyatlar uygun mudur?

    Gittiğim iki bayide de ilgiyle karşıladılar sağolsunlar.Ama 2. bayideki arkadaş daha bi ilgilendi.Uygulama yapılan yere girdik ve inceleyebilirsiniz dedi arkadaş.Yapılan araç NANO koruma değil de normal iç dış koruma yaptırıyordu.Dışarıda ise işi bitmiş NANO boya koruma yapılmış yeni kasa BMW X5 vardı.Dikkat ettim ama üzerinde herhangi bir çizik göremedim.Güzel de temizlemişler.Motoruna, lastiklerine güzel bişiler yapmışlar...

    Herneyse çok uzattım.Siz bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Ya da bana yakın bir MEGUIARS uygulama merkezi varmı?Biliyor musunuz?




  • Car Wax uygulama merkezine gitiniz mi

    Kampanyalar inanılmaz

    Yakında Car Wax uygulama merkezin de Bizim gibi çiziksiz ve parlak otomobil sevenler için eğitimler vermeye başlayacaklar düşünsenize kendi arabamızı kendimiz yıkayacagız boya koruma ve çizik giderme işlemini yapabileceğiz bunla ilgili Profesyonel eğitim alacagız ben ce süper usta kötümü yaptı iyimi yaptı demeyecegiz.İnternet sayfasından bilgi alabilirsiniz.


    www.carwax.com.tr
  • ya ne gerek var Turtle Wax teflon lu özel cila aldım HB den 20 lira civarı. inanın bana o kadar cila kullandım Sonax cbs vs... ben böyle birşey görmedim. ne dairesel ciziği boya bile yok gibi sadece kendinizi görüyorsunuz. ayrıca aracım metal siyah 2010 model her yıkayışımda muhakkak cila yapmak zorundayım yoksa sil sil öldürüyor. ama bu cila tek kelime ile fevkalade. deneyin isterim eğer aracınızla kendiniz ilgileniyorsanız. haa ama mu hakkak cila yapmayı biliyor olmalısınız yoksa kötü sonuçlar olabilir.
  • Meguiar's yaptıran var mı yakında İstanbul'dan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazan2

    Meguiar's yaptıran var mı yakında İstanbul'dan?

    Anadolu/Avrupa yakası.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.