Şimdi Ara

Boy uzatmak icin yapilmasi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda haftada 4-5 konu açiliyor alin bilgilenin.

    ALINTIDIR.

    Doğal Yollardan Boy Uzatmak İçin Yapılması Gerekenler:
    18 yaşında ve altında olanlar için günlük bir kaç saat basketbol oynamalarını öneriyorum. Vücut potaya her zıpladığında boy uzatmada kazanacağınız artı puanlar demektir. Şayet 18 yaşın üstündeyseniz bu spor size boy değilde vücudunuza kas yapmanızda yardımcı olacaktır.
    Doğru ve vitamin değerli yüksek olan besinleri, içecekleri tüketmenizi öneririm. (Süt ve Bal bunlara örnektir)
    Boyunuzu evde uzatmak istiyorsanız, sürekli olarak iki elinizi havaya atarak zıplayın. Yani tavanda bulunan ampüllere dokunmaya çalışır vaziyette zıplayıp durun. Böylelikle vücut boy atmakta hızlanacaktır.
    Eğer boyunuz inanılmaz derecede kısaysa doktora başvurarak piyasaya çıkarılan boy uzatma ilaçlarını gözetim altında kullanabilirsiniz.
    Boyunuzun diğer insanlara göre çok kısa kaldığını düşünüyorsanız ameliyat olabilirsiniz. Ama bu yöntemi deneyecek olursanız, boyunuzun çevrenizdekilerden fena derecede kısa olduğuna inanın. Boyunuz orta derecelerde ise bu ameliyat işine kalkışmayın.

    Üst kısımda söylediğim yöntemlerin hepsi insanlar tarafınca denenmiş ve başarılı sonuca ulaşılmış olduğunu hatırlatayım. Sonuç derken gözle görünür 4-5 cm uzamaktan bahsediyorum. Tabi, bu saydıklarım dışında daha yüzlerce yöntem var olduğunu da hatırlatayım.

    Zaten ben size doğal ve kolayca yapacağınız yöntemlerden bahsettim. Eğer sizlerinde bu konu hakkında söylemek istediği bir şeyler olursa buyurun yorum alanına! Birde arkadaşlar size bir soru yönelteceğim. Sizce bir insanın boyunu uzatması için ne yapması gerekiyor.


    ALINTIDIR

    Herkesin bildiği gibi en iyi boy uzatan besin tartışmasız balıktır. Balığın boy uzatan yiyecekler arasındaki etkisini çoğu kişi duymuştur. Özellikle boy sorunu olanların çoğu balık ve balık yağının haplarını genellikle kullanmışlardır. Balıktan sonra yine en çok kullanılan ve her yerde bulunan boy uzatan yiyecekler süt, peynir ve yoğurt gibi kalsiyum bakımından zengin besinlerdir ve bu besinlerinde bol bol tüketilmesi gerekmektedir.

    Ayrıca yine boy uzatmak için çeşitli boy uzatma egzersizleri yapmak gerekir. Ancak çoğu kişi egzersiz deyince spor dallarının hepsini yapmakta ama maalesef onlara faydadan çok zarar getirmektedir. Her şeyden önce yapacakları sporun çok ağır olmaması gerekmektedir. Bu sebeple bir takım (boy nasıl uzar)basit egzersizleri saymak istiyorum sizlere;

    • Yüksek Hızda Koşma; boy uzaması için harika bir yöntemdir. Boy uzatma hareketleri arasında sayılmaktadır. Bacaklarınızın daha uzun olmasını sağlar ve vücudunuz çok miktarda büyüme hormonunu salgılayacağından hızla uzamanıza yardımcı olur.
    • Metabolizmanızın hızlı olmasının da boy uzamasıyla çok alakası vardır. Metabolizmanızın hızlanmasıyla sizde en az birkaç santim fark olacağını göreceksiniz. Metabolizmanız hızlanınca, büyüme hormonuna da bağlı olarak daha iyi kan dolaşımınız olacağından bu da uzamanıza yardımcı olur.
    • Baş aşağı asılmakta boyunuzun uzamasına yardımcı olmaktadır. Bir yerde eğer 10 dakika boyunca bacaklarınızdan kendinizi tepetaklak asabilirseniz, inanamayacağınız sonuçlar görmeye başlayacaksınız. Bu şekilde sadece bacaklarınız değil sırtınız da esneyip uzar ancak kesinlikle 20 dakikadan fazla bu şekilde kalmamalısınız. Beyninize kan gitmeyeceğinden tehlikeli sonuçlar doğurabilir.
    • Boy uzatma tekniklerinden bir diğeri de yüzmektir. Yüzme işlemi de bütün vücudunuzu esnetir ve uzamasına yardımcı olur aynı zamanda vücudunuz için en iyi egzersizdir.
    Boy uzatmak için tek başına beslenmek ve egzersiz yapmak sizi pekte iyi bir noktaya götürmez. Bunları düzenli yapmanız gerektiğini unutmamalısınız.


    Barfiks ve yüzme gerçektende uzatıyor boyu.







  • Teşekkürler denicem
  • yaş 18 özetle boy nasıl uzar biri yazabilir mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

    yaş 18 özetle boy nasıl uzar biri yazabilir mi

    barfiks çek yüz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

    yaş 18 özetle boy nasıl uzar biri yazabilir mi

    Doğal beslen spor yap.
  • Arkadaşlar size bir blog önerebilirim. Boy uzamasıyla alakalı yapılması gerekenleri anlatıyor. İşinize yarar diye düşünüyorum.

    https://boyuzatansporlar.blogspot.com/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.