Şimdi Ara

Bowers & Wilkins Zeppelin Air

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Ev için ses kalitesi üst düzey bir stereo sistem almayı düşünüyorum. İki tane küçük çocuğum var. Şimdilik ev içerisinde amfi, büyük hoparlörler, bir sürü kablonun oluşturacağı bir sistem oluşturmam imkansız. Amacım elimdeki iphone, ipad ve (alacağım) macbook gibi ürünlerden gerekirse wireless olarak bağlanacağım, mobil, evde fazla yer kaplamayacak, gerekirse farklı odalara taşıyabileceğim, evin her tarafına kablo döşemeyeceğim, çocukların zarar veremeyeceği ve üst düzey ses kalitesi alabileceğim bir sistem.

    İnternetten araştırdığım kadarıyla BW Zeppelin Air ön plana çıkıyor. Ama bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim. İhtiyaç ve önceliklerimi dikkate alırsak alternatif olarak önerebileceğiniz bir hoparlör var mı? Veya BW Zeppelin Air tercihim hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Dün bir alışveriş merkezinde bilkom mağazasında dinleme imkanım oldu açıkçası ama çok net bir karar veremedim. Ortamdaki koşulların uygun olmaması ve aşırı gürültüden pek bir şey anlamadım. Yurtdışından alma imkanım da var. Eylül ayında ABD'ye gideceğim. Ağırlık sorun olmazsa benim için alabilirim bu arada.

    Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsomania -- 31 Ağustos 2012; 17:00:30 >







  • Eğer okumadı iseniz şu başlığa göz atmanızda yarar var

    http://forum.donanimhaber.com/m_48186496/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitex

    Eğer okumadı iseniz şu başlığa göz atmanızda yarar var

    http://forum.donanimhaber.com/m_48186496/tm.htm

    Orayı okumamıştım. Ama okuduktan sonra kafam biraz daha karıştı. Özellikle distortion meselesine. Yabancı sitelerde yüksek seslerde dahi özellikle distortion olmamasından bahsediliyordu.
  • Ben şu anda bulamadım ama forumda bu konu ile birkaç başlık daha olduğunu hatırlıyorum. Özellikle Denon'un benzer bir ürünü çok övülüyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.