Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
220.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen gün ironman 2 nin bonus blurayini izlerken farkettim. Kurgu yapımını anlattığı bölümde, kurgucunun bulunduğu stüdyoda iki tane B&W 802 Natiulus vardı. Aynı stüdyoda Yüzüklerin Efendisi de yapılmış. Londrada bir kayıt stüdyosu. Ayrıca yine bilgisayarla yaptıkları kurgu stüdyosunda aynı yerde bookshelf tipi yine B&W natiulus serisi iki hoparlör vardı.
    Teknika gidip dinledi 802 lerini satan birinde, biz gidip dinleyemedik
  • Herkese merhaba,

    Aşağıdaki linkte yer alan hoparlörü gören, dinleyen var mı? Varsa yorum yaparsanız memnun olurum. Bir de fiyat konusunda ne dersiniz?

    Teşekkür ederim.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-bower-wilkins-cm9-ambalajinda-adiniza-faturali-2-yil-garanti-57613793/detay/
  • Fiyat uygun sayılır ama belirtildiği gibi hasar varmış gidip görmek lazım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SertaçS

    Fiyat uygun sayılır ama belirtildiği gibi hasar varmış gidip görmek lazım..


    Açıkçası ben ürünü gördüm ve dinledim.Ses sitemleri konusunu 2 yıla yakındır inceliyorum ama örnek vermek gerekirse bir kaportacı gibi arabaya bir kere bakıp kazalı olup olmadığını anlamak için çok daha uzun bir zaman ve doğal olarak deneyime ihtiyacım olacak. Kendime güvenmediğim için siz değerli dostlarımdan tavsiyeye ihtiyacım var.

    İşin kozmetik tarafında gördüklerim beni çok rahatsız etmedi. Burada asıl olan sesin herhangi bir olumsuzluğu olup olmadığı. Ben dinlediğimde kulağım herhangi bir problem algılamadı ama gene de dediğim gibi işi bilen bir dostun tavsiyesi en azından bu dönemde benim için çok daha önemli.




  • Ben de bu hoparlörler gördüm ve dinbledim. Çok iyi kanımca. Kozmetik sorunları çok rahatsız edici değil. Ses mükemmel. Fiyat harika. Benim için rengi sadece çok uygun olmamasına karşın ben de tam alırken son anda vazgeçip mevcut kolonlarımla devam etmeye ve stereo amfi almaya karar verdim. Yoksa alıyordum bu hoparlörleri.
    İyi kaliteli ve uygun fiyatlı kule tip hoparlör arayanlar bence bu hoparlörleri kaçırmasın derim
  • Her zaman yeri geldikçe yazdıgım bir şey varki Kule tarzı hop kullanmaya başladığım an aklımdaki tek marka B&W olacaktır hatta aklımda uzun bir süredir cm 9 lar var ama şimdilik mekan sorunu yuzunden sadece hayal :(

    Sormak istedigim aslen şu uzun zamandır sterıp için kitaplık tipi hop bakıyorum ve mumkunse yıne aklımda ılk olan B&W ses kalitesi anlamında kitaplık tipi olarak tavsiye edeceginiz modeller hangileridir ?
    İlaveten benim aklımda cm1 ler var ne dersiniz ses kalitesi nasıldır boyutları harika ama ses olarak ne kadar sevilen bir modeldir bilmiyorum .Niyetim avr üzerinden pre den ufak ama kaliteli bir power alıp baslemek bu baglamda tavsiyelere açığım şimdiden tşkler .

    Not: sterio tecrübem fazla olmadıgından tavsiyelere açıgım .
  • Herkese merhaba!
    Yaklaşık 3 yıldır forumdaki yazıları okuyorum.Hoparlör, anfi, kablolar, avr lerin yanısıra; albümler, müzik dinleme şekli, kabinlerin yerleşimi, yeni nesil ses formatları gibi birçok konuda bilgi edindim.Herkese paylaşımları için teşekkür ederim.Müzik dinleme, film ve konser izleme merakımdan dolayı hep 5+1 veya 7+1 sistemler bakmıştım.İkisini de gerçekleştirebilmek içinse birbirine uyumlu, stereo performansı iyi olan markalara göz gezdirmiştim.Sonunda elimde uzun bir liste oluştu.Tabi ilk defa profesyonel ses sistemi alacağım için dinleme esnasında nelere dikkat edilir bilemiyordum.Birkaç forumdan çıkardığım ortak sonuç Marantz ve B&W uyumu...Tabi başlangıç için ayırdığım bütçeyi düşünürsek sıfır ürün almak hayal gibiydi.Kaldı ki iki markanında fiyatları oldukça yüksek.Ama internetten bütçeme uygun 5+1 hoparlör sistemi ve anfi bulunca gecenin 3'ünde sevinçten ne yapacaığımı bilemedim.Sözü fazla uzatmadan; bu sistem B&W 604 s3, 602.5, LCR60 ve ASW600 den oluşuyordu.Anfi ise marantz sr5600 idi.Kozmetik olarak hoparlörlerde sorun olsa da driverlar gayet iyi durumda olduğu için hemen aldım açıkçası.Bu arada PROAV ın sahibi Tuncay Bey'e teşekkür ederim.Herkesin gidip görmesi gereken bir mekan.Şu an bu sistem zaten halihazırda var olan lossless albümlerimi bana resmen baştan dinletti.Meğer herkesin dediği gibi biz müzik dinlemiyormuşuz.Forumda emeği geçen herkese teşekkürler.
    İsmini daha önce duymadığım AudioPhysic hoparlörlerini dinleme fırsatı buldum orada.Ayrıca Paradigm monitor 11 v6 serisini dinleme fırsatım da oldu.Her ne kadar paradigm lara sürülen anfi yetersiz olsada AudioPhysic lere bayıldım.B&W ye göre de fiyatı oldukça makuldü.İlerde upgrade yaparsam kesinlikle düşüneceğim markalardan biri oldu.Sahnesi, inebilidği frekanslar gerçekten çok iyiydi.Ayrıca çok farklı tasarıma sahip.Tamamen ahşap olması da artı.CM serisinin teki 4000 dolar civarında bilidğim kadarıyla, AudioPhysicler ise 3500€ çifitinin fiyatı.Yanımda cdlerimi de götürmüştüm, resmen mest oldum demo sırasında.
    Tekrardan teşekkürler herkese, aranızda olmak heyecan verici... :)




  • !!!OTTOMAN!!! hoş geldin. odyo serüveninde iyi eğlenceler dilerim. yav CM serisi bana göre çok pahalı. profesyonel sistem bakarım. profesyonel sistem dediysem Klipch, JBL in pro sistemleri ona göre. yani profesyonel sistem dedin mi durun orada.
  • keyman kitaplık tipi istiyorsan ben ce B&W nin 8nautilus 805 lerine yönelmelisin kanımca. Muhteşemler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aticus3

    keyman kitaplık tipi istiyorsan ben ce B&W nin 8nautilus 805 lerine yönelmelisin kanımca. Muhteşemler


    Üstad nautilus gerçekten B&w nin en güzel serisi gibi ama cd çalar v,s düşünmüyorum genel maksadım internet radyo ve kaliteli sayılabilecek kayıtları mediaplayerden dinlemek Özetle o klonların hakkını verecek bir kaynak kullanmayacagım için heleki ilk etapda sterıo bır ampfi alana kadar rxv1900 dan besleyecegim sterıo da da şimdilik niyetim küçük bir amp almak nautilius abartı olur

    yoksa adam gibi bir sistem kurmak isterim ama daha erken

    http://www.ebay.com/itm/B-W-D-Bowers-and-Wilkins-HTM1-Center-802-Diamond-Nautilus-805-Rosenut-/260880399985?pt=Speakers_Subwoofers&hash=item3cbdaefe71#ht_1381wt_1139 buna bayıldım mesela




  • Sn. keyman2,

    685 alın. Hem fiyat nispeten uygun hemperformans tatmin edici. İleride upgrade yaparsanız satarken hem fiyat olarak zorlamaz, hemde daha az zarar edersiniz. Bu arada natilius serisi 2 seri öncesi. Olaki bir 8xx serisi alma durumunuz olursa bilginiz olsun diye söylüyorum.

    Sn. Ottoman,

    cm serisinde teki 4,000 usd olan bir hoparlör benim bildiğim kadarıyla yok. Çiftinin fiyatıdır o. Almış olduğunuz ürünleri iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altanpsx

    Sn. keyman2,

    685 alın. Hem fiyat nispeten uygun hemperformans tatmin edici. İleride upgrade yaparsanız satarken hem fiyat olarak zorlamaz, hemde daha az zarar edersiniz. Bu arada natilius serisi 2 seri öncesi. Olaki bir 8xx serisi alma durumunuz olursa bilginiz olsun diye söylüyorum.

    Sn. Ottoman,

    cm serisinde teki 4,000 usd olan bir hoparlör benim bildiğim kadarıyla yok. Çiftinin fiyatıdır o. Almış olduğunuz ürünleri iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

    Üstad öncelikle yardımınız için Tşkler ,Konu hakkında aldığım her bilgi benim için önemli heleki konuda tecrübeli forumdaş üstadların tavsiyeleri ayır bir değerli sagolun varolun .

    Yukarıda her ne kadar konuyu özetlemiş olsamda yinede belirtmekde fayda görüyorum .
    Öncelikle malesef kullanım alanım malesef şu an 12m2 ile sınırlı ,Buda malesef bildiginiz gibi büyük sistemlerde bazı sorunlar doğuruyor sırf busebeple yılardır compaq sistemlerle idare ediyorum H/K HKTS Bose Acoustimass gibi hatta şu an mevcutta kullandığım AC 15 bile inanılmaz fazla geliyor heleki Yamaha rxv1900 le yoruyor bile ne kadar kısarsam kısayım malesef yoruyor .
    İlk etapda sterıo da aynı sıkıntıyı yaşamamak adına B&W leri SRR lardan toplamaya başlamayı düşündüm vede acele etmeden .
    Mantığıda şu şekilde kurdum sistemimi büyük bir mekana taşıyana kadar B&W SRR sterio da kullanıp salona geçtigimde ise normal yerlerine alabilirim şeklinde
    Tabi bu arada eğer ABD den natulius veya cm serisi getirtme imkanı bulursam plan tamamen degişebilir Tabi hangiseri olacagı tamamen o dönemki bütçe ve abd deki kontagımla alakalı

    Tavsiye etiginiz 685 den ziyada okuduklarım beni 683 lere doğru yönlendirdi ne dersiniz 83 mü 85 mi sizce ?
    Birde CM1 ler çok ilgimi çekti açıkcası hatta hala abd de bile 2. elleri 700-900 $ olunca garip geldi bu konudaki yormlarınızda merak ediyorum tekrar tşkler




  • Sn. Keyman2

    Alanınız dar olduğu için 685 tavsiye ettim. Eğer alanınız kaldırıyorsa 683 alın.

    CM1 güzel. Dediğiniz fiyata bulabiliyorsanız alın. 685'ten daha iyi ses alırsınız.

    Amerikadan getirtebiliyorsanız buradan çok daha uygun fiyatlara mal edebilirsiniz, yazınızdan yol+gümrük masrafınız olmayacağını yada çok uygun seviyelerde olacağını kasttetiğinizi düşünerek söylüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altanpsx

    Sn. Keyman2

    Alanınız dar olduğu için 685 tavsiye ettim. Eğer alanınız kaldırıyorsa 683 alın.

    CM1 güzel. Dediğiniz fiyata bulabiliyorsanız alın. 685'ten daha iyi ses alırsınız.

    Amerikadan getirtebiliyorsanız buradan çok daha uygun fiyatlara mal edebilirsiniz, yazınızdan yol+gümrük masrafınız olmayacağını yada çok uygun seviyelerde olacağını kasttetiğinizi düşünerek söylüyorum.

    Aslen mekan kaldırmıyor haklısınız .Hermanki daha iyisi daha büyügü matığı ve hatası malesef hep bir yandan dürtüyor içimdeki şeytan :)
    Aslında 1 takım cm1 buldum 2. el olarak 10 üzerinden 9 alır oda tek twtr de el degmesi var ses e etkisi yok ama çirkin duruyor .
    Abd den bir şansım var denk getirebilirsem şansımı denemeye niyetliyim en azından burda verecegim parayla oradan daha üst seri ve model alma şansım olur diye düşünüyorum
    Fikirler şekillendikce sizlerinde yardımlarını tekrar rica edeceğim
    Yardımlarınız için tekrar tşkler emek ettiniz sagolun




  • CM1 yerine CM5 i tercih etsen diye düşünüyorum
    bulabilirsen daha iyi olur kanımca.
    Bir de madem amerika ihtimali var yeni çıkan PM1 serisini de radarına alsan iyi olur. Bugün bu hoparlörlerle ilgili bir inceleme okudum.
    800 serisinden daha ufak sanırım benzer mid kullanıyor. tweti 800 serisi şeklinde ancak daha uygun fiyatlı bir malzeme kullanılmış, kasası çok şık


     Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aticus3

    CM1 yerine CM5 i tercih etsen diye düşünüyorum
    bulabilirsen daha iyi olur kanımca.
    Bir de madem amerika ihtimali var yeni çıkan PM1 serisini de radarına alsan iyi olur. Bugün bu hoparlörlerle ilgili bir inceleme okudum.
    800 serisinden daha ufak sanırım benzer mid kullanıyor. tweti 800 serisi şeklinde ancak daha uygun fiyatlı bir malzeme kullanılmış, kasası çok şık


     Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri


    Fikirlere açığım bunlarıda gündeme aldım değerlendirecegim sagolasın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: keyman2

    quote:

    Orijinalden alıntı: altanpsx

    Sn. keyman2,

    685 alın. Hem fiyat nispeten uygun hemperformans tatmin edici. İleride upgrade yaparsanız satarken hem fiyat olarak zorlamaz, hemde daha az zarar edersiniz. Bu arada natilius serisi 2 seri öncesi. Olaki bir 8xx serisi alma durumunuz olursa bilginiz olsun diye söylüyorum.

    Sn. Ottoman,

    cm serisinde teki 4,000 usd olan bir hoparlör benim bildiğim kadarıyla yok. Çiftinin fiyatıdır o. Almış olduğunuz ürünleri iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

    Üstad öncelikle yardımınız için Tşkler ,Konu hakkında aldığım her bilgi benim için önemli heleki konuda tecrübeli forumdaş üstadların tavsiyeleri ayır bir değerli sagolun varolun .

    Yukarıda her ne kadar konuyu özetlemiş olsamda yinede belirtmekde fayda görüyorum .
    Öncelikle malesef kullanım alanım malesef şu an 12m2 ile sınırlı ,Buda malesef bildiginiz gibi büyük sistemlerde bazı sorunlar doğuruyor sırf busebeple yılardır compaq sistemlerle idare ediyorum H/K HKTS Bose Acoustimass gibi hatta şu an mevcutta kullandığım AC 15 bile inanılmaz fazla geliyor heleki Yamaha rxv1900 le yoruyor bile ne kadar kısarsam kısayım malesef yoruyor .
    İlk etapda sterıo da aynı sıkıntıyı yaşamamak adına B&W leri SRR lardan toplamaya başlamayı düşündüm vede acele etmeden .
    Mantığıda şu şekilde kurdum sistemimi büyük bir mekana taşıyana kadar B&W SRR sterio da kullanıp salona geçtigimde ise normal yerlerine alabilirim şeklinde
    Tabi bu arada eğer ABD den natulius veya cm serisi getirtme imkanı bulursam plan tamamen degişebilir Tabi hangiseri olacagı tamamen o dönemki bütçe ve abd deki kontagımla alakalı

    Tavsiye etiginiz 685 den ziyada okuduklarım beni 683 lere doğru yönlendirdi ne dersiniz 83 mü 85 mi sizce ?
    Birde CM1 ler çok ilgimi çekti açıkcası hatta hala abd de bile 2. elleri 700-900 $ olunca garip geldi bu konudaki yormlarınızda merak ediyorum tekrar tşkler
    Sn. Ottoman,

    cm serisinde teki 4,000 usd olan bir hoparlör benim bildiğim kadarıyla yok. Çiftinin fiyatıdır o. Almış olduğunuz ürünleri iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
    Evet yanlış bilgi için kusura bakmayın.Çiftinin fiyatıymış tekrardan baktım.Ayrıca teşekkürler...




  • Nasip olursa hanimin kuzenine Amerikan Zeppelin Air getirtmeyi planliyorum, gelismeleri buradan aktaririm

     Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri
  • Dubai'de yokmu Bravoecho, nereden çıktı şimdi Amerika?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asukrumercan

    Dubai'de yokmu Bravoecho, nereden çıktı şimdi Amerika?

    Sayın asukrumercan sanırım siz B&W CM serisi 5.1 kullanıyosunuz size sormak istiyorum sistemden genel olarak memnuniyetiniz ne derece? bende salon için ilerde aynı seti kullanmayı düşünüyorum da bir kullanıcı olarak size danışmak istedim.
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.