Şimdi Ara

BOUN YBS Mİ?UT Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.EA sıralamam 2173 BOUN YBS VE UT arasında kalmış durumdayım.YBS den şüpheli olsamda utnin geleceğini düşünüyorum.Pekala değişecek olma ihtimali var ama kendi işimi kurmak istiyorum.Kendi girişimim olmaz ise yönetici pozisyonlarında bulunmak istiyorum.UT de olan e ticaret vs dersleri dikkatimi çekiyor.Bunun yanında 2.yabancı dil zorununluğu gibi şeyler hoş.YBS tarafına gelicek olursak ileride işimin tamamen yazılım olmasını istemiyorum.Ama yazılım öğrenmenin bana büyük faydası olacağı çok açık.Sizce hangisini seçmeliyim?Hangisi bana daha çok şey katar ve beni geliştirir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ben tercihimi ut'den yana kullanirdim ama buradan sonrasi tamamen kisisel farkliliklar. ikisi de pisman etmez.ders programlarina bakin hangisi daha yakin geliyorsa onu secin derim(ybs gelmeyebilir bu arada)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UT seçersen tek bir seçenek değil tabii ki ama elinde bir fikir olması veya üretmen gerekiyor büyük yatırımcılara sunum yapabiliyorsunhttps://www.youtube.com/c/WorkupİşBankası/playlists buradaki gibi izlersen kafanda fikir oluşur ama sunum zorunlu değil sanırım çok bilmıyorum fazla araştırmadım ut'yi bana göre dümdüz okunup ders çalışarak yapılacak bir bölüm değil aynı turizm gibi çok aktif olman lazım kafanda ufak tefek bir şeyler olması gerektiğini düşünüyorum.

    Ayrıca UT'de yurt dışına çıkma olasılığın daha fazladır diye düşünüyorum ama YBS'de de iş bulma olasılığın daha fazla,seçim senin.

    YBS seçersen de yine aynı şekilde sana düşüyor iş, ekşide okuduğum kadarıyla okulun verdiği yazılım veya işletme bilgileri yeterli olmuyormuş,yüzeyselmiş üzerine kendin koyman lazım.

    Ben ikisini de okumadığım için çok bilmiyorum bunlar sadece youtube ve internetten edindiğim bilgiler zamanında araştırmıştım puanım yetseydi ben bu bilgilere göre tercih yapacaktım.

    Sonuç olarak iki bölümde de üzerine büyük yük düşüyor 'boğaziçini kazandım nasılsa yan gelip yatayım derslere çalışayım yeter'' kafasındaysan zorlanabilirsin hangisinde daha çok kendimi geliştiririm demişsin bana göre bunun cevabı ybs daha çeşitli dersler var ve üzerine koyabilme ihtimalin daha yüksek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 7 Ağustos 2020; 14:5:43 >




  • Son cümleleri yazmamın sebebi ben bu bölümlerde ortalamanın aşırı önemli olduğunu düşünmüyorum önemli olan kendini geliştirip bir şeyler üretebilmek
  • Selamlar arkadaşlar, Boğaziçi'nden çeşitli bölümlerden bir grup arkadaş 2020 tercih döneminde hem aday öğrenci arkadaşları buluşturmak hem de sorularını yanıtlamak için Discord sunucusu kurduk. Okula ve bölümlere dair her türlü sorularınız için sizi bekliyoruz. Linki aşağıya bırakıyorum.
    İyi forumlar
    --->https://discord.com/invite/FjJXYbW



    BOUN YBS Mİ?UT Mİ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.