Şimdi Ara

Boştayken bile bir anda 5-10 dk kitlenircesine kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 1,5 senelik pc quad 9300 4 gb ram 1 gb ekran kartı 1 tb hdd özelliğinde ve sorunsuz çok hızlı çalışırken birden ne olduğunu anlayamadığım sorunla karşılaştım. Boştayken bile bir anda 5-10 dk kitlenircesine kasıp sonra sorunsuz çalışıyor 20-25 dk sonra tekrar kasmaya başladığı için fikirde yürütemedim. internet sayfası açıyorum youtube açıyorum aniden kitlenme derecesinde 5 dakika boyunca kasıyor daha sonra hiçbişey yokmuş gibi devam ediyor. Artık oyundada bu ani kasmalar olmaya başladı. Virüs değil çünkü defalarca format attım aynı problemi vermeye devam etti, ısınma problemi deil everest te değerler normal gösteriyor. Ekran kartından mı kaynaklanıyor yada hdd de problemmi var anlayamadım, power problem mi desem 1,5 yıldır neden böyle bişey yoktu siz nedersiniz.



  • Harddisk inizi HDTune programi ile Error scan kısmından Quick scan YAPMADAN tarayin. Disk yuzeyinde yada diskte sorun var gibi.
  • Akşam denicem umarım hallolur yeterine sıkıntı veriyo. Ben ekran kartından sanmıştım bu arada kill disk yapsam ne gibi etkisi olur. yardımların için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.