Şimdi Ara

Bosh ve Siemens Aynı Soğutmada Aynı Ham madde Kullanması Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bosch ve siemens soğutma ve pişirme ürünlerinde aynı hammaddeyi kullanıyorlar ve modelleri de hemen hemen birbirinin muadili, aynısıdır. BSH (Bosch und Siemens Hausgeräte) için çalışan ve piyasanın en iyi tedarikçisi olan bir firmada mühendisim. üzülerek ve malesef söylüyorum ortadoğu ve türkiye pazarında satılacak ürünlerin hammaddeleri ve avrupaya satılacak ürünlerin hammaddeleri üretim aşamasında birbirlerinden ayrılıyor. ben evime türkiyede satılan bosh - siemens ürünlerini işin mutfağındaki biri olarak sokmam. Ancak zenginseniz ve ithal getirebilirseniz almanyada satılan ürünlerini tercih ediniz.
    türkiye, asya ve ortadoğu pazarına satılacak ürünler ayrı seride üretilir ve bu ürünler için kullanılan hammmaddelere kanserojen testi yapılmaz. plastik ve metal hammeddelerine güvenmediğim için evime sokmuyorum.
    televizyon almak isteyenlere Panasonic, samsung ve sony ürünlerine kesinlikle güvenebilirsiniz ve en az elektronik sorunla karşılaşacağınız ürünler olduğunu söyleyebilirim. ama bulabilirseniz VIZIO markası ürünlerini tercih ediniz. fiyat& performans ve sağlığa zararlılık konusunda en başarılı tv ve monitor sistemleri bu firmada. Vizio Türkiyede pek tanınmasada şuan Avrupada oldukça populer bir firma haline geldi, Kore ve Japon firmalarınıda çok ciddi bir şekilde zorlamaya başladı Amerikada ise nerdeyse tüm Panel üreticileri iyice köşeye sıkıştırmış durumda.
    Vizo P serilerinde kullanılan işlemci, Panasonic ZT60 mantığına sahip yani panel ZT60 gibi üst taramaya sahip olmasada 24-48p destekli Pulldown özelliğine sahip, bunun manasıda şudur SD-HD yayınlarda dahi en alt noktadan paneli görüntüyü upscale edebilmesi, inanjılmaz yüksek kontrast oranı ilede Vizo iddiası inanılmaz keskin renk üretimi ile en uç noktada canlı görüntü iddiasında ısrarlılar.
    ütü tost makimesi ve küçük ev aletlerinde yerli firmalardan şaşmamanızı tavsiye ederim.
    Tost makinesi için KORKMAZ, ütü ve mutfak küçük aletleri için Beko & Arçelik elektrik süpürgesi için de kesinlikle FAKİR markalarını tavsiye ederim.
    Vestel konusunda iyi yada kötü bir yorum malesef yapamayacağım. ürünleri hakkında bir bilgiye sahip değilim. kullanıcılarının biri mutlu iken aynı üründen bir başkası mutlu değil. malzeme kalitesi ve teknik servis konusunda bilgim olmadığı için Vestele girmiyorum.
    Ancak çocukluğumda bizim bir AEG buzdolabımız vardı. ki hala çalışır durumda bir yakınımızın köydeki evinde çalışmaktadır. Taş gibi denen makina işte budur derim. Gidip AEG almasam da her zaman almak istediğim üründür. Çağı yakalayamadı malesef.
    Çamaşır makinası arayanlar şu ürüne bir gözatsınlar pişman olmazlar. AEG Lavamat L87494EFL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bshın türkiyede satılan ürünlerinde made in germany olanlar da var ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bosch marka buzdolabında yaşadığım sıkıntılardan sonra bir daha asla bosch markasını evime sokmayı düşünmüyorum.
  • Elektrik süpürgesinde Rowenta'yı öneriyorum. Fransa'da üretiliyor çoğu modeli. Tost makinesinde de Dökümix'i öneririm plakları dökme demir ve yerli üretim. Ayrıca BSH grubunun Almanya üretimli modelleri ülkemizde satılıyor. Almanya'dan getirtmek akıl işi değil. Buzdolabı konusunda da Alman üretimli olanlar bize pek uygun değil genişlik ve hacim olarak. Yanılmıyorsam buzdolabında çoğu modeller burada üretilip ihraç ediliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.