Şimdi Ara

BOSE COMPANION 5 VS FOCAL DOME 2.1 !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @atalayalper
    öncelikle nick ismini kullanmadan bir yorumda bulunmuş olmamdan sana karşı bir saygısızlık düşüncesiyle konuya yorum yaptıgım anlamını çıkarmamalısın..

    bende biliyorum kaliteli kablo kullanmanın ses kalitesi üzerindeki doğrudan etkisini..kaldı ki arkadasın daha cok pc için kullanacagı varsayımdan kendi sahip oldugu kabloların o fiyatta ki bir sisteme yakışacak kadar kaliteli olabileceği öngörüsünde bulundum..yani çokta gerekli görmedim.zira sonuçta multimedia bir sistem..ayrıca o yorumunda 'bose dan' diyerek genel bir yorum yapmışsın ki diğer arkadasımızda yanlış anlamış ya da kafası karışmış..amacımda bun düzeltmekti..

    etli kavramına gelince türkçemizde etli,kemikli,vs tabirler kullanılırlar ve o nesneye ait olan fiziki durumun övülmesi ya da sağlam olduğunun,kaliteli olduğunun basit bir ifadesidir(halk dilinde)mesela kemikli kız ya da kadın..bilir misin?kablo ile bağdaştıramadın ise bu senin dar bakışın..sen bir kablonun kaliteli olduğunu başka bir dille anlatabilirsin bende başka bir dille..

    ses sistemleri konusunda benden tecrübelisindir eyvallah lafım yok ama bana laf sokmaya kalkarsan işin rengi değişir..

    son olarak bu deneyimlerini forumda ki insanlara kendini övmeden ve böbürlenmeden ifade edersen bu kadar antipatik görünmezsin..




  • Antipatiklik olabilir olmayadabilir fazla sıkıntı yapmam kendime de biraz daha dikkatli okunursa yazdıklarımız bu diyaloglarda geçmez aslında.. Ben bose markasının çok seçici ve sıkıntı çıkarabilecek bir marka olduğuna dikkat çekmek için yazdım...Kimse bu saatten sonra alınmasın gücenmesin ki ben öyle yapıyorum yoksa başka türlü donanımhaber çekilmiyor artık...Bu forumda gedikli dediğimiz bilgili ve sürekli bilgi paylaşan o kadar insan kaçtı ki buradan sırf bu diğer üyelerin langur lungur üsluplarından ve anlaşılamama mevzularından...Neyse öyle bir şeyler işte...Epey uzun zaman sonra yazayım demiştim dip not olarak mektup gibi oldu uzadı gitti..
  • Sevgili arkadaşlarım , kardeşlerim ben gayet içtenlikle Neden bilgisayar bileşenlerimi değiştirmeliyim,benim com 5 sistemime ne gibi bir katkısı olur? diye sizlere danıştım sadece.Kullandığım hatalı , kusurlu bir üslub var ise sizlerden özür dilerim.

    Onun dışında bu konu Com. 5 konusu ve bende ''atalayalper'' arkadaşımın verdiği bilgiyi Companion 5 ile alakalı zannederek yorumlarıma devam ettim.
    Burda kimsenin yorumlarında bir saygısızlık yada üslubunda bir bozulma göremedim.Bu sebeple güzel bir başlığı anlık sinirimizle kirletmeyelim.

    Tepki kültüründen yoksun bir milletiz biz; bu sebeple bu tarz platformlarda daha hoşgörülü olabiliriz. Burda olumlu, olumsuz tüm yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
    Tekrardan bildirmemde fayda var;eğer şahsımca herhangi birinize bir hata ettiysem affola arkadaşlar.Hayırlı geceler iyi forumlar hepinize.
  • Eyvallah caferacer herhangi bir sıkıntı yok ben alınmadım zaten sadece yanlış anlaşıldığımı düşünüp ikinci kez yazdıklarımın üstünden geçme gereği hissetmiştim..Sağduyun için de teşekkür ederim..saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.