Şimdi Ara

BOSE CİNEMATE GS II VE BOSE CİNEMATE II SAHİPLERİ ÇOK ÖNEMLİDİR MUTLAKA OKUYUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sabah aşağıdaki mail tarafımıza ulaşmıştır Bu ürünlerden Satmış yada satın almış olanlar varsa mutlaka bu yazıyı okusunlar .

    Değerli Bayimiz ve Müşterimiz,

    Size Bose'un Bose CineMate GS II Serisi ve Bose CineMate II Serisi sistemlerdeki Acoustimass® modülünü duvar prizi voltajının 220 volt veya daha yüksek olduğu ülkelerden gönüllü olarak Acoustimass modüllerini geri çektiği ve yenisi ile değiştirdiği konusunda haberdar etmek amacıyla yazıyoruz. Acoustimass modülündeki bir bileşen bu voltajlarda çalıştırıldığında arızalanarak potansiyel yangın tehlikesi gösterebilir.

    Kayıtlarımıza göre bu bildirim kapsamında yer alan bir CineMate® sistemi almış olabilirsiniz.

    CineMate GS II Serisi veya CineMate II Serisi sisteminizi 12 Eylül 2012 tarihinden önce aldıysanız ve duvar prizi voltajının 220 veya daha yüksek olduğu bir ülkede kullanıyorsanız Acosutimass Modülünüz bu geri çekme işlemine dahildir.

    Sisteminizin geri çekmeye dahil olduğunu teyit etmek için Acoustimass® modülünün arkasında yer alan ürün etiketini bulun.


    Ardından etiket üzerinde yer alan ürün ismini bulun. Ürününüz ya "CineMate™ GS series II digital home theater system" ya da "CineMate™ series II digital home theater system" olmalıdır.

    “CineMate™ GS series II digital home theater system” ya da “CineMate™ series II digital home theater system” birine sahipseniz, lütfen kullanmayı bırakın ve Acoustimass modülünü elektrik prizinden derhal çıkarın. Acoustimass modülünüzü nasıl geri iade edeceğinize ve yenisini alacağınıza ilişkin daha fazla bilgi için (0212) 385 47 47 numaralı hattan Türkiye Bose distribütörü olan Modern Elektronik’i arayın. Aradığınızda seri numaranızı yanınızda bulundurun - ürün etiketi üzerinde alta yakın bir yerde “SER. NO.” ifadesinden sonra yer almaktadır. Bose Acoustimass modülünüzü ücretsiz onaracak ya da değiştirecektir.

    NOT: CineMate sistemini hediye olarak verdiyseniz lütfen ürün sahibine bu yazıyı iletin.

    CineMate sisteminizin uzun yıllar boyunca en iyi deneyimi sunmasını sağlayabilmesi için lütfen Bose ile iletişime geçin. Sizin memnuniyetiniz bizim en üst önceliğimizdir ve bu ürün eylemini olabildiğince çabuk ve kolay bir şekilde başarıyla tamamlamanız için size yardım etmek istiyoruz.

    Saygılarımızla,


    Gülin BABALIK İLKEL
    Genel Müdür







  • Önemli bir uyarı olmuş Orhan Bey, Forum adına teşekkürler.

    Umarım Diğer AC modüllerinde de benzer sıkıntı açıklamazlar, Malum yıllardır keyifle kullanıyoruz hali hazırda.
    Selamlar.
  • Önemli bir konu en azından burdan daha çok kullanıcıya ulaşılır düşüncesindeyim .

    Selamlar .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.