Şimdi Ara

Bosch markasinin rezilliği Akli olan uzak dursun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt

    Satışını yaptığınız marka için bu kadar duygusal olmanıza gerek yok eski kalitelerinin esamesi okunmuyor bırakın 1-2 yılı 3-4 ay da problem çıkaran çamaşır makineleri var hele o rulman ve tıkırtı sesini söylemiyorum bile verilen parayı haketmiyor problem yaşadığınızda da servisi burnunuzdan fitil fitil getiriyor sonra mahkemelerle uğraş dur.


    Yerli markaları uygun fiyata alıp ek garanti yaptırmak daha mantıklı en azından servis konusunda çok daha iyiler.

  • Merhabalar.
    Haklısınız sorun oldu mu oluyor bu sadece Siemens ile alakalı değil ama forum da biliyorsunuz bir marka kötüleme duvarı gibi konu açıldımı hep canı yananlar yazmaya başlıyor bir de hiç bir şey yazmadan duran memnun olan kitle var bunu da unutmamak lazım. ve bu dediğim gibi her marka için de geçerli.
  • Cirrus- kullanıcısına yanıt
    Bu zorunluluktan neden gaggenau markasının haberi yok ? Hala daha ürettiği ürünler 20-30 sene kullanılabiliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cirrus- kullanıcısına yanıt
    2010 yılında alınmış bosch buzdolabı ve çamaşır makinası 1 ay arayla 2017 yılında klasik anakart arızası veriyorken, yine aynı yıllarda alınmış gaggenau marka ürünler 2022 yılında hala 1 tek arıza vermeden çalışıyor. Evet 20-30 yıl örneği biraz yanlış haklısınız. Ancak şu geçmiş 12 yıla baktığınızda bile bazı şeyler gözüküyor. Kapasitöre gelirsek, doğru kapasitör seçimiyle aynı devreyi 2 senede arızasız kullanabilirsiniz 20 senede. Kullanacağınız kapasitörün ve devrenin iyi kurulmuş iyi hesaplanmış olması gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 16 Mayıs 2022; 18:36:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evlenmeden önce beyaz eşya sayfasında çok geziniyordum ki ben evleneli ve bu konu açılalı da yaklaşık 5 yıl olmuş. Hortlamak gibi olacak ama sonucu ne oldu merak etmiştim. Kötü anıları canlandırmak gibi olacak ama paylaşırsanız yol gösterici olurdu.


    Ayrıca konu başlığı altında dönen planlı eskitme muhabbeti de hala aklımda. Ben de maalesef o dönem profilo almıştım. Çamaşır makinesinden maalesef canımı sıkacak sesler gelmeye başladı. Korkudan hep yarım kapasite çalıştırıyoruz. Buzdolabından da değişik sesler duymaya başladım. Çok şükür bulaşık makinesi şimdilik sorunsuz görünüyor. Ankastrede de sorun yok lakin şimdi düşünüyorum da bozulurlarsa bir daha bosch siemens profilo almam için sadece ciddi bir fiyat avantajı olması lazım. Aynı özellikte fiyatı daha uygun arçelik beko ya da vestel olursa bunları almak daha mantıklı.


    Babamlar planlı eskitme mağduru oldu, bosch çamaşır makinesini 6 7 yıl olmadan değiştirdi. Abimler planlı eskitme mağduru oldu yine bu gruptan profilo ya da siemens buzdolabını benzer şekilde değiştirdi ki sözde aldığımız dönem garanti ücretleri uygun diye hepsine +3 ya da +4 yıl garanti uzatması yapmışlardı. O garantinin de ile yaramadığını servis tecrübesi ile gördük.


    Özetle beyaz eşya alacak arkadaşlara tavsiyem özellikleri birbirine benzer makinelerden fiyatı uygun olanı almaları olur. Genel anlamda muhtemelen tüm firmalar bu planlı eskitmeyi benzer sürelere endekslemiş olarak uygulamakta. Böyle bir mantık varsa hangisini alırsak alalım 6 7 yıl sonra sorun yaşamaya başlayacaksak alırken uyguna aldığımız üstüne de garanti sonrası özel servis ile yaptırdığımızda parça tedariği daha uygun olan ürünü almak daha karlı bir alışveriş olur.


    Not: Beyaz eşya satıcısı değilim. Kendi halinde bir memurum. 5 yıl önce evlendim, o dönem forumda beyaz eşya sayfalarında çok gezindim. Şimdi arkadaşıma beyaz eşya arayışında olduğumuz için tekrar bakınırken eski konular aklıma geldi. Şu planlı eskitme için benim makinelerde de yavaş yavaş alarm zilleri çalmaya başlayınca o zaman daha uygununu almadığıma pişman olduğumu paylaşmak istedim. Bu zımbırtılar bozulduğunda ki maalesef hepsi aynı tarihte aynı marka olarak alındığı için muhtemelen birbirine yakın sürelerde bozulacaklar, değişim yaparken mutlaka istediğim özellikleri karşılayan modellerden fiyat olarak uygununu ve parça olarak da uygununu tercih edeceğim. Sosyal medya döneminde herkes neyin ne olduğunu fazlasıyla görüyor. Bu bozuk algı ile BSH grubu biz daha kaliteli ürünler üretiyoruz daha dayanıklı ürün çıkarıyoruz o yüzden daha pahalı olur ürünlerimiz demesin, BSH grubu için ailemde, akrabalarımda ve en geniş topluluk olarak da iş arkadaşlarımda bozulan beyaz eşyası için "6 7 yıl olmadı biz alalı ne çabuk bozuldu" demeyeni görmedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.