Şimdi Ara

bosch fr 10 oda termostadı bozuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün classic condense kombiye servis tarafından fr 10 oda termostatı (hole)bağlandı.sıcaklık ayarı 21 derece.sorun şu ki termostat hali hazırdaki oda sıcaklığını (şu ana kadar)23 dereceden aşağı göstermedi.yani termostat oda sıcaklığını yanlış ölçüyor.hata kodu göstermiyor.sebebi doğrudan arızalı olması mı yoksa yanlış bağlantı, yanlış yere bağlantı olabilirmi?Ya da herhangi bir ayar mı düzeltilmeli?Bayram bitmeden servis de gelmez.Bilenlerden danışalım dedim.



  • sıcaklık hava iyi olduğu için yükseldiğinde 23,5- 24 lere yükseliyor ama soğuduğu halde gece hatta sabaha karşı bile 23 derece gösteriyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kblue -- 13 Ekim 2013; 12:41:40 >
  • kblue K kullanıcısına yanıt
    Eğer hol alan olarak dar/küçükse oda termostadı diğer odalara göre ısı kaybı az olabileceğinden gösterdiği derece yazılan seviyelerde olması normal sayılabilir...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baybarut

    Eğer hol alan olarak dar/küçükse oda termostadı diğer odalara göre ısı kaybı az olabileceğinden gösterdiği derece yazılan seviyelerde olması normal sayılabilir...

    sıcaklığın 23 altında olduğu kesin ama.sabah saatlerinde soğuğu hissediyosun dahada ilginci akşam üstü 5-6 da da 23 gösterdi, sabaha karşı da.iki zaman arasında baya bir sıcaklık farkı vardı.şu an 25 derece gösteriyor.yani ortam daha ısınınca derece yükseliyor ama termometrenin alt sınırı 23 müş gibi daha altına inmiyor.normal termometre bulup ölçersem daha net belli olacak herhalde.
  • Kalibrasyon yapılması gerekiyor olabilir. Yetkili servis yapsa daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.