Şimdi Ara

Bosch Akü Online Satış Mağazası akusepeti.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akü Sepeti’nden Türk Tüketiciye En Kaliteli Çözüm, En Uygun Fiyatlarla
    Basit Bir Manyeto'dan Kompleks Bosch Akü'ye Nasıl Ulaşıldı?
    Bosch markası, ilk olarak 20. yüzyılın başlarında hemen her arabada kullanılan manyetoyu geliştirdikten sonra ünlendi; akabinde önü alınamayan bir marka olmayı başardı. Bosch'un ikinci şahlanışıysa standart akünün Bosch uzmanları tarafından fonksiyonel, ergonomik tasarım ve uygun fiyatlarla ulaşılabilir kılındığı Bosch Akü 'nün piyasaya arz edilmesiyle oldu.
    Bosch Akü, araç tekniğinin geliştirilmesi sürecine küçük bir tesisatçı dükkânında başlayan sanayici, mühendis ve mucit Robert Bosch'un bugünlere armağanıdır. Basit bir manyetodan kompleks Bosch Akü'ye, müşteri memnuniyeti ilkesi ve dikkate alınan dönütler sayesinde ulaşıldı. İşte gerçek bir özveri hikâyesi!

    Niçin Bosch Akü Kullanmalıyım?
    Bosch, her şeyden önce bir dünya markası. Herkesin onaylayacağı üzere, Dünya'da AR-GE'nin kalbi Avrupa'da atar; Avrupa'daysa bu kalp en iyi Almanya'da atar. Bu yüzden gerek Bosch markası gerekse de Bosch Akü'nün kalitesi tartışılmazdır.
    Bilinçli, bir tüketici akü alırken onlarca markayı es geçebilir; fakat sıra Bosch Akü'ye gelince mutlaka duraksar; çünkü Bosch'un fonksiyonellik, ergonomik dizayn ve en iyi fiyatlarla piyasaya arz ettiği Bosch Akü'nün es geçilecek bir tarafı yoktur. Bosch, aküde gerçekten de bir numaradır.
    Bosch Akü; kapasite(Ah), enerji değeri(WS), şarj süresi ve enerji kayıpları gibi özellikler açısından diğer akülerden daha randımanlıdır. Kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlü olan Bosch Akü'de güç-enerji değeri standart akülerden daha iyi olup aşırı yüklenmeye bağlı aşırı ısınma ve tembel akü etkisi gibi problemler minimum düzeye çekilmiştir.

    Elektronik Koruma Sistemi (ECP) Nedir?
    Piyasada sadece Bosch Akü 'nün Li-İyon sürümünde bulunur. ECP, akü hücrelerinde aşırı ısınma, yüklenmeyle derin deşarjı önleyen, bunlara ek olarak uzun kullanım ömrünü garantileyen ve özel koruma sağlayan bir sistemdir.

    Bosch Akü Varyasyonları ve Fiyatları
    Bosch Akü'nün S4 Silver versiyonunda volt değeri 12 olup amper değeri 44 ile 95 aralığındadır. Dar-ince-düz, dar-ince-ters, dar, dar-ters, düz, ters, alçak yüksek, alçak-Opel, Passat-transit, alçak, 90 Ah muadili ve 90 ters muadili gibi özelliklere sahip olan Bosch S4 Silver Akü varyasyonlarının fiyat aralığı ise 135 - 263 TL arasındadır. Ebatlar değişkenlik gösterir.
    Bosch S3 Serisi'nde nitelik ve hususiyetler büyük farklılıklar arz etmiyorken, akülerin fiyat aralığı 135 TL ila 254 TL arasındadır. (Volt: 12, Amper: 45-90, Biçim: Kare, Dar, Dar-Ters, Alçak; Ebatlar değişkendir.)
    Bosch S5 Silver Plus Serisi'nde fiyat aralığı 190 ila 336 TL arasındadır. (Volt: 12, Amper: 63-110, Biçim: Mercedes-BMW, Ducato-Cayenne-Q7; Ebatlar Değişkendir.)
    Bosch Akü'nün diğer varyasyonları S5 EFB Serisi (Start-Stop-Ticari Taksi Uyumlu), S6 AGM Serisi (Start Stop-Marine), L Serisi-Stasyoner Aküler AGM (Deep Cycle), L5 (Hizmet-Hobi), L4 (Marş Aküsü), T Serisi-Ağır Vasıta Aküleri (Tam Kapalı-Bakımsız), T4-Traktör/Kamyon Aküsü (Tam Kapalı-Bakımsız) ve T3-Ağır Hizmet-Traktör/Minibüs/Kamyonet/Kamyon Aküsü olup bu akülerin fiyatları uygundur. Donanım, özellikkler ve ebatlar değişse dahi kalite aynıdır.
    Kısaca AkuSepeti.com size güvenle kullanabileceğiniz en kaliteli Bosch Akü ürünlerini en uygun fiyatlarla ve online alışverişin kolaylığı, hızı ve keyfiyle birlikte sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Sizleri de AküSepeti’nin sunduğu fırsatları değerlendirmek üzere web sitemize bekliyoruz.

    Site Adresi :http://www.akusepeti.com

     Bosch Akü Online Satış Mağazası akusepeti.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanulsy -- 16 Ekim 2014; 20:56:17 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.