Şimdi Ara

Borsada Hangi Aracı Kurumu Kullanıyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
95
Cevap
9
Favori
79.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt

    şirketin tahtası kapansa isterse merkez bankasında saklansın para etmedikten sonra nerede saklandığı önemli mi?

  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

    Ben kullanıyorum ama yurtdışı işlemleri için bist işlemleri için diğer aracı kurumlara bakmanızı önerirdim zamanında görseydim.

  • BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt

    Ideal data üzerinde ve viopta işlem hiç işlem yapmadığımdan (viop özelliğini bile açtırmadım hesabın, viop sözleşmsini hiç doldurmadım hatta) bir şey demem mümkün değil, ben mobilde canlı veri ücretsiz şekilde spot işlem yaptığım için o konuda ancak memnuniyetimi dile getirebilirim tabii.


    Aslında kurumdaki insanlar oldukça samimi ve yardımsever insanlar fakat bu ıslak imza, form doldurma işleri herhalde kurumun ileride başları ağrımasın diye üstünde durdukları bir prensip olsa gerek.


    Ve evet mobile login olunca web trader'dan atıyor, web trader'dan login olunca mobilden atıyor. Sebebini bilmiyorum belki güvenlik amaçlıdır.


    Aracı kurum olayı biraz kişinin yatırım tarzına bağlı dersek doğru olur galiba. Acar menkul mkk saklama ücreti bile kesmediğinden, eft çıkışlarında masraf kesmediğinden tercih ediyorum. Benim gibi uzun vadeli spot yatırımcılar için çok güzel bir yer.


    Umarım sizin sorunlarınızı çözerler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 12 Ağustos 2023; 17:37:20 >




  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Ve evet mobile login olunca web trader'dan atıyor, web trader'dan login olunca mobilden atıyor. Sebebini bilmiyorum belki güvenlik amaçlıdır.


    Kullanıcı giriş kısıtlamasını SPK koydu başkalarına işlem yaptırılmasını önlemek içinmiş yatıran yine yaptırır da attıkları taş kurbağayı ürküttü mü ona bakmak lazım.


    Benim bahsettiğim algortimik işlem formunu ıslak imza ile istemeleri müşteriye bu kadar da güvensizlik duyulmaz ki at whatsaapp dan imzalayım göndereyim her adli durumda whatsapp geçerli oluyor da bu durumda neden olmuyor. Konu ayrı lisans satmak hem veri terminali için hem bir başka ekran için ayrı anlık veri lisansı almak bistin derdi bu. Yazılı olmayan kurallar olarak düşünüyorum.

  • BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt

    Doğrudur hocam bilmediğim konuda bir şey demem güç. Belkide dediğiniz gibi algo trading için pek uygun bir aracı kurum değildir Borsada Hangi Aracı Kurumu Kullanıyorsunuz? 

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Bilmediğin belli konuyu yanlış yöne çekiyorsun algoritmik trade ile ilgisi yok. Algo trade yapanlar genelde sunucu kullanıyor orayı takip etmek için bu bahsettiğim formu doldurup sunucuda çalışan sistemin devre dışı kalmasını engelliyorlar. Yoksa bahsettiğin gibi başka yerden girince işleyen sistem devre dışı kalacak. Ben de bilmiyordum zamanla öğreniyor insan.

  • BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt

    Hocam vallahi ne diyeceğim şaşırdım, doğrusunuz haklısınız diyorum, ben anlamıyorum diyorum hala daha bilmediğin belli konuyu yanlış yere çekiyorsun diye laf sokar gibi bir üslup kullanıyorsunuz Borsada Hangi Aracı Kurumu Kullanıyorsunuz? 


    Benim gibi sıradan spot yatırımcıları böyle belge imzala gönder gibi şeylerle uğraştırmıyorlar çünkü aynı anda farklı cihazlardan pek erişme gayemiz olmuyor ama daha detaylı işlemler yapan, algo trading ile uğraşan vb. insanları böyle şeylerle uğraştırdıkları için belkide onlar için uygun bir aracı kurum değildir diye yazdım.


    Amacım konuyu başka yere çekmek değil elbette. Size bol kazançlar diliyorum..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 12 Ağustos 2023; 18:53:15 >
  • Sadece halka arzları takip etmek için düşük komisyon oranları olan ve halka arz olan hisselerin hepsinin alınabilir olduğu aracı kurum yada banka tavsiyesi verebilir misiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • info nasıldır kullanan var mı

  • tazmannia T kullanıcısına yanıt

    info piyasadaki büyük aracı kurumlardan biridir viop işlemi yapmayacaksanız sorun yaşamazsınız bir sorunuz olduğunda twitter dan ALİ ACER ile irtibat kurabilirsiniz.

  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    sadece halka arza katılarak getiri elde etmek istemenizi anlarım ama bunun alternatifleri arasında tefas da yer alan fonlar var bu fonları da değerlendirebilirsiniz twitter da bu fonları anlatanlar var onları dinleyebilirsiniz. Bankalardan ziyade aracı kurumları tercih etmenizde fayda var komisyon oranları düşük eft havale ücreti almayan Acar Menkul var,İnfo,Meksa,Trive mevcut yurtdışı için düşünüyorsanız ABD borsasından etf satın alabilirsiniz Midas bu konuda uygun komisyona sahip alternatifleri vardır benim bildiklerim bunlar değerlendirmek araştırmak size kalmış.

  • BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirmeniz için..👍🤝

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borsada Hangi Aracı Kurumu Kullanıyorsunuz?

    Ben yorumu yapayım engelleyim moduna girip yanıt vermemi engelliyorsun sonra bana laf sokuyor diyorsun neden laf sokayım yetişkin insanlarız yada en azından ben öyle olduğumuzu düşünüyorum. @zaris

  • midas bazı problemler yaşatmış ama ben beğeniyorum.

  • Merhabalar, Forex,te algoritmik robot kullanan aracı kurum arıyorum

    Yurtdışı bağlantılı işlemler dolar, ödemeler TL bazlı olan birkaç aracı kurum aradı alt limit 5000 $ komisyon olarak kazanca %2.. güvenemediğim için geri durdum
    Malum okuyor ve izliyoruz dolandırıcılık çok fazla oluyor belki güvenlidir bilmiyorum

    Türkiye,de bu şekil çalışan, bildiğiniz aracı kurum varmı özellikle işlemlerde dolar bazlı olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Midas'tan memnunum. Komisyon oranları oldukça düşük ve EFT'de kesinti olmuyor. Lakin hala Stop-Loss olmamasına anlam veremiyorum.

  • Ben Midas kullanıyorum gayet düşük komisyon ve ücretsiz canlı veriler var yurt dışı özellikle ny ve nasdaq tahvil piyasası yatırımlarımla Midas sayesinde tanıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş Bankası 10 binde 14 ödüyorum. Geçen hafta komisyonda indirim istedim kabul etmediler.

  • Canlı veri olarak ifade edilen tam olarak nedir?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.