Şimdi Ara

Borderlands 2 olen mobların tekrar tekrar dirilmesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Borderlans 2 yi geriye dönük taradığım oyunlar arasından buldum. Bakalım dedik ve 2012 GOY olmuş bir oyun olduğunu gördük. Eyvallah güzel bir mizah ve hoş grafikler.. Oynanabilirlik de fena değil.. Fakat oyun kaydolmasına rağmen, geçtiğim tüm yerlerdeki bosslardan moblara kadar tüm düşmanlar, bir daha oyuna girdiğim de aynı yerlerinde sanki onları dağıtmamışım gibi yerinde duruyor.. Bu nedir bilen duyan varsa yardımlarını bekliyorum. Keza bu iş böyle ise yazık olmuş GOY olmasına.. Tekrar tekrar geçtiğim yerlerden geçmek durumunda kalınca tekrar tekrar aynı adamlarımı öldüreceğiz..?



  • Bu oyun hikayeyi oyna bitir oyunu değildir. Tamamen silah ve ekipman farming üzerine kurulmuş bir oyundur , amaç max zorluk seviyesinde ve max level da sürekli farm yapmaktır (diablo gibi) oyunun sloganıda zateb bazilion weapons tır, yani zibilyon çeşit silah . Bu oyun dediğim gibi hikayeyi bitir rafa kaldır oyunu değil , bıkmadan usanmadan farm yapmaktır ve bu tarzıylada türü sevenlere hitab eder. Eğer bu tarz size uygun değilse hikayeyi oynayıp bırakın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve evet bu tarz oyunlarda oyundan çıkıp girerseniz herşey geri gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. Yanlız mobları geçtim de hiç bir oyunda bossların falan kapatıp açınca dirildiğini görmedim.. Sonuçta bir hikaye olmalı, ne anlamı kaldı haldur huldur adam kesiyorsak senaryo oynamanın Killing floor açalım oynayalım hesabı Keşke diablo3 deki gibi "adventure mod" gibi bir sekme açıp bu tarzlarını oraya koysalarmış ve benim gibi düşünen insanlar, oyunun senaryosunu ve ambiyansını sürekli tekrar etmeden yaşasalarmış.. Fikrimce güzel olurmuş. İnsanlar girer oynar takılır sonra isterse item kasmaya farming yapar ya da zevk için adam keserdi (hatta quest verir onu da kılıfına uydururlardı.)

    Neyse tekrar sağolun, dediğiniz gibi aldık okadar senaryoyu bitirmek lazım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.