Şimdi Ara

Boot failed hatası yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Kardeşime yeni bir laptop alındı. Lenovo ideapad L3i model. Önce şarja takıp, biraz bekleyip kurulum için açtık. Ancak hata veriyor. Çıkan yazıları fotoğraf olarak ekledim. İnternetten baktığım kadarıyla F2 ile BIOS penceresini açıp boot sekmesi altındaki boot mode seçeneğinden uef1 ve legacy support başlıklarından hangisi seçiliyse diğeriyle değiştirerek sorun çözülüyormuş. Ama cihazda boot mode diye bir seçenek yok. Boot sekmesinde yer alan seçeneklerin de fotoğrafını ekledim. Sorun nedir sizce, nasıl düzeltiriz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Boot failed hatası yardım lütfen


    Boot failed hatası yardım lütfen


    Boot failed hatası yardım lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bende yeni ideapad 3 mevcut. İlk kurulum esnasında flash belleği sol taraftaki usb portundan takınca görmedi. Artık neredeyse tüm yeni cihazlar uefi olarak çıkıyor. Ben de çok uğraştım ancak sorun bios'ta değil... Rufus kullarak uefi hazırladığım flash belleği cihazın sağ taraftaki portuna takınca direkt gördü. Kolayca kurulum yaptım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 2 Eylül 2022; 0:42:33 >
  • RoyWalsh kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, forumda başka bir arkadaş da bilgilendirdi. Bilgisayar freedos olduğu içinmiş. Windows yükleyince halloldu. Sizin sorununuzun da çözülmesine sevindim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.