Şimdi Ara

Boot Ekranını Nasıl Ayarlarım ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler şöyle yapacağım ; hem Win 10 kuracağım hem de Win 7 ama Win 10'un "Boot" ekranını istiyorum. Yani PC açılırken hangi işletim sistemini seçtiğimiz yerin Windows 10 tarafından ayarlanmasını istiyorum. Ne yapmalıyım ?



  • Güzel soru. Bende de Windows XP + Androidx86 var, önyükleme menüsü Android' e ait. Yöntem bulursanız lütfen bildirim atın.
  • Hocam ben Andorid 6.0'ı indirip USB'ye yazdım. Windows kurulu diske kurmaya çalıştığımda kuruluyor fakat Windows'u siliyor. Eskiden kullandığım bir HDD'yi taktım, buna kurmaya çalıştım fakat bir türlü kuramadım. Siz nasıl kurdunuz ? Hangi sürümü kullanıyorsunuz. Hangi program ile yazdınız USB'ye ? Diskiniz nasıl formatlı (NTFS mi FAT32 mi başka bir şey mi) ? Cevaplarınızı bekliyorum hocam.
  • Kurulum yaparken nereye kuracağınızı soruyor hocam. Şuanda ss alma fırsatım yok ama aşağıdaki resimde bulunan seçeneklere benzer seçenekler sunuyor kurulum, "Something else" ya da benzeri olanı seçmelisiniz.

     Boot Ekranını Nasıl Ayarlarım ACİL YARDIM

    Bu sayede Daha önce Windows üzerinde bölümlediğiniz disk bölümüne kurulum yapabilirsiniz (eğer Windows' da bölümle yapmamışsanız kurulumda da diski bölebilirsiniz ancak Windows' dan bölmek daha güvenilir olur.). WinSetupFromUSB kullanarak yazdım diske.

    Ekleme-->

    Sayfasını atmayı unutmuşum :)

    http://www.android-x86.org/download



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 20 Ocak 2016; 19:41:14 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.