Şimdi Ara

Bol duvarlı Evlerde MKV izlenir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Evimde kurulu olan nmt (Egreat M32b) üzerinden, ona bağlı led tv'de mkv sorunsuz izleyebiliyorum. Ancak geli görün ki, yatak odasındaki projeksiyon cihazına bağlı netbook'um aracılığı ile film izlemek istediğimizde ancak divx'ler izlenebiliyor. MKV ( min 720p) izlenemiyor.

    Evi kablo cenneti yapmadan bu sorunu çözmek istiyorum. Router'ı, biraz da bu amaçla, DIR-655 aldım. En azından dedim iyi bir wifi performans versin ancak istediğim sonucu elde edemedim. Netbook ile wifi üzerinden mkv izlemek, ancak nmt' nin yakınında olabiliyor.

    aklıma repeater olarak yatak odasına yakın bir yere acces point takmak geliyor.

    Elimdeki netmaster acces point olmaz sanıyorum?

    Konu hakkında öneriniz var mı arkadaşlar?



  • acces point ile olur ama yine de tam verim alamazsın hd video aktarmada kesintiler yaşarsın kablo ile bağla sorun yaşama
  • Kullanmadığım için iddialı konuşmak ne derece doğru olur bilmiyorum ancak, amazonda benzer ihtiyaçlarını gidermek isteyen insanların D-Link | DIR-628 RangeBooster N Dual Band Router isimli ürünü, repeater olarak kullanmak üzere tercih ettikleri ve olumlu sonuçlar aldığı yazıyor. Tabi temini ve ne derece ekonomik olduğu sorgulanabilir. En garantili ve ekonomik yolun iyi bir CAT6 kablo ile çözülebileceğini düşünüyorum....

    DIR-655 GB router olması sebebiyle daha yüksek veri genişliğine ihtiyaç duyan dosyaları da bu sayede ilgili oynatıcı üzerinden çalıştırılmasına imkan sağlayacaktır kanaatindeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcun -- 8 Ekim 2012; 10:11:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.