Şimdi Ara

Bohemian Grove (Bohem Korusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üst düzey elitlerin katıldığı yer. Temmuzda buluşurlar. Dışarıdan bakıldığında müslüman, yahudi, hıristiyan görünen, kendilerini öyle tanıtan kişilerin şeytana taptıkları mekan. ABD başkanları, büyük banka patronları, medya patronları katılır. Yabancı ülkelerden gelen devlet adamlarının da misafir olarak geldiği olur.

     Bohemian Grove (Bohem Korusu)


    Ayinler yapılır, toplantılar yapılır ve çok gizli önemli kararlar burada alınır. (Ama tabiki 'sadece burada' alınmaz, tek bir mekanları yok yani o aklınızda bulunsun. Çünkü epey bir katılım var. Kişi sayısı çoğalınca gizlilik ve güvenirlik azalır. Benim fikrim büyük aileler var ya hani onların kendi şatolarında kararları aldığı ve bohemianda da diğer üyelere açıkladığı yönünde.)

    Tabelasında "ağ ören örümcekler buraya gelmesin"diye yazar. Bu da 'kişisel meselelerinizle gelmeyin' gibi bir anlamda olsa gerek.

    Sembolleri baykuştur. Yılda bir kez toplanırlar, kaç gün kamp yaptıklarını bilemiyorum, ama sanırsam 10 gün -2 hafta civarıydı. Koruya kadınlar giremez(istisnalar dışında) Kadın olarak yakılmak veya kafası kesilmek amacıyla kurban kadın getirildiği söylenir. Fakat yaygın bir görüş değil, bilemeyiz.


     Bohemian Grove (Bohem Korusu)


    Atom bombasından tutun da Usame Bin Ladin'in yaratılması gibi fikirler burada kararlaştırılmıştır.Dev bir baykuş heykeli bulunmaktadır. Bu heykelin etrafında ayin düzenlenir. Ayinlerde şu sikimsonik kukuletalı bir kıyafet var ya hani heh anladınız işte, onu giyerler. Stanley Kubrick'in Eyes Wide Shut'taki sahnelerine benzer şeyler olur. Fakat orada kadın-erkek vardı. Burada kadın yok.

    Aslında eski gizliliğini ve önemi bir nebze kaybetmiştir. Daha çok zengin kodamanların totoşluklarını sergiledikleri yer haline gelmiştir. Eşcinsellik dönüyo yani ehehe.

    Çevresinde yerleşim birimi yoktur, varolanlar da polis tarafından çok sıkı kontrol altındadır. Çok iyi izole olmuş bir bölgedir. Buraya katılanların bazıları deşifre edici yönde açıklamalarda bulunmuştur. Başgan Nixon'ın bile açıklamaları vardır. Özet geçecek olursak açıklamasında "tuh suratınıza mıçayım iğrençsiniz totoşlar " tarzı şeyler diyordu.

    Alex Jones diye bir abimiz var bilen bilir. Bu adam bunların ayinlerini falan görüntüleyebilmiştir. Dark Secrets Inside Bohemian Grove isimli bir belgeseli bulunmaktadır.







  • Koca koca, zengin, elit adamların ne işi olur şeytanla yahu. Şu tarz olaylarda hep bir şeytana tapma varya anlamak güç. Şu şeytanı işin içine sokmasanız belki inanacamda boyle çok zor ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.