Şimdi Ara

Boğaziçi Üniversitesine dışarıdan rektör atandı. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
2
Favori
21.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • HeavenlyBlue kullanıcısına yanıt

    sen sordun ben açıkladım.

  • hunkar159 H kullanıcısına yanıt

    Çakma ottoman bari tarihçe kısmına baksaydın. Ne cahil adamlarsınız ya  


    http://www.boun.edu.tr/tr-TR/Content/Genel/Tarihce



    Boğaziçi Üniversitesi’nin temelleri 1863 yılında bir eğitmen, mucit, teknisyen ve mimar olan Dr. Cyrus Hamlin ile tanınmış hayırsever ve zengin bir tüccar olan New York'lu Mr. Christopher Rheinlander Robert tarafından Birleşik Devletler sınırları dışındaki ilk Amerikan koleji olan Robert Kolej’in İstanbul’da kurulması ile atılmıştır.



    Mart 1971'de dönemin başkanı Dr. Everton, Robert Kolej'in üzerine herhangi bir kampüs üzerinde bağımsız bir üniversitenin kurulması için Türk hükümetini teşvik eden önergenin 26 Ocak 1971'de Yönetim Kurulu tarafından kabul edildiğini açıklamıştır. Çalışmalar 1971 yazında sonuçlandırılmıştır. Binaları, kütüphanesi, laboratuvarları, tüm imkanları ve personeliyle 118 dönümlük bugünün Güney Kampüsü 10 Eylül 1971'de tamamen Türk hükümetinin üzerine geçmiştir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 7 Ocak 2021; 17:24:7 >




  • Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt

    söyleyecek sözü olmayıp tenasül organı ile cümle kuracak kadar aciz biri ve hakaret eden zavallıya fazla bile laf söyledim. Hadi gidiniz biraz cümle üretmeyi öğreniniz.

  • @Lev Tolstoy Herhalde savunacak :)


    Avatara boykot israil koymus ama İsrail ile ticaret rekoru kiran hukumete tek kelime edemez :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rektörlerin bir kişinin oyuyla değil üniversite içerisinde yapılan oylama sonucu atanmasını tercih ederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JOHNWICK8

    ee kızlar küfür edemez mi? hangi çağda yaşıyorsunuz diyecem de bunun çağla da alakası yok. yazık.

    Madde bakalım kızların küfür ettiği bir toplumda neler olur.


    • "Türk Dil Kurumu (TDK) üzerinden bakıldığı zaman güncel sözlük açısından şu an 616.767 kelime bulunuyor." tam sayısından emin değildim tdk böyle buyurmuş. Bu kadar kelime ile kendimizi ifade edemeyip, onun yerine 3-5 harfle küfür ediyorsak bir kere bu cahilliğimizi gösterir.
    • Küfür etmek sizi modern, çağdaş, ilerici yapmaz. Dediğiniz gibi bunun çağla ilgisi yok. Eğitimli hiç bir insan küfürlü konuşmaz, en azından yanlış olduğunu bilir bunu savunmaz. Fazla dizi izliyorsunuz belki, bilinç altınızı etkiliyor.
    • Küfür eden insan diline hakim olamıyordur. Diline hakim olamayan kendine de hakim olamaz. Sana basit gibi görünen bu öz kontrol eksikliği çeşitli bağımlılıklar olarak kişiye geri döner. Alışveriş, sigara, çikolata bağımlılığı vs artık ne olursa hepsi self-control eksikliğidir.
    • Küfür eden, kendisine ve çevresine saygısı olmayan ebeveynlerin yetiştireceği çocuk da öyle olacaktır. Küfür şiddeti besler. etrafında kaba insanlar varsa ağızlarının da bozuk olduğunu görebilirsin. Annen ailenin çekirdeğidir. Anne iyi olursa çocuk da iyi olur. Ağzı bozuk bir anne, oğluna kadınlara kıymet vermesini, onları incitmemesini, güzel konuşmasını, güzel davranmasını nasıl anlatacak? Kendisi çirkinken verdiği tavsiyeyi çocuk dinler mi? Kızına dili, gönlü insanlarla beraber olması gerektiğini nasıl anlatacak? çocuklar bizi taklit ederler.
    • Hayatta her şeyin bir güzel yolu bir de çirkin yolu vardır. Sana bu kadar açıklama yerine küfür de edebilirim. Ama ben annemden böyle görmedim, benim ablalarım bir gün salak bile demediler bana. İnsan eşrefi mahluktur. Ona göre yaşamak, konuşmak lazım
    • "Allah'a yemin olsun ki, biz senden önce bir çok ümmetlere peygamberler gönderdik. Ne var ki şeytan, onlara amellerini bezeyip süslü gösterdi. Bugün de o şeytan, kâfirlerin dostudur. Onlar için acı bir azab vardır." (Nahl 63). Eğer kötü bir şey iyi gösteriliyorsa orada bu ayeti hatırlarım.

    başka maddeler de ekleyebilirim küfürün zararları konusundan. Yemeğe bekliyorlar :)


    Sevgiyle kal güzel kardeşim. Hangi çağda olduğun önemli değil.





  • Daha önce boğaz içine iki kez dışarıdan rektör atanmış, odtü rektörü chp'de siyaset yapmış bir isim.
    Bu bilgi burda dursun.
    Melih bulu haliç ve istinye ünilerinin kurucu rektörü, her iki ünide de başarılı olmuş bir isim.
  • fotifoti kullanıcısına yanıt
    konuyu nerelere cekmissiniz oyle :D birisi kufur etmeliyi savunmadim, kaldi ki birine hakaret olmadigi surece kufur benim acimdan sorun yok, hatta bunun modernlikle ilgili oldugunu da soylemedim. Benim degindigim konu, hala bazi mevzularda kizlari tanimliyor olmaniz. Kizlara su yakismaz bu yakismaz. Bu kafa zamaninda cocuklari kiz oldu diye oldurenlerin kafasi. Hala kadinlari tanimlamaya calisiyorsunuz. Isteyen istedigini der hakaret boyutu olmadikca, bunun kadini erkegi yok,kufurun de erkegi kadini olmaz. sunu o kafaniza sokun. yani kadinlar neden kufredemez i baska yerlere cekmenizi anlayamadim. benim acimdan bos bir yazi olmus.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JOHNWICK8 J kullanıcısına yanıt
    Belli ki çok küfür yemişsin kızlardan, okuduğunu da anlayamıyorsun :) kızlar da küfür edebilir, herkesin içinde sesli sesli osurabilir. İstediğini yapabilir pekala. Gördüğümüz üzere yapıyor da. Ben neden yapamayacağını değil yapmaması gerektiğini izah ettim. Her eylesin bir sonucu vardır. Anlamaman benim sorunum değil :) nezaketle, centilmenlikle, görgüyle Arap kabilelerin cahiliyle dönemini bir tutman da bize sadece dar kalıplara sıkışmış bakış açını yansıtıyor. bir şeyin doğrusunu izah etmek gericilik değildir. Yalan dün de kötüydü yarın da kötü olacak. “Yeağ artık doğruluk geçmişte kaldı” sizi yobazlar, sizi Bedeviler diyemezsin. Küfür iyi bişey değildir, ek olarak ben bir anne adayına yakıştıramıyorum. Böyle kaba bir ebeveynin yetiştirdiği çocuk da haliyle kaba olur. Küfür etmeyi medeniyet zanneder, kırmaktan dökmekten utanmaz.
  • fotifoti kullanıcısına yanıt
    neyin kafasini yasiyorsun sen annsjdjdjd KISACA DIYORUM KI NEDEN OZELLIKLE KADINLARIN BOYLE DAVRANISLARINA TAKIYORSUN. NEDEN SIRF ONLAR KADIN DIYE BOYLE DIYORSUN. BIR KIZIN BANA KUFRETMESI ILE ERKEGIN ARASINDA NIYE FARK VAR. SEN NEYI ANLAMIYORSUN ANJDDJJDJDJD BU KADAR MI KALIN KAFAN

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JOHNWICK8 J kullanıcısına yanıt
    Tövbe töbe , yazdım ya nedenini okusuna. Büyükharf kullanacağına gözünü aç yazıyor orda . Gözlerinle beynin arasındaki hatta problem var galiba
  • Hala yobaz diyor :)) Senin gibiler ancak girdikleri kabın şeklini alırlar. Hadi az ötede oyna, benim siyasetle işim olmaz Hata bende ki sana laf anlatmaya çalışıyorum.

  • Surpentor kullanıcısına yanıt
    Hadi ben çakma Osmanlıyım, atalarım gibi gerçek olsaydık böyle amerikan rüyalarına dalıp süzülenleri zevkle öperlerdi!! Tarihçesinide okudumdu. Nah gibi misyonerlik faaliyetini ancak senin gibiler hayır işi diye adlandırır.
  • hunkar159 H kullanıcısına yanıt

    Ulan zaten osmanlı zamanı kurulmuş sen neyin kafasını yaşıyorsun?  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: theboy_

    Yav azcık meseleyi araştırsan bazılarının her dediğine inanmayıp her meselede insanlara terörist ve vatan haini damgası yapıştırıp konuyu geçiştirmesen bak sen böyle davrandıkça gün gelir kervan döner sana terörist derler aman kardeşim azcık dikkat et sözlerine hemen bu kadar kesin yargılara varma hayatında sonra pişman olursun

    hocam neyini araştırıcam tam olarak meselenin videoda her şey gayet açık değil mi? sözde okula kayyum rektör atanmasını protesto etmek için toplanan sözde öğrenciler, "katil polis" sloganları atıyor. elimizde sapanlar, biz dağdan bilmemne tarzında azcık aklı olanın ne manaya geldiğini anlayabileceği, resmen terör sempatizanlığı içerikli sözde türküler söylüyorlar. olay buyken ben kimin ne söylediğine inanmışım da meseleyi geçiştirmişim? polis öldürdüyse vatan hainini, teröristi öldürmüştür. bunu yapan polise tamamen agresif bi şekilde "katil" yaftasını yapıştıran benim gözümde haindir, teröristtir. istediğinizi düşünebilirsiniz :)





  • Yine konu unutulmuş gitmiş...

    Yeni AKtör rektör ODTÜ çıkışlı olduğu için ve Boğaziçi Üniversitesi ile ODTÜ kimi alanlarda yarıştığından ODTÜ'lülerin alışılageldik Ankaralı Koç darbesi gibi duruyor...

    Artık önemli pozisyonların kimlere verildiğini gördükçe işiniz görülsün diye ayıya dayı denmeyeceğini, padişah başkanın da aynı şekilde olduğunu fark ediyor olmalısınız...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.