Şimdi Ara

Boğaziçi'nde okuyorum, tavsiye lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 2017de TM3-7600 ile Boğaziçi Felsefeye giriş yaptım. Ailecek maddi zorluk cekiyoruz fakat ekonomik bagimsizligimi yeni kazanmisken geri odemeli burs alip hayata borcla baslamak istemedim. Kardesim 8.sinifa gectigi icin dersaneye yazdirmak zorunda kaldik, 3.senemde Sorbonne'da okumak istedigimden, Fransizca ogrenme hayalim vardi. O da suya dustu. Bu sene geri odemeli bursa basvuracagim mecburiyetten, farkli onerisi olan varsa ogrenmek isterim.(Geri odemeli burs ile kardesimin dersane odemesini yapacagim)

    2017 Mayıs ayında Gıda Sektöründe Sürdürülebilirlik üzerine Erasmus+ projesi ile Finlandiya'da bulundum, entelektuel birikimim vardir, İngilizcem iyi, hazirligi B ile gectim. Çevrenizde nitelikli çalışan arayan bir iş, az ya da cok burs vermek isteyen kisi veya burs verebilecek tanidigi olan, ya da bunlardan öte tavsiyesi olanınız varsa cevaplarınızı bekliyorum.

    Geleceğe dair hayallerim ve hedeflerim oldukça büyük, yalnızca maddiyattan ötürü hayata birkaç adım geriden başladım, umarım tecrübe olarak geri döner.

    İstanbul - Avrupa yakası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Boğaziçi'nde okuyorum, tavsiye lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde çok zor bulursun burs hocam. 15 temmuz gazisi ailelerine akrabalarına, engelli vatandaşlara, şehit ailelerine ve akrabalarına öncelik veriliyor ve bunların sayısı gerçekten fazlasıyla arttı. Bir gözünde %20 görme kaybı olan arkadaşım var günlük hayatını etkilemiyor ama engelli raporu var. 3 yerden burs alıyor. Ne bi derecesi var ne bir başarısı. Burs konusunda başarıya vb bakmıyorlar anlayacağınız. Başarısız olmaması yetiyor üstü bir anlam ifade etmiyor.

    Ben de MF3'de 5 bin sıralama yaptım. Kiradayız araba yok arazi yok hiçbir şey yok ama burs çıkmadı hiçbir yerden. Devlet bile kredi verdi sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 15 Temmuz 2018; 8:45:52 >
  • Teşekkürler cevap için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı düşüncesi olan arkadaşlar, görüş belirtebilirsiniz :)



    Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Umarım bulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.