Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ HAZIRLIK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, bu yıl boun ingiliz dili ve edebiyatı bölümünü kazandım. açıkçası lisede de hazırlık okuduğumdan hazırlığı atlamayı düşünüyordum ama artısı olacağını söyleyen büyük bir kesim olduğundan ötürü kararsızım şu anda. okursam eğer muhtemelen p4 kurunda olacağımı düşünüyorum, akademik writing becerisi geliştirmek adına avantajlı olduğu, p4 kurunda research paper ve argumentative essay ağırlıklı writing derslerinin verimli geçeceğini duydum ama ben zaten ib programından mezun oldum bu yıl, yani okuldaki ingilizce derslerim speaking ve written assignment ya da essay yazımı üzerineydi. çok iddialı olduğum söylenemez ama konuya çok uzak da değilim, hazırlıktan bir şey kazanamayacağım takdirde okumam lüzumsuz olur diye düşünüyorum. dil girişli olup ya da dili yeterli seviyede olup yine de hazırlık okumuş birileri, artıları ve eksileri üzerine beni bilgilendirebilecek birileri var mı acaba? şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P4 olanların genelde hepsi yatıyor (ki p2 halimle ben de yattım baya hazırlık ortamı böyle), kendime çok bir şey katarım diye girerseniz baya pişman olursunuz. Direkt bölüme geçin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okul senden iyi bi egitim almissin gibi yazmani bekliyor ama asla o seviyede egitim vermiyor. Eger gecebileceksen asla okuma. BI sey katmiyor sana. Sen kendine bi sey katmak zorunda kaliyorsun. Ki sen zaten katmissindir hazirligi gecebiliyosan.
  • Geç, hazırlık eğitimi maalesef abartıldığı kadar iyi değil. Türkiye şartlarında iyi sayılsa bile İngilizce bilen ve o sınavı geçebilecek biri için oldukça gereksiz ve zaman kaybı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.