Şimdi Ara

BODYGUARDZ & iNViSiBLESHiELD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar bu cihazlara o kadar paralar verip aldık sanırım kullanırkende kıyamıyoruz hadi camı çizilmiyor diyorlar ama kesinlikle o gözle görülmeyen çiziklerdir mikroskop altında illaki vardır :) arkası desen zaten 1 aylık birisi satıyordu çizilmiş gri yeri siyahlaşmış vs.. youtubenin linkini vercektim ama mahkeme kararı ile youtubeye erişim engellenmiş neyse açılınca bakarsınız artık youtubede bodyguardz veya invisibleshield yazdığınızda ürünlerin videosu çıkıyor ve invisibleshield ömür boyu garanti uluslararası cihazın ön camı arka kapak ve yan tuş nikelaj kaplama kısımlarını kapatan bir en kaliteli malzemeden yapılmış naylon videosunu izlediğinizde zaten hayran kalacaksınız bunlardan gerçekten almak isteyen arkadaşlar toplansın hep beraber alalım!! ancak bu ürün yurtdışında olduğu için bir kişinin önder olması lazım bize parayı ona havale çıkarıp onun bize göndermesi lazım! ürüne videoda bıçak,anahtar,tırnak çakısının sivri ucunu sürtüyor ama hiç bir şey olmuyor nasıl bir malzemeyse örümcek ağı gibi galiba :))







  • arkadaşlar şimdi getittirecek bir arkadaş buldum yalnız gerçekten ciddi alıcılar varsa onlar firat_karaca18@hotmail.com arkadaşa mail atıp ismini yazdırabilirler biz şimdi 2 kişiyiz ne kadar kişi artarsa o kadar kargo ücreti azalacak bu arkadaşın amerikadan bi arkadaşı fedex denilen acele kargo ile gönderecek normalde ürün 25$ ne kadar çoğalırsak kargo o kadar düşecek 10 güne kadar alacağız bilginiz olsun 2 kişiye düşen kargo ücreti 15+15 30 dolar 3 kişi olsak 3e bölüncek 10 kişi olsak 3 dolar gibi bi kargo ücreti öderiz oda 28$ olur!
  • beni yaz kardeş invisibleshilds i,çin ama tam koruma olan yani sadece ekran değil arkasıda olandan...
  • iphonu şimdiye almış olsaydım ben de isterdim ama daha alamadım.Neyse artık belki bir sefer daha yaparız.
  • valla arkadaşım biz bodyguardda karar kıldık invisibleshild için 2 haftada kenarlardan açılma yapıyormuş diye duyduk bodyguard daha iyi dediler bizde onun fiyatını verdik zaten bu üründe önde var arkada var yanda var her yeri sarıyor..
  • haa birde fırat arkadaşımızın msnsiyle veya mail atarak irtibata geçiniz ciddi anlamda girişmemiş lazım bu işe başka bir konudada herkes bunları alalım alalım dedi kimseden tık yoksonra bizde yeni konu açtık!!!
  • Bu konuyu oncedende cok konustuk ama bı sonuca varamamıstık alıcak arkadas varsa bende kesın alıcıyım tabı komple koruyucu olucak sadece ekran ıcın deyıl.
  • invisibleSHIELD™ sadece öncam için olanı almak istiyorum mümkünse
    http://www.shieldzone.com/item_description/APLIPHONES.html
  • ARKADAŞLAR alacağımız ürün BODYGUARDZ adında cihazı komple saran invisibleshild'den daha çok satılan bir ürün gerçekten almayı düşünen ciddi alıcılar yukarıdada belirttiğim gibi fırat arkadaşımıza mail atsınlar artık bi ciddiye bindirelim şu işi biz zaten 1 haftaya kadar falan alacağız sırf kargo ücretini ne kadar düşürebiliriz diye bakıyoruz! alıcılar atılım yapmazsa fırat ve ben almış oluruz bir dahada bu fırsat geçmez elimize...!
  • Fiyat nekadar olucak kısı basına tam olarak bellimi simdi ? Fiyat cok abartılı bısey cıkmazsa ben kesın alıcıyım yani
  • es83tr arkadaşım bende yeni aldım 13ytl'ye 2 tane ama takmadım bu ürünleri görünce takmışken onu takıyım dedim! 2 tane gitti gidiyor'da dolu var 14ytl,6ytl vs.. ama videolarını izlesen hak vereceksin ürün 25$ ancak kargo 30$mış sanırım hızlı kargoymuş fedex adında 1 kişi alsa 55$ ödeyecek ,2 kişi olsa 40$, 3 kişi olsa 35$ ,10 kişi olsa 28$ civarı olur! kargodan feragat amaçlı ve arkadaşlara yardımımız dokunsun diye yaptık bu duyuruyu!
  • Bayaa iyi bişeye benziyor bu
     BODYGUARDZ & iNViSiBLESHiELD
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serkan_canli
    ama kesinlikle o gözle görülmeyen çiziklerdir mikroskop altında illaki vardır :)


    of cidden koptum burada...
  • Sonuc noldu sımdı alıyomuyuz kimler alıyo ?
  • So, I purchased the BodyGuardz (BG) a few weeks ago, and applied them the moment I received them in the mail. There are two parts of this story, one being the first time I applied the BG, and two being the second time I applied the BG.

    Story #1:
    I did the installation on my desk. I washed my hands, cleaned the table, did all the little recommendations, and began. Instead of using the Windex idea to apply the BG, I used the solution it came with. I put on the screen cover, and lightly squeegyed (sp?) the bubbles and extra solution.
    Then I moved to the back. I literally spend two hours applying the back. It seemed like the corners were never going to stay down. Every time I would put down one of the sides, the whole skin would move, forcing me to reapply it over and over again. After much work and frustration, I finally got the corners to stay.
    I let the skins dry for the 48 hours, and went to go look at my brand new, shielded, iPhone. But to my dismay, the screen could not have looked worse. The screen appeared to have a look on it very similar to when you get a television screen wet. I was so upset. I let it dry for two more days, but the look never went away.

    After about a week of use, I decided to remove the first BG and apply the second set of skins included in the package.

    Story #2:
    This time, I decided to apply the BG in a steamy bathroom, as some have suggested. Again I tried using the solution included to apply the BG.
    First, I wiped the screen with the micro fiber cloth. Then I cleaned the screen with Windex, then wiped using the micro fiber cloth. I applied the screen cover, but this time, rather than lightly squeggying the screen, I pushed hard. Not so hard as to break the screen, but I really put some pressure on there. I got every last little micro bubble and bit of solution there was underneath that screen cover. I let the screen dry for ten minuted before applying the back.
    I went onto the back. First, I just applied it on the back without worrying about the sides/corners yet. So once I got the back in place, and made sure everything was centered, I let it sit for 15 minutes.
    When I came back, I did the sides, then let it sit for 15 minutes. Then I came back, and did the top and bottom, then let it sit for another 15 minutes. Finally, started working on the corners. Do not be discouraged if the corners are not going down, they take a little longer to dry, and do not try to remove the excess solution with your finger or a cloth, just let it air dry.
    So I finally got all four corners, and then I just let it sit. I let it dry for the two days without touching it at all. When I came back two days later and turned on my iPhone, low and behold! The screen looked amazing, the corners were perfect, and I couldn't even tell that there was anything on the screen.

    So, my tips for everyone trying to apply BG:
    -Do the application process in a steamy bathroom.
    -When squeegying, do it pretty forcefully to remove every bubble and bit of solution.
    -Use the solution included.
    -When doing the screen part, there is no such thing as too much solution, as long as you squeegy as much of it out from underneath after you have it in place.
    -When it comes to the back, there is such thing as too much solution. I used three squirts of solution, then rubbed it around onto all the corners.
    -Make sure your hands are EXTREMELY washed.
    -HAVE PATIENCE!!!!!


    Bunu buldum ve vazgeçtim ben...siz de bi göz atın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Z-- -- 20 Ocak 2008; 21:17:59 >




  • Korkutacak bir şey yazmıyor ki orada...

    Bende almak isterim komple olandan..
  • Almak ıstıyoruzda yıne bısey olmıycak sanırım
  • Bencede bişey olmicak biz her zamanki gibi almak isticez ama alamicaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 20 Ocak 2008; 22:11:22 >
  • Almak ıcın ugrastıgımız kadar urunu yapmak ıcın ugrassak sımdıye kendı ımalatımız invisible shield olurdu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.