Şimdi Ara

BMW E39 far problemi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracamin gecengun sol uzun fari calismiyordu. ampul yandi zannettim ama kontrol ettim ampul saglam. sigortasini bulamadim. internette baktim sigorta degilde farkli bir aleti var gibi bisey anladim. rolesi mi degismesi gerekli LCM dedikleri bir alet var onda mi sorun var acaba. tecrube edinmis arkadasimiz varsa yardimci olabilir mi ?



  • yardimci olabilecek bir arkadas yok mu ?
  • baya sey ogrendim bu konuda. BMW E39 lara mi ozel bilmiyorum ama sigortasi yok farin. LCM (Light Control Module) adinda bir parcasi var onun icinde her far icin ayri tranzistor var. o tranzistoru degistirince calisiyor.
    Bir sorum daha olucak BTS426L1 tranzistorunu bulamadim. ona es deger baska bir tranzistor vardir aslinda ama. bunu nerde nasil bulabilirim bilgisi olan ?
  • dostum tr deki bmw forumlarında benim de sıkıntım detay tekniğe girdin mi kendin araştırmalarınla başbaşasın
    teknik açıdan forumlarımız yetersiz
    daha çok boyadım body kit yaptım
    bak şöyle pedal taktım :):)

    tr de yoksa aradığınız ebay e falan takılın alman ve dıy siteleri var.Buralar baya zengin teknik içerikli
    infineon chip diye geçiyo sanırım sizin ihtiyacınız ebay de var bi bakın

    eğer buysa gümrükte sorun çıkmaz ucuz bişey

    http://www.ebay.com/itm/2x-Infineon-BTS426L1-Chips-for-E39-BMW-LCM-Repair-/321072655665?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ac16bed31&vxp=mtr




  • Ben 1969 bu yana bmv kullanan birisiyim forumlarda bmv ile ilgisi olmayan arkadaşların yazdıklarını okuyorum sakın yanlış anlaşılmasın yazdığım birincisi oynanmış araç alırsanız sorunlar tabiki olacak onun için doğru düzgün araç alacaksınız ikincisi çok yakar az yakar muhabbeti doğru dürüst kullanırsan araç fazla yakmaz istanbulda olan arkadaşlarımızın bostancı oto sanayi sitesinde can bmv araçlarını ekspertiz yaptırabilir bana kalırsa en iyi servis sahibi çıraklığından beri tanırım aradan geçen senelerde kendini mükemmel yetiştirdi sorunlarınızı oraya giderek yüzde yüz çözersiniz faydalı olabildiysem ne mutlu ..

    ömemli not bu araçlardan 2 ad var birini şirkette şöförler kullanıyor birisi kendi özel arabam ikisindede maşallah tık yok bunca sene arabalarımda yağ ve buji değiştirdim peridyotik bakım haricinde..
  • tesekkurler arkadasim. Surekli yurt disindan alisveris yapan biri olarak bu parcayi orada aramak aklima gelmemisti :) tesekkur ederim. hemde cok uygun fiyata siparis verdim. Turkiyede bmwler pahali boyle arabalari parasi bol kisiler aldigi icin direk servise sokuyorlar. Ama bu arabayi 5 milyara bulgaristanda alabildigimiz icin ve kendi elimizden tamir isleri geldiginden tamire fahis fiyatlar vermek yerine boyle tranzistor arizasini 3 dolar gibi guzel rakama tamir etmek cok tatli oluyor :)
  • @ azrail_vn

    teşekkürler, azıcık faydam olduysa ne güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.