Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (332. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.671
Cevap
306
Favori
1.673.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emre86 E kullanıcısına yanıt

    Bizim araclar da hic rastlamadim boyle bir seye ! Tahminim guncelleme ile halledilir. BMW 3 serisi (G20)  Bazen olabiliyor boyle hatalar. Seneler once baska bir marka da basima gelmisti. Arac passat ortasindaki arac golf idi. BMW 3 serisi (G20)  Guncelleme ile halletmislerdi. Tek suphem şu .. tahminim hayatta cikmaz ama baska bir aractan o ekrani takmis olmasinlar ? İhtimal cok dusukte iste. Yine de bu ulke de her sey olabiliyor. Servise goturmek sart !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 24 Mayıs 2021; 21:36:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Benim korkum da çalıntı falan olması. 400 km yol gideceğim bu araç için, servise de gösteririm ama o kadar yolu boşa gitmek koyar biraz BMW 3 serisi (G20) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar . Aracım daha 500 km de . Ancak klima çok üflemiyor sanki dereceyi düşürsem de . Siz araçlarınızda hangi ayarda kullanıyorsunuz otomatikte duruyor benimkisi genelde ama .

  • emre86 E kullanıcısına yanıt

    gizli özelliklerde orda çıkan araç seçiliyor yanlış bir işlem yapıp bu şekilde bırakmış olabilir ya da araç daha önce yazılım (Chip tunning) görmüş olabilir. ben 2019 da aracıma yazılım yapınca ekranlar kafayı yemişti aynı böyle oldu benim de sonra orijinale çevirip düzeltmiştim.

  • ali_1324 kullanıcısına yanıt

    tüm klima peteklerini açın araç çalışır haldeyken Max ac yi açıp 2dk bekleyin düzelecektir. 5-10dk o şekilde çalışıp hala verim alamıyorsanız servise bi gösterin. aracın klimasını yavaş yavaş artırınca soğuk hava vermiyor bazen bu şekilde yapınca 1dk sürmeden kendine geliyor. max ac modunda soğuk hava gelmeye başlayınca kısabilirsiniz Max ac otomatik kapanacak ve klima soğutmaya devam edecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35MGR -- 24 Mayıs 2021; 23:52:34 >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    başka bir araçtan taksalar dahi o durum beyinle ilgili olduğu için beyinde ne kodlandıysa yine onu gösterir. masaüstü bilgisayarın monitörünü değiştirmek gibi düşünebilirsiniz.

  • 35MGR 3 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam tam da dediğiniz gibi oldu :) Ben de sonuna kadar açcaksam ne anladım bu işten diye düşünüp sorun var demiştim kendi kendime :)

  • ali_1324 kullanıcısına yanıt

    ne demek rica ederim BMW 3 serisi (G20) 

  • Arkadaşlar hankook kullanan var mı aranızda? Benim üzerinde 18 jantla beraber geldi fabrikanın taktığı lastik ancak cok fazla kayıyo gibi hissediyorum. Diğer araçlarımda kullandığım Michelin Bridgestone ya da Pirelli gibi değil yani. Servise sormak gerekir mi götürüp kontrol ettirmeyi düşünüyorum çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hzr06 H kullanıcısına yanıt

    1 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. Açıkcası ilk başlar da bu lastikle geldiği için üzülmüştüm. Sonra çok memnun kaldım. Mercedes cla , c ve gla araçlarımın hepsini 18 ve 19 hankooklar la kullandım. O araçlarla da çok memnundum. Kışlıklarım pirelli diğer aracımız da michelin. Michelin ile gelsin isterdim o ayrı. BMW 3 serisi (G20) 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre86

    Arkadaşlar iyi akşamlar. Daha önce de bir araç aradığımı yazmıştım, şimdi bir araç buldum ama kafamda bir soru işareti var. Arkadaşım gördü arabayı ve bir video attı. Videoda hayalet ekranda bir SUV görseli var. Mantıklı mı bu? Sizde de böyle mi? Saçma bir durum değil mi? Görselini de atıyorum.

    Bir de bu şaşi no’dan donanım sorgulama yapılabilen bir site falan var mı acaba?


    Hocam muhtemelen gösterge paneli ve orta ekranı retrofit yapmış olabilirler. Donör aracın görseli çıkıyordur bu durumda. Bir diğer olasılık da kodlama ile görseli değiştirmişlerdir ama bu da çok yanlıklışla yapılacak bir şey değil, bilinçli olarak da kimsenin sedan araca SUV görseli koyacağını zannetmem BMW 3 serisi (G20) 


    https://www.mdecoder.com/ bu siteden bi VIN sorgulayıp gösterge ve ekranların fabrika çıkışı olup olmadığını kontrol edin derim BMW 3 serisi (G20) 





  • Hiç umudum yoktu, iyi ki de olmamış. BMW 3 serisi (G20) 


    Ön camda yazan “connected drive” yazısını kazıyarak tepkimi ortaya koyacağım. BMW 3 serisi (G20) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ejlover kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkür ederim. Sorguladım buradan ama executive paketi işaret eden bir ibare bulamadım. Hangi kısımda ve ne olarak geçiyor acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica etsem Executive paketi olan bir arkadaş şu siteden VIN sorgulayıp executive paketin ve hatta varsa lazer farın ne olarak göründüğünü yazabilir mi acaba? Baktığım araçta executive ve lazer far var ama VIN sorgulamasında bu donanımlar gözükmüyor.

    https://www.mdecodert.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre86 -- 25 Mayıs 2021; 16:13:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre86 E kullanıcısına yanıt
    Buyrun aynı kodlarla listelenmiş executive bileşenleri.

    BMW 3 serisi (G20) BMW 3 serisi (G20)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Teşekkür ederim. Bu da executive olarak satılan bulduğum arabada gözükenler. Hayalet ekrandaki SUV görüntüsü ve bu sorgulama birleşince sanırım sonradan takıldığı anlamı çıkıyor


    BMW 3 serisi (G20)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre86 E kullanıcısına yanıt

    Gozuken o.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre86

    Teşekkür ederim. Bu da executive olarak satılan bulduğum arabada gözükenler. Hayalet ekrandaki SUV görüntüsü ve bu sorgulama birleşince sanırım sonradan takıldığı anlamı çıkıyor


    Sonradan takılması zor, bir de daha maliyetli olur. Siz şaseyi bir borusan'a sordurun derim, onlar söylerler araçta ne var ne yok. dediğim gibi gizli özellik açtırırken kod saçmalaması olmuştur.


    Ben prensip olarak gizli özellik açtırılan bir araç almazdım. Kimseye de tavsiye etmem. Arabasına uzun yıllar binmeyecek birinin özellik açtırmasını da etik bulmuyorum.





  • döküntü D kullanıcısına yanıt

    Borusan’a sordum, araç hiç servise girmediği için göremiyoruz dediler. Çok da gerek kalmadı zaten, aradık, sonradan taktırdığını itiraf etti arkadaş. Sanırım multimedia ekranını da sonradan taktırmış. Direkten döndük resmenBMW 3 serisi (G20) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre86 E kullanıcısına yanıt

    Onun sonradan takildigina o kadar emindim ki !! İyi bari BMW 3 serisi (G20) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.