Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1078. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 13 Misafir (4 Mobil) - 16 Masaüstü7 Mobil
5 sn
22.007
Cevap
316
Favori
1.700.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 10761077107810791080
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Canefew C kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    Acc var. Ancak direksiyon kontrolu sizde. Gaz ve ondeki aracla frenleme aracta. Mesafesini siz ayarlayabiliyorsunuz. Bu sebeple donanim ismi Stop and Go. BMW 3 serisi (G20) 

  • JN008 J kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    Bunlar render fotolar. Daha son halini gormedik. Arac hem buyuyecek hem de genisleyecek. Yepyeni bir saseyle geliyor. Bu sebeple aracin kodu degisti. BMW 3 serisi (G20) 

  • Canefew C kullanıcısına yanıt

    O adaptif hız kontrolu zaten ,güzel çalışıyor.Otonom sürüş yok,o da prof sürüş asistanıyla geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 8 Mayıs 2024; 13:7:38 >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt
    Aracım 2023 Sonu aldım. Far üstü plastik var mı yok mu bi bakabilir misiniz ? 😊

    BMW 3 serisi (G20)
  • Selam arkadaslar, geceden arabayi agac altina birakmistim kusun birisi beton gibi pislemisti resmen ustune. Bocek temizleyici sprey aldim sungerle zor cikti biraz ama nasil oldu bilmiyorum hic kuru donmedigim halde baya cizilmis, sonradan yikayinca cikti ortaya.


    Buna ne yapabilirim bi onerisi olan var mi? Pasta cila vs yardimi olur mu?



    BMW 3 serisi (G20)
  • Accio A kullanıcısına yanıt
    Sert sünger mi kullandınız? Çok çizmiş

    - yumuşak temizlik bezi veya ıslak mendil kullanmalı
    - pisliğin iyice yumuşaması ve kabarması beklenmeli

    Siz mecburen pasta polish yaptıracaksınız gibi görünüyor

    Geçmiş olsun.
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt

    Hocam sünger büyük süngerlerden oto yıkamacıda satılıyordu yumuşak aslında baya. Anlamadım ben de baya çizilmiş ya üzüldüm.


    pasta cila bu çizikleri kaldırır mı acaba? Fiyatıyla ilgili bilginiz var mı? Daha önceden hiç yaptırmadım, lokal mi yapılıyor komple kaputu mu yaparlar bilmiyorum hiç

  • merhaba,

    aracımda Taba renk Vernasca deri m4 koltuk var. Otur kalk deri renk değiştirmeye başladı. Ne ile temizlemem gerekir bakım olarak ne yapmalıyım tecrübesi olan var mıdır?

  • Merhabalar 2024 model 3 kasalara hiç kasko yapan varmı aranızda ne fiyat verdiler
  • Accio A kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    İyi bir detailinciye gidin. Sanki pastalik bir isi var gibi. Hemen bakip gerekli islemi yapsinlar. Kus pislikleri boyaya gecti mi ciddi problem. Ppf bile bazen care olmuyor. Gecmis olsun.  

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Tesekkur ederim hocam, bir gidelim bakalim neymis gunahimiz gorelim :(

  • Accio A kullanıcısına yanıt

    Dert etmeyin. Halledilir. Boyle seylere canimiz sıkılıyor. Ancak sagligimizdan onemli degil! Sevgiler,

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Haklisiniz hocam cok tesekkurler destek icin :)

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Yasadigim yerde cok fazla agac oldugu icin bir günde bile arabanin üstü cok fazla polen, kus pisligi ve agac dali oluyor. Haftada bir yikamam gerekiyor araci yoksa cam kenarlarina kadar sapsari oluyor. Kus pislikleri de cabasi. Sirf bu sebepten yazin kullanmak icin arabanin üzerine örtü alayim diyorum ama görenler görgüsüz der mi diye düsündüm hep simdiye kadar.


    aslinda mala o kadar kiymet verdigimden degil ama her hafta detayli araba yikamak ugrastiriyor insani da. bir de böyle ciziklerle vs ugrasmak da cabasi...

  • Accio A kullanıcısına yanıt
    Fiyatını hiç bilmiyorum.
    Autoking veya benzeri mini onarım yapan firmalar yardımcı olabilir. Ziebart vd PPF film kaplayanlarda vardır pasta polis makinası. Farklı yerlerden fiyat alıp uygun düzgün iş yapan bir yere yaptırırsınız.
    O bölgenin Pasta polish sonrası diğer alanlara göre parlaklık farkı olursa komple kaputu da yapabilirler. Diğer kısımlar için fazla aşındırmadan en ince pasta ile hafif geçilmesini isteyebilirsiniz.

    Not : sünger pek tavsiye etmem ne araç yıkamada ne de bu tür pislikleri çıkarmada. Sünger gözeneklerine giren sert parçalar verniği çizebiliyor. Araç yıkamada kullanılan Eldiven veya makarna şeklindeki fiber yumuşak bezler veya marketlerde satılan fiber bez bile iş görür.

    Benim eski araç beyaz Tiguan da ıslak mendille sildiğim kuş pisliği sonrası küçük bir alanda ince çizikler ve matlaşma olmuştu. Bozuk para kadar yer olduğu için bir işlem yaptırmadım.

    Hatırladığım kadarıyla BMW scratch resistant yani çizilmeye dirençli vernik kullanıyor. Diğer araçların verdiğine nazaran çizilmeye daha dirençlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 8 Mayıs 2024; 17:35:59 >




  • Accio A kullanıcısına yanıt
    Benden iyi detailingci olurmuş aracı temizlemeyi seviyorum. Zaman keyifli geçiyor hem de hareket oluyor. Mesela Yıkamada jantlar tam temizlenmiyor. Ben sonradan üşenmeden hepsini tek tek detaylı temizliyorum. Belki dışardan görenler bi araba almış üstüne titriyor görgüsüz diye düşünüyor olabilir muhtemeldir 😄
    Oysa bu titizlik ve detaylara önem vermek ve keyif almakla ilgili. Sonuçta başkalarının ne düşündüğüne pek tr takılmamak lazım. Branda çözüm olur kuş pisliklerine. Ben olsam alırdım basit bir şey.
  • Accio A kullanıcısına yanıt

    Bu durumları düşününce en mantıklısı bir branda veya ppf yaptırmanız mantıklı olacak gibi. Başka türlü başa çıkmanız zor. Aslında imkanınız varsa katlanır çadır brandalar gerçekten çok iyi iş görüyor. Müsaitliğiniz nedir bilmiyorum ancak bir şeyler yapmanız şart gibi.

  • Accio A kullanıcısına yanıt

    Çiziğe sebep sünger değil, kuş pisliğinin içinde olan çakıllar olduğu için silerek çıkarmaya çalıştığınızda ne yaparsanız yapın çizilmiş oluyor.

  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Sizde de yok. Kendiminkini çekmemişim, aldığım yerdeki resmi paylaşayım.

    BMW 3 serisi (G20)
  • Arkadaşlar, Camlardaki kireç lekesi için kendi deneyimlediği hızlı bir çözümü olan var mı aramızda ? Sirkeli su, tuzlu su gibi öneriler gördüm internette ama ben şunu kullandım iki dk’da çıkardı gibi bir tavsiyeye ihtiyacım var açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 10761077107810791080
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.