Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1067. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.744
Cevap
311
Favori
1.678.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Optimum connectivity with Personal eSIM and 5G standard.
    Customers of the new BMW i4 and BMW 4 Series Gran Coupé can activate the Personal eSIM as standard - in addition to the vehicle's built-in mobile SIM. The Personal eSIM uses the 5G mobile communications standard and allows the customer to use the communications and connectivity features covered by their mobile contract from their car, even when they don't have their smartphone with them.
    All phone functions can be operated with the BMW iDrive system or the
    BMW Intelligent Personal Assistant. A low-radiation connection to the vehicle's exterior antenna is used for making phone calls and streaming data via the Personal eSIM.

    Yukarıda aslında aşağıdaki arkadaşın dediği gibi ben kendi simimi aktifleştirebiliyorum. Kişisel esim’in tanımı “The Personal eSIM uses the 5G mobile communications standard and allows the customer to use the communications and connectivity features covered by their mobile contract from their car, even when they don't have their smartphone with them.”

    Telefon yanımda değilken istediğim gibi kendi tarifemi kullanabiliyorum.




  • TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt

    Olanlar var da az. Benim arkadaşın 2020 G20 aracında vardı mesela.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratbeyaz_1 -- 29 Nisan 2024; 16:15:46 >
  • TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt
    Connected drive hizmetlerini kullanabilmek için BMW id ve sim eşleşmesi gerekiyor ve bunu da BMW Almanya yapabiliyor diye hatırlıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,daha önce aracın yaylanmasından şikayet etmiştim(2023 m sport),geçen gün 70 ile giderken rahatsız edici şekilde yaylandı araç yine,birde en ufak çukurları bile hissettiriyor,bozuk yollarda çok savruluyor bazen midem bile bulanıyor.çarşamba günü servise götüreceğim aracı daha önce götürmem gerekiyordu aslında ama erteledim.Yani ben m sport süspansiyonlardan hiç memnun değilim benfce benim araçta bir sıkıntı var cünkü benden başka sikayet edende görmedim aracı 2.el aldım 1600 km de araç sahibi hiç kullanmamış zaten yay mekanizmasına müdahale ettiğini düşünmüyorum.Servis dönüşü umarım düzelir.G20 den anlayan birinin benim aracı test etmesini çok isterdim :).
  • Selamlar,

    Bahsettigim haber bu. Bimmer ve Bmw forumlarinda konusuluyor. G20 makyaj adi altinda degil bir guncelleme olarak bu degisiklikleri alacak. Stoplar ve farlar degisecek. Aslinda onceki haberlerde farlarin degismeyecegi yazmis. Ancak belliki buna da bir guncelleme gelecek. Bununla birlikte G60’daki gibi Ledli bir izgara gelecekmis. İceride ufak degisiklikler olacak. Temmuz-Agustos doneminde bunu gorecegiz. Hayirlisi diyelim. Ayrica Bmw geniuslari vs bunu bilmez. Dunya’dan bir haberler.

    https://www.bmwblog.com/2024/03/19/2025-bmw-3-series-to-get-a-small-refresh-this-summer/

    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 29 Nisan 2024; 17:58:3 >




  • TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    Hala anlatamiyorum sanirim. Turkiye’de bu sistem boyle calismiyor. Tesla Volvo Mg’de nasil calisiyorsa o sekilde calisiyor. Yani aracta Turkcell E-sim ile geliyor. Baska bir simkart vs tanima sansiniz olmuyor. O simde Turkcell hatti ile geliyor. Bmwnin anlasmayi yaptigi saglayici ile. Sizin yapacaginiz tek sey Bmw id’nizi sisteme tanimlamak.  

  • volkan.kanat V kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    Cok enterasan cidden. İlk defa bunu duyuyorum. Bir servise goturun. Ne cikacak merakla bekliyorum. Bu kadar yaylanma vs hic duydugum bir sey degil.

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Değişiklik için çok erken değil mi? Bu BMW ne kadar ilginç işler yapıyor. Heyecanla bekliyoruz
  • Kursunsuz K kullanıcısına yanıt

    Selamlar?

    Bence yeni gelecek 3 serisi icin zaman kazaniyorlar. Ufak guncelleme bu sebeple. Cunku hem g22 hem de G26 daki far stop grubu farkli bir hava katti. Heralde onlarin yaninda eksik olmasin dediler. Kaldi ki neyle karsilacagiz kimse bilmiyor. Soylenen yaz doneminde olacakmis. Ben her seyi teyit edemedim. Bazilari G20 Lci II olarak gelecek diyor. Acikcasi haberler disinda net bir sey yok. Takipteyim. Guncel bilgi gelirse paylasacagim.  

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten connected drive’ı 2016’ da arabama ekletip kullandım 2 yıl. Ama devir değişmiş. BMW kendisi sistemi sizin dediğiniz gibi anlatmıyor. Borusan bize kırpıp getirmiş anlayacağınız. Kullanıcıya seçenek sunması gerekiyor. Devir eSim devri. Ben oraya istediğim hattı takıp kullanabilmeliyim. Kişisel eSim mantığı budur bana göre. Büyük ihtimal PDI’da servislerde yazılım üzerinden eSim tanıtacak borusan araçlara. Buraya yazıyorum o eSimlerin bazıları da çalışmayacak. Forumda benim eSim aktive olmamış diye gezen insanlar dolacak çünkü altyapı da Turkcell’in eSim kabiliyetine dayanıyor. Ben 2016’da arabamı aldığımda vodofone simkartı vardı, trde çalışıyordu mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrüflüEbiTen -- 29 Nisan 2024; 18:9:18 >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler
  • TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    Testleri yapiliyor su an. Soylediklerinizde cok haklisiniz. Bugun eski araclar icin tekrar sordum. Onlar icinde net bir bilgi yok. Dediklerinize sonuna kadar katiliyorum.  

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Berk hocam g20 makyajı konusunda bi gelişme var mı? Hiçbi yerde bulamadım haber


    Önceki cevabınızı görmedim pardon




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orry01 -- 29 Nisan 2024; 20:58:42 >
  • orry01 kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    Farlar makyajlı G22 ve G26'daki gibi olacak. Yeni M3 Station Wagon'da belli oluyor. Belliki bunlar gelecek. Stoplar'a dokunmamışlar. İçeride direksiyon kesin değişecektir. Az kaldı. Yaz makyajında hepsini göreceğiz. Ben en çok Ledli yeni ızgarayı merak ediyorum. O da güzel duracaktır. BMW 3 serisi (G20) 



    BMW 3 serisi (G20)


    BMW 3 serisi (G20)


    BMW 3 serisi (G20)




  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Çok güzel olmuş. Aslında yolladınız linkte farlar ve ızgara değişmeyecek. 3. Ve 4 arasındaki tasarım çizgisi farkını korumak istiyor demiş ama belli ki öyle değil. Ben de aracı iptal edip makyajı beklemeye kadar verdim. Bakalım heyecanlıyız

  • orry01 kullanıcısına yanıt

    Yani bu guncellemeler tam bir netlesse guzel olacak. Tahminim Haziran-Temmuz arasi aciklarlar. Guncel bir sey cikarsa tekrar paylasirim. BMW 3 serisi (G20) 

  • volkan.kanat V kullanıcısına yanıt

    M3 kıyas olamaz çünkü m3'ün önü zaten 4'ün önüyle aynıydı. 4'e gelen makyaj m3'ü tetikledi. 3'e bu farların geleceğini düşünmüyorum.


    Diğer konuda ise benim aracımda da m sport süspansiyon var ve nerdeyse hiç yaylanmıyor. Sizin yaylanmak dediğiniz eğer aracın sertliğinden dolayı aracın sekmesi olabilir mi?

  • Opsiyon listesine ısıtmalı direksiyon gelmiş  Bu arada küçük makyaj operasyonunda far değişimi sadece M3 için olabilir. Işıklı panjur güzel olur ama yeni 4 te gelen çentik farlar çok kötü duruyor. Makyajsız 3 te gelen saçma sapan iki yatay çizgiden sonra makyajla farı toparlamışlardı. (Lazer güzel duruyordu). Şimdi de dikine iki saçma çizgi koymazlar umarım.   

  • albea_koliq A kullanıcısına yanıt

    o iki saçma alt çizgi çok çirkin BMW ye hiç yakışmıyor. herhalde tasarım müdürü,çalışanları na sabah a kadar tasarımın bitmiş arabanın hazır olması lazım demiş,onlar da kondurmuş iki çizgiyi..

    Sırf bu yüzden tampon ve farları değiştirmeyi düşünüyorum.

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Bu araç M3 olduğu için farları 4 serisinin farı oluyor dolayısıyla makyajlı olan far görülmüş. Bahsettiğiniz haberleri okudum yabancı blog sayfalarında ancak değişimin teknoloji iyileştirmeleri kaynaklı olacağı farlar ve stopların değişmeyeceği yazıyor 👍🏻

  • 
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.