Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1044. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil2 iOS
5 sn
21.652
Cevap
306
Favori
1.671.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 10421043104410451046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emreoncu1 E kullanıcısına yanıt
    2020 modellerde geldi sanırım ikinci el arıyorsanız. First edition sportline. Hatta şimdi baktım ucuzdan pahalıya sıralarsanız denk geliyor.

    Mesela 1159274127 nolu ilan

    Not: bildiğim kadarıyla bunlar bireysele sunulmadı kiralama ve kurumsal şirketlere verildi aklınızda olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 25 Mart 2024; 12:21:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burhan21 B kullanıcısına yanıt

    Evet haklısınız, birkaç ay önce birmot, otokoç vb. firma çokça ilan girdi, şu an hepsi satılmış yada ilandan kalkmış durumda. Çoğu giriş paket veya yurtdışı konfigürasyon otomobillerdi. Onları bulamıyorum 😃


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15*000 km ilk bakım için yaptıran ,fiyat alan varmı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, Ben bugun X1’i biraktim. 18 civariydi. Filtreleri dahil degistiriyorum. Bir de lastik degisimi var. G20 icin sormak gerek. Acikcasi Otomol hep biraz daha uygun fiyat veriyor. Ben evin karsisi oldugu icin Mecbur Borusan oto İstinye’ye goturuyorum.

    Edit:11e dustu. Ne yaptilarsa artik.😀



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 25 Mart 2024; 16:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt

    İlk bakım yağ yağ filtresi değişimi 9400 TL civarındaydı 3 hafta önce. Ben polen filtresini de değiştirdim, ona da 4 bin civarı para aldılar.

  • fatal_hand kullanıcısına yanıt

    Nerede yaptırdınız? Bilgi için teşekkür ederim.

  • muratbeyaz_1 M kullanıcısına yanıt

    M sport süspansiyonun iptal olup olmadığını nasıl anlayacağız acaba? Bimmer sitesinde şase no sorgulatınca m sport süspansiyon gözüküyor. My bmw uygulamasında donanım bilgilerinde de m sport süspansiyon gözüküyor. Belki bende de yok, var sanıyorum. Aracın teklif formunda da adaptif süspansiyon yazıyordu. Borusanın işlerine aklım ermiyor vallahi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, aracı 250 hp veya daha üstü güçlerde, uzun yıllar ve kilometrelerdir yazılımlı kullananlar varmıdır? Bu süre boyunca motor, turbo veya şanzımanda hiç ciddi problemler yaşanmış mıdır acaba? Aracın performansının yazılımdan sonra önemli ölçüde değiştiği söyleniyor ama yazılımın riskleri de malum tabiki. Kendi veya bir tanıdığının tecrübelerini paylaşabilecek birileri varsa çok faydalı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aayeni -- 25 Mart 2024; 16:30:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aayeni A kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    İlk gununden beri kullanan tanidiklarim var. Hicbirinde sorun yok. Ancak bu asla olmayacagi anlamina gelmez. Ben bu riski asla almam. Bu sebeple her zaman uzak durdum. Perfomans icin alanlara da saygim sonsuz. Cunku aracin surus dinamikleri inanilmaz degisiyor. Karar sizin. BMW 3 serisi (G20) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteamsorunsali S kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    Bimmer’de bu sekilde cikiyorsa sorun yok. Dogrudur. Ayrica genelde hep Adaptive M suspansiyonlu siparis verilmis araclar M suspansiyon olarak geldi. Cok azda standard suspansiyon ile gelen arac oldu. Hatta insanlarin faturalarina bile adaptive M suspansiyon olarak yazdilar. Boyle olunca biraz ortalik karisti. Hatta ucret iadesi bile yaptilar. Sonra sorunlar cozuldu. Bir daha ses cikmadi. Benim de yakin bir tanidigima aynisi oldu. BMW 3 serisi (G20) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, G20 alma arifesindeyim. İlk kez BMW kullanacağım kısmetse. Toplumda genel olarak BMW sorunlu, kronik arızası fazla bir araç denir ama başlık altındaki mesajların çoğunu okudum ve rahatladım diyebilirim. 20-21 Model 60.000 km altında bir araç almayı planlıyorum. Aile aracı olacak, gazlamayla yanlamayla pek işimiz yok arkada bebek koltuğu olacak kısmetse. Süspansiyon olarak tüm paketler aynı konforda mı yoksa bazı paketler sert bazıları yumuşak süspansiyonlara mı sahip? 2M civarında şu an orta paket bir araç alabilirim sanırım. İkinci el alacakken mutlaka dikkat etmemi önereceğiniz hususlar var mıdır? Yardımlarınız için teşekkürler.

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirme için teşekkürler hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteamsorunsali S kullanıcısına yanıt

    Biraz teecrübeli biri arabanın yaylanmasından (mesela ön çamurluktan "hafifçe" arabaya abanarak) ya da çamurluk lastik mesafesinden anlayabilir.


    Normal ve spor süspansiyonlu iki araç yanyana gelirse de anlaşılabilir göz ile. Normal süspansiyonlu BMW'ler için bazıları "leylek gibi duruyor" der hatta.


    VAG grubunda sadece yay ile 2-3cm basılmış araçlar gibi düşünün, onları da dikkatli gözler hemen anlayabiliyor.

  • Hiçbir araç sorunsuz değildir, bmw de ekstra sorunlu olabilir de, g20'ler dsg şanzımanlı vw grup herhangi bir araçtan eminim motor mekanik olarak çok daha sorunsuzdur. Bu hurafenin çıkış yeri cebindeki son parayla 2005 Model 400 bin kmde bmw alanlar olabilir. Eski ve yorgun bir bmw alırsanız evet sorunludur ve sorunlarıyla uğraşılmaz. 2021 model bir bmw ile servise sadece bakımdan bakıma gidersiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 25 Mart 2024; 17:49:39 >
  • Herkese merhaba,

    Aracımın garantisi 10. ayda bitecek. Garantiyi 3 yıl daha uzatmayı düşünüyorum. Geçen yıl tam ne zaman hatırlamıyorum yüzde 30 gibi indirim kampanyası olmuştu Granti + için. İndirimin yapıldığı belli başlı zaman dilimi oluyormu. Birde bayilerin indirim opsiyonu oluyormu onu sormak isterim tecrübeli arkadaşlara.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefa9118 S kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    Yazılımsız Executive paketli Sportline bir araç olabilir. Belki +3 yıl garantisi uzatılmış bir araç bulabilirsiniz. Bu gerçekten işinize yarar. Ayrıca yetkili servisi bakımlı olursa neler yapıldığını bilmiş olursunuz. G20'nin 2-3 şey dışında kronik pek arızası yok. Heralde yapılmış en iyi 3 serilerinden biridir. Bu sebeple içiniz rahat olsun. Ancak aracın geçmişini bilmeniz önemli. Yorgun olmayan bir araç olsa iyi olur. Son zamanlarda oynanmış çok araç görüyorum. Biraz içim acıyor. Bu sebeple dikkat edin. Suspansiyon olarak genelinde hepsini kullanan biri olarak standard suspansiyon M suspansiyona göre bir tık daha konforlu ancak yol tutuş tabii ki M suspansiyonda daha iyi. Adaptive M suspansiyon başka bir seviye. Onun sönümlemesi gerçekten çok başarılı. Benim bahsettiğim Sportline paketlerin hepsinde standard suspansiyon var. Aileniz içinde yeterli olacaktır. Tabii ki alacağınız aracın lastikleri önemli. Eğer çok eskidiyse yeni bir lastik alın derim. Michelin-Pirelli ikilisinden biri olabilir. Aklıma gelen ekstra bir şey olursa yazarım. Hayırlısı olsun. BMW 3 serisi (G20) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 25 Mart 2024; 18:9:45 >




  • zalımınsado Z kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    İndirim değişebiliyor. Genelde yaz dönemine girerken yapıyorlar. Mayıs-Haziran döneminde geliyor. Geçen ayda bir indirim yaptılar. Yani anlık olarakta değişebiliyor. Servisle sürekli bağlantıda kalsanız daha iyi olur. Aşağı yukarı indirim zamanında hepsinde aynı fiyatlar mevcut. BMW 3 serisi (G20) 

  • texmo kullanıcısına yanıt

    Ben geçen ay İzmir Özgörkey'de 7.2000₺ vermiştim.

  • akdenizatakan kullanıcısına yanıt
    Yarın 2 yerden alıp yazarım bende 7200 yine mantıklı geldi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muratbeyaz_1 M kullanıcısına yanıt

    Aracın yüksekliği böyle hocam. Sahibindendeki sportline paket araçlara biraz baktım da benimki m sport gibi duruyor. Dediğiniz gibi bazı araçlarda bariz leylek bacak görünümü var veya fotoğraf açısından dolayı öyle gözüküyor bilemedim

    BMW 3 serisi (G20)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10421043104410451046
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.