Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (1655. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
70.311
Cevap
512
Favori
4.418.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16531654165516561657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında almiycak kimse 2 ay bmw bak gör yeni fiyatları yeni opsiyonları.
  • 2 ay sonra hücum olur
    Maalesef bu toplum organize olup doğru dürüst bir iş yapamıyor
    Olsa bile çabuk çözülüyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERMURATER kullanıcısına yanıt
    Fransa ve İsrail'e karşı yapılan boykotların bile max. 1 ay sürdüğü bir ülkede , BMW almasınlar demek ütopik kalıyor biraz :) Ermeni soykırımı tasarısında bir daha Peugeot ve citroen e binmem diyen binlerce insan emin olun çoktaaan unutmuştur bunu...Cola'yı boykot edenler de buzdolabından eksik etmiyor :) Bu halkta bu kadar bilinç olsaydı , siyasilerin bu kadar oyuncağı olmazdı zaten..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tampa1 -- 15 Haziran 2015; 14:05:29 >
  • Bmw yarın kur'u güncelleyecek...Bu fiyatlar bugün son gün....
  • bigtiger1 B kullanıcısına yanıt
    Ben 40. yıl paketli aracımı Mayısın son haftası teslim aldım. Benim araçta 80-100 arası direksiyon titremesi yok şu an için. Zamanlamı oluşuyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tampa1 T kullanıcısına yanıt
    ++++++1,

    %100 katiliyorum :)
  • tampa1 T kullanıcısına yanıt
    israilin turkiye'ye ne zararı olmuş bir türlü ben anlamadım, her yerde israil de israil, 1000km uzaktai başka bir ülkenin bu kadar sebepsiz iç politika malzemesi yapıldığı başka örnek heralde yoktur
  • koleksiyoner K kullanıcısına yanıt
    İsrail in türkiye ye zararını anlamamak için uzayda her şeyden bihaber yaşıyor olmanız lazım..Pkk yı yıllarca destekleyen, ülkemizde dahi onlarca faili meçhul cinayetlerin içinde adı geçen, Filistin'deki binlerce insana zulmeden, adamların topraklarını ellerinden alan, elinde doğru düzgün silahı bile olmayan bir topluma gelişmiş silahlarla saldıran ,kafalarını taşlarla ezen İsrail'in zararı yok diyorsanız , bir oturup bakış açınızı sorgulayın.Bununla birlikte birileri protesto etmek için illa ki zararın direk kendinize olması gerekmiyor. O bakış açısı bencilce bir düşünce ve o bencillik gelir bir gün sizi de bulur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tampa1 -- 15 Haziran 2015; 16:05:26 >
  • tampa1 T kullanıcısına yanıt
    dış politika, ülkeler arası ilişkiler gibi önemli ve karışık konulara ancak ırksal, dinsel ve mezhepsel farklılıklar ile incelenirse gelinebilecek tek sonuç budur tabi ki.
    oysa dünyada herşeye dinsel farklılık temelli dar bir açıdan bakma alışkanlığı yok, örneğin araplar 1900 lerin başındaki dini nitelikli propogandalarla ilgilenmeden, milli menfaatlerini beraber gördükleri ingilizler ile anlaşabilmiştir. burada tarihi doğrudur yanlıştır diye yargılamıyorum, fakat sebepsiz, ırksal farklılıkları nefrete dönüştürebilmiş at gözlüklü mezhepçi dış politikalar ile gün gelir evinizdeki sokağa dahi çıkamaz hale gelirsiniz, pardon doğru şu an dahi suriyelileri yüzünden oluşan güvenlik endişesinden pek çok yere insanlar 5 kat dikkat ederek çıkabiliyorlar.
  • koleksiyoner K kullanıcısına yanıt
    Kumsalda top oynayan çocukların üzerine, savaş gemilerinden top ateşi açıp, onları paramparça etmenin dediğiniz gibi Türkiye'ye ne zararı olacak...

    Ama işte içinde birazcık da olsa insanlık olanların kalbine, ruhuna, vicdanına, aklına, mantığına, insanlığına çooook zarar veriyor çookk...
  • İsrail gerçekten vahşi bir ülkedir bundan hiç kimsenin şüphesi yokta onunla en iyi anlaşanlar da ona en çok söven siyasetçi takımı olmuştur hep.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Bende 5 bin km civari baslamisti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cole Trickle kullanıcısına yanıt
    öyle birşey varsa bu yanlıştır

    fakat olayları tarafsız öğrenebileceğimiz bir kaynak yok, bir taraf diyor şehrimde teröristler bomba patlatıyor kadınlar çocuklar ölüyor, diğer taraf diyor israil devlet değil terörist gibi hareket ediyor.

    savaş kötüdür, olaylar yanlıştır. fakat nedense birilerinin insanlığı örneğin afrikada ellerine silahlar ile ölen çocuklara değil, türkiyede ekmek alırken ölen çocuklara değil, işidin kafasını kestiği çocuklara değil bir tek israil ile ilgili meselelerde aklına geliyor.

    gerçek insanlığı olanlar ışıdçe - kimin gönderdiği silahlarlaysa artık- kafası kesilenelre de üzülür, açlıktan ölenlere, türkiyede ölenlere de üzülür. mezhepçi, at gözlükçü ve ırksal temelli ayrıştırıcı politikalar hiç bir zaman hiçbir coğrafyaya iyilik ve insancıllık getirmemiştir. bunları da ülke çıkarı kılıfına sokulamayacak kadar türk çıkarıyla alakasızken insaniyet kılıfına sokulmasını yemeyenler elbette olur, hele ki tır dolusu silahların ne işe yarayabileceğini bilecek kadar farkındalığı olanlar hiç yemez.




  • koleksiyoner K kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size yazacak çoook şey var ama konu bmw olduğu için daha fazla bir şey yazmayıp size israil sempatizanlığınızla mutluluklar diliyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26_____

    quote:

    Orijinalden alıntı: furkan1zek

    quote:

    Orijinalden alıntı: 26_____

    quote:

    Orijinalden alıntı: valerio

    merhabalar ilgilenen olursa

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikislisportplus-paket-hatasiz-sifirdan-farksiz-6500-km-189214293/detay/

    maşallah çok güzel.

    bu arada içinin fotolarınıda koyarsanız daha iyi olur.

    Arkadaş pilot ve ilanı yazarken keyfe keder diye yazmış :) . Yıllardır dalga geçtiğimiz şahinciler o kadar da beğenilmeyecek düzeyde değilmiş yani.

    pilot olunca araba uçuo mu onuda anlamış değilim saçma gelio ama satışta etkisi varmış öle diolar=))

    Keyfe keder kısmına bişey diyemeyeceğim ama pilot kısmına açıklama yapayım ,
    Pilotlar genelde havaalanlarına servisle gider , haftanın 2,3 günü anca arabalarına binerler belki daha az.
    Havaalanına gitselerde kapalı otoparka çekerler daima. Arkadaş bu yüzden temiz , az kullanılmış demek istemiştir diye düşünüyorum.




  • Bu jantın modeli nedir ? F30'a 20'' jant sağlıklımıdır ? Nasıl olur sizce ? (Fotodaki 19 mu 20 mi ? bana 20 gibi geldi)
    Bu jantla bence M Pakete gerek kalmamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 15 Haziran 2015; 17:21:32 >




  • Cole Trickle kullanıcısına yanıt
    farklı, tarafsız seyler savunulmasını hemen sempatizan diye yaftalamak elbette bu tarz bir yaklaşımın doğal sonucu
    eğer insanlığınız dacia forumunda kamboçyadaki açlığı, fiat forumunda rusyada türklere yapılanları, mercedes forumunda kerkükte olanları, renault forumunda türkiyede ölenleri tartışıp duracak kadar hassas değilse bmw forumunda da israil de israil diye yazmanın bence de bir mantığı yok
  • koleksiyoner K kullanıcısına yanıt
    Ben yazdığımda ırksal , dinsel , mezhepsel bir ifade kullanmadım.. Çok net ifadelerle ne demek istediğim de anlaşılıyor , konu buraya çekerek bakıyorsanız o sizin bakış açınızdaki ön yargıdan kaynaklıdır. Arapların tarihte hatası olmuş olabilir, her toplumun olduğu gibi..Konu burada arap ya da başka bir etnik köken değil..Dünyada dinsel farklılık temelli dar bir bakış açısı yok mu :))) hiç güleceğim yoktu gerçekten bu yoruma..O yüzden nedense bütün Müslüman ülkeler üzerinde Hristiyan ya da Yahudi devlet oyunları dönüyor. Dünyanın hangi Hristiyan ülkesinde bir tane Müslüman devlet baskısı var , bir bakın bakalım. ( ha burada tabi ki suçu kendimizde buluyorum, insan olmanın değerlerini idrak etmeden , inançtan , değerden uzak yaşarsan bir başkası da gelir seni satın alır , kullanır. ) Tabi ki bence asıl suçlu zaten bu zulümlerin yaşanmasına imkan tanıyan satılmış Müslüman ülke liderleri ama bu İsrail gibi bir devletin bebek katili olduğunu değiştirmez...Özellikle de zulüm ettiğin halkın kendini savunacak taştan sopadan başka bir şeyi yoksa..Ülkemiz noktasında ise PKK nın bugüne kadar gelmesindeki en önemli destekçisidir çünkü güçlü bir ülke asla İsrail'in işine gelmez..Onların tek amacı su kaynağı olan doğu ve güneydoğu Anadolu topraklarında hakimiyet kazanmaktır. BOP projesinin temel taşıdır bu topraklar. Bugün Kürdistan diye uğraşıyorsak her taşın altından çıkan İsrail'in payını bu kadar ustalıkla mezhep din vs cümlelerinin altında kapatmak o kadar kolay değil..Suriye ile Israil durumunun farkı da biz savaştan kaçan insanlara yanlış ya da doğru kucak açtık, İsrail olsaydı emin olun kafalarını kırar orada yok ederdi hepsini...Senelerce örneklerini gördük..Neyse otomobil forumunda daha fazla bu konuya girmek istemiyorum, siz kendi geniş bakış açınızla , İsrail sempatizanı olarak bakmaya devam edin ; bu gerçeği değiştirmez...




  • Elmanders E kullanıcısına yanıt
    20" ise eğer araçta en ufak konfor kalmamıştır. Çok fazla sarsar bana göre. Yakın arkadaşımda 19" M paketli F30 var çukurlarda sallıyor aracı. Bence F30un hakederi Türkiye şartlarında en uygunu 18".

    Benim F10da M paket standart 18" jantlar var konfor olarak tam ideal şekilde. Görüntü için F10'a 19" takılabilir aracın şasesi amortisörleri konfor olarak 19"un altından kalkabilir ama F30da sıkıntılı.
  • Bunu da paylaşayım , daha net görürsünüz derin ve engin bakış açınızla
  • 
Sayfa: önceki 16531654165516561657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.