Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (1600. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.317
Cevap
512
Favori
4.419.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15981599160016011602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: surgeon17

    Tşkler. Bilemiyorum sadece ekran sorunu olsa yine iyi kasasında da sorun var telefonun resmen yamuldu. Dediğiniz rakama degisirler se harika olur. Daha fazlasını da vermeye razıyım. Bu haliyle dışarıda tamiri mümkün değil. Firmaların bu tür destekleri vermeleri güzel gerçekten. Gerçi kazandıkları paralar akla ziyan sonuçta.700 milyar dolar gibi bir değeri var. Daha pahali cihazlar var ve muhatap bulamadığınız bir sürü ürün var. Neyse. Yıl sonunda bir yazılım güncellemesi olursa Snap in adapter de kullanılacak duruma gelecek. Gerçi sadece yazılım la hal olup olmayacağı yada ek bir masraf çıkıp çıkmayacak belli değil.

    cihazın yenisini vermiyorlar artık 800 tl sadece ekran değişimi var şansınıza artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı kasada Borusanın sonuna kadar Linelı paketlerini dolduracağını düşünüyorum. Ayrıca Türkiye paketinide dolduracaklardır.

    Bunun en temel sebebi; Mercedesin 2016 model yılı C serisi için Türkiye kotasını w204 C Serisi kotasına yükseltmesi. Bu araçlar Temmuzdan itibaren Türkiyeye giriş yapmaya başlayacak.

    BMW hastası olsak da kabul etmemiz gerekir ki, son iki yılda F30 kasanın satışlarının patlama sebebi; w204 C nin model sonuna gelmesi ve w205 C nin kota sorunlarıydı.

    Tanıdığım çoğu F30 sahibi; C180 de oluşan 3/6 aylık teslimat süreleri sebebi ile ibreyi BMW ye döndürenler.

    Mercedes aynı w205 kasadaki gibi maksimum 45 günlük teslimat sürelerine erişirse, satışlarda terazi Mercedes lehine kayar.

    Borusan da bunun önüne geçmek için standart donanımı arttırmayı seçecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whattsap BMW Grubu tekrar kurulmuştur katılmak isterseniz numaranızı PM ile gönderiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackyTurtle B kullanıcısına yanıt
    Borusan'ın bu lakayıt cehalet ve yalan dolu tavırlarından ötürü bıraz burunları surtmeli rekabet ıyıdır mercedes umarım satışları yukseltır audı yenı a 4 le dahada zorlarsa hem fıyat hem hızmet bizlere Artı olarak donecegı kesın bır oncekı nesıl c serısı 320 d yı 40 bın Euro'ya sattırmıstı ben satış elemanları servıs elemanları Önümde hazır ola geçsın derdınde degılım sadece daha saygılı alay eder gıbı komık yalanlardan vazgecsınler netıcede BMW satıyorlar BMW hayranı olmasam o ıtıcı tavırlarından ötürü asla almazdım ama gel gorkı Tr dekı tek temsılcı bu adamlar tüm Ipler ellerınde umarım bızım ulkemız malesef böyle ısler ıyı gıttımı kımse burnundan kıl aldırmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba araçta (ed) sport moda geçince üst devirlerde kullanımda nasıl anlatsam motor sesi çok tuhaf geliyor bana sanki böyle can çekişiyo gibi sagırlasma mı denıyor bilmiyorum çok zorlanıyomus gibi... Bana mı oyle geliyor bilmiyorum benzer hissiyata kapılan varmı acaba rodajda falan mı hata yaptık kartal pendik bölgesinde olan varsa müsait bi zamanda bi bulusma düsünen olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes bmw den daha kaliteli olablir daha iyi marka imajına sahip olabilir ama yeni c serisinde o arkadan görünüş kaldığı sürece ağzıyla kuş tutsa insanlar bmw den vazgeçmez
    Çok açık ara bugüne kadar yaratılmış en güzel 3 serisinin bu rekabette geriye düşeceğini hiç zannetmiyorum
    Bu kadar kötü bir satış politikası servis sorunları görece olarak giderek yükselen fiyat çözümlenemeyen bazı kronik sorunlar bunların hiçbirisi bu dizaynı gölgeleyip satışların hızını kesmedi
    Ayrıca yeni makyajlı seriyi you tube de ciddi ciddi inceledim benimde aklımda sorular vardı çünkü ama makyajsız kasa alan arkadaşlar kusura bakmasın küçük dokunuşlarla yine iyi iş başarmış Bmw onlarda ucuz aldıklarına sevinsinler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar, Yeni yaptırdım marşpiyellere nasıl olmuş yorumlarsanız ?

  • Keremce44 K kullanıcısına yanıt
    bu kadar ısınması plastik aksamlara kesinlikle bir süre sonra zarar verecektir, 320ied dışındaki (320d, 116i, 520i vb) araç sahipleri kendi araçlarındaki durum hakkında bilgi verebilirler mi?
  • selamlar
    aracımı satmaktan vazgeçtim.kur fiatları aldı başını gitti.özel sipariş ile getirtcek olan arkadaşlara tavsiyem satarken eklediğiniz opsiyonlar size geri dönememekte.insanlar luxury ve luxury plus ayrımını bile yapamıyorlar.extra donanımı anlamamakta haklılar.
  • Merhaba arkadaşlar, aracınızın aynaları katlanınca sürücü tarafındaki ayna ile yolcu tarafındaki aynaların açıları aynı mı? Benim sürücü tarafı daha az kapanıyor gibi biraz açı farkı var gibi görünüyor.
  • erhanbildiricim kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki, ekstra donanımı hiçbir markada paraya çeviremiyorsunuz. Bu donanımlar sadece sizin o araca sahip olduğunuz sürece daha keyifli kullanmanız için. Bir de fiyat avantajı getirmese bile, diğerleri arasında satılmasını kolaylaştırır.

    Ekstra donanımlı araç sipariş ederken, kesinlikle ve kesinlikle uzun uzun kullanacağınıza emin olmanız veya kısa vadede bu para kaybına razı olmanız gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saylam06

    quote:

    Orijinalden alıntı: aHusky

    Bahsettiğiniz uyarı işitsel mi görsel mi?

    Hocam bugün videoya almaya çalıştım. Umarım anlaşılır olmuştur:




    çok teşekkür ederim.




  • BlackyTurtle B kullanıcısına yanıt
    Yani BMW 3 serisi tercihlerinde performans farkı, sürüş keyfi, dizaynın dengeli yapısı, sportifliği vb. bir etki yaratmıyor mu diyorsunuz? Mercedes bu sınıfta hiç bir dönemde Dünya çapında BMW'den daha fazla satmamıştır.

    Son dönemde satılan 3 serisi araçlarda sıklıkla ful deri döşeme, elektrikli hafızalı koltuklar, Harman Kardon ve hatta üzerine geniş ekran + navigasyon vb. gibi en pahalı donanımları bulmak mümkün.

    Bir ikinci ellere bakalım, kaç adet Comand on line, gerçek tam deri döşeme, hafıza paketi, Burmester gibi donanımlar bulabileceğiz? Buna W204 de dahil... W205 bulunmuyordan ziyade, standart donanıma 1 adet ekstra ekletseniz 3 ay bekliyorsunuz. Ve araçlar talep edilen donanımlardan eksik geldiği için, genelde ekstra ekleniyor. Daha Comand on line (NBT karşılığı) almak mümkün bile değil C sınıfında...

    2016 modeller Temmuz'dan itibaren girecek derken??? Bunlar Türkiye'de 2015 model olarak plakalanır.




  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Benim içinde BMW her zaman bir adım öndedir sürüş keyfi ise konu. Fakat halen daha, Ön/Arka park sensörü opsiyon olan, Katlanır aynalar opsiyon olan BMW ile saydıklarımın hepsinin tüm donanım modellerinde standart olduğu Mercedesi karşılaştırırsak ibre Mercedes lehine dönüyor. Üst seviye donanım paketlerinde zaten olay kişinin tercihinde bitiyor. Ama baz donanım BMW ile Mercedes arasında hangisi daha donanımlı?

    Model yılından bahsediyorum. 2014 Temmuz fabrika çıkışlı bir araba BMW ve Mercedes için 2015 Model Year'dır. İki fabrikada yeni model yılı üretimlerine her yıl 1 Temmuz tarihinde başlarlar. Gerisi tamamen Türkiye kanunlarında kaynaklı bir durum. 2014 Haziran çıkışlı araç ile 2014 Temmuz fabrika çıkışlı araç arasında minör güncellemeler yapılmıştır. Bu Model Yılı speclerinde yazar.

    Örneğin BMW'nin 2014 Temmuz üretimi öncesi araçlarında, Ses kontrol düğmesinin üstünde, volume simgesi yoktur. 2014 Temmuz sonrasındaki araçlarında var.

    edit:

    Bahsettiğim konu Mercedes'in Temmuz 2015'den sonra kota problemini aşacağı ve 3/6 aylık beklemelerin kalkacağı. Aynı w204 zamanındaki gibi hemen veya kısa süreli teslimatlara başladığında bu avantaj olacak onlar için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackyTurtle -- 11 Mayıs 2015; 13:44:47 >




  • BlackyTurtle B kullanıcısına yanıt
    Baz donanımda Mercedes daha donanımlıdır ama BMW'de daha ucuzdur diye düşünüyorum. Ön park sensörü konusunda tamamen katılıyorum. Bu tip basit donanımların ihmal edilmemesi lazım.

    Dediğiniz konuları bilmek ve katılmakla birlikte, yine de BMW 3.20i ed kullanan birinin şu anki motor ve şanzıman kombinasyonu ile C180'e geçmesi zor. Ancak ve ancak sürüş keyfinden öte başka parametreleri öne çıkaran birisi yapabilir.

    Üstelik makyaj ile ZF8HP 2. jenerasyonu ile motor da 177 hp olursa, çok daha çekici olacaktır. Mercedes buna ancak 9G-Tronic ve 156 hp motoru ciddi upgrade ederse karşılık verebilir. (Türkiye pazarında tabi)

    Ben bugün C180 AMG ile M paket 40.yıl arasında kalsam (bırakın makyajı) 10 tane alsam, 10'u da 40.yıl olurdu... C180'i Coupe olarak almayı düşünebilirim ama, o başka bir segment ve fiyat/fayda oranı çok yüksek olduğu gibi, dizaynını da çok beğeniyorum.

    Bunun bir BMW hayranlığı ile ilgisi de yok, ben BMW hayranı değilim. Ben hiçbir markaya hayran olmadığım için, tamamen kendi zevkime odaklanarak karar veriyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mutu07

    quote:

    Orijinalden alıntı: ErtugDark

    arkadaşlar aracım 320i ed eco ve comfort modunda araç hafif sallantı yapıyor ışıkta falan dururken belli oluyo ama sport modunda normal çalışıyor.. bu sorunu yaşıyan varmı?

    520ilerde de benzer bir sallantı var. Ama daha çok aracı P konumunda ilk çalıştırma esnasında motor ısınana kadar düzensiz olduğu için ilk 3 saniye şöyle bir hafifçe sallıyor sonra düzene giriyor motor.

    Bu sallantının hissedilmesinin sebebi tabiki motorun diklemesine yerleştirilmesi (arkadan itiş) boşta gaz ver çek yaptığımızda bile koca kasa sağa sola sallanıyor bariz..

    Ama Araç D'de ışıkta beklerken ayak frende sallanıyor diyorsanız bu benim araçta hiç olmadı. Sürekli yapıyorsa servise bir gösterin bence.

    anladım yerli yersiz bazen çok hafif sallıyor bazen normal çalışıyor.. serivse götürcem bi yazılım atalım dediler.. olmadı buji ye ateşleme ünitelerini kontrol ederiz dediler.. bekliyoruz bakalım...




  • nickelcan N kullanıcısına yanıt
    DİZELLER ISINMIYOR.
    TURBOLU OLAN BENZİNLİ MODELLERİN HEPSİ ISINIYOR..
    TURBO BENZİNLİLERİN FİTRATINDA VAR..AMA GERÇEKTEN ÇOK ISINIYOR BİR SÜRE SONRA ARIZA ÇIKARTIR GİBİ..@nickelcan
  • Makyajlı kasada mevcut 2014 haziranda aldığım 320i ed yi takasta kullanıp, 40. yıl paketli bir 320i ed almayı düşünürken uzun değerlendirme sonucu 320d alma kararı verdim.

    Bu kararda en büyük etken 320d nin 190Hp 400nm torka sahip yeni B47 motor ile gelecek olması.

    Full dolu bir 320i ed yerine linesız sunroof, deri koltuklu, ledli 320d almak bana daha mantıklı geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickelcan N kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende baktım bugün evet ısınıyor baya. 3.16 var bende de ama normal o hiçbirşey olmaz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son fiyatlar...
    Sali aksama kadar sportlineplus 141.250 salidan sonra 143.700

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15981599160016011602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.