Şimdi Ara

Bluray Yaratma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Mkv uzantılı bir filmi bluray oynatıcıda izleyebilmek için ne yapmak gerekir. Filmi DVD'lere yazarak Bluray oynatıcıda izlemek istiyorum.
    Bilgisi olan bir arkadaş varsa ve yardım ederse çok sevinirim...



  • hocam öncelikle 720p mkv uzantılı filmler boyut olarak nerdeyse minumum 4-5 gb olduğu için ki 1080p olanlar min 7-8 gb civarı,bunları tek katman dvd lere yazman imkansız..ayrıca ben şuana kadar bluray player ların mkv uzantılı dosya oynattığını görmedim(ama mutlaka vardır kıyıda köşede biyerde)..bu olay birazda şuna benziyor..dvd player lar ilk çıktığında biçok büyük firma divx desteği vermemişti,daha sonraları yaygınlaşmıştı bildiğin gibi..şuan luray oynatıcılar sadece bluray disc ve dvd desteği uzantılı filmleri oynatıyorlar...tabi bnm kanaatim en fazla 1-2 yıl içinde bunlarda mkv desteği vermek zorunda kalacaklar satışlarını artırabilmek için..bu durumda şuda olacaktır,bluray discler de ucuzlayacaktır,ucuzlaması gerekir:)
  • DVD'ye yazdırması sorun değil ki . Filmi iki veya üç parçaya ayırıp yazdırabilirim. Sadece bluray playerların kesinlikle oynatabileceği bir formata dönştürmek istiyorum.
  • Philips bdp7300 alın MKV ler için.

    quote:

    Orijinalden alıntı: tcmb

    Bahsi geçtiği için buraya da koyayım dedim.

    Az önce Philips 7300 ü tam anlamıyla olmasa da denedim. 320 gb 2,5" casper taşınabilir belleği tanımadı (kullanım klavuzunda 160 gb üstünü tanımaz yazıyordu) - 4 gb. flash belleğer 200 mb.lık mkv filmin bir kısmını attım gösterdi (bu arada cihaza hiç bir güncelleme yapmadığımı belirteyim) Aynı flash belleğe m2ts AVCHD formatında filmin son kısmını koydum yaklaşık 1.3 gb. tanımadı. Cihazın üzerinde ve klavuzunda AVCHD diskleri de oynatır dediği için dvd ye yazdım her iki film parçasını bu kez de m2ts yi okumadı ancak mkv formatındaki filmi oynattı. Yarın yapabilirsem güncelleme yapıp tekrar deniyeyim diyorum. Bu arada cihazın kullanımının hoş görüntüsünün de oldukça etkileyici olduğunu belirtmek isterim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: tcmb

    Son yazılımı güncelledim ancak değişen birşey yok mkv leri usb den ve dvd den okudu ancak m2ts leri görmedi.




  • Philips 7300 için bir blu-ray diski hazırladım aslında. İçinde Certificates ve BDMV klasörü oluyor.Bazı filmleri çok iyi gösterdi ancak bazılarının kalitesi çok kötüydü.
    Neden olabilir sizce ? Filmin çözünürlüğü 1280*536 gibi bir şeyse görüntünde bozulma olur mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.