Şimdi Ara

Bluray,HDMI,LCD TV SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    şöyel başliyim anlatmaya bende sony vaio fw21e laptop ve samsung 40b652 lcd tv var.biliosunz samsunglar dts desteklemiyorlar.o yüzden dts formatlı bluray filmlerde ses codec hatası veriyorlar.bende bunu düzeltmek için hdmı kablo aldım ve lcd'ye bağladım.ancak kurculayıp ayarlarla oynadıktan sonra laptop'ta bluray oynatıp tv'de izleme faslına geçiyim dedim ancak ne görüntü ne ses vermedi.oynatmadı blurayi.sonra başka filmler açtım mpeg4,avi vesaire gayet güzel oynattı hiçbir problem çıkarmadan ve ayrıca seside tv'den alabildim.ancak gel gelelim bluraylerde duruo böle.nese sonra çıkardım hdmı kabloyu pc'den bluray film açmaya çalıştım bu sefer oynatmadı.yani ilerletiyorm ilerlettiğim yerdeki sahnesi resimmiş gibi duruo görüntü oynamıyo.önceden bluray oynatan laptopta oynatmamaya başladı tv'ye takınca.ben bu problemi nasıl çözebilirim yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa acil yardım lütfen.

    not: ekran kartım atı radeon HD 3470







  • Tv'ye takmanızdan değil de daha çok pcnin kendisinden kaynaklanan bir problemmiş gibi gözüküyor. Codecinizi silip yeniden yüklemeyi deneyin, farklı playerlarla deneyin. Bsplayer kullanıyorum ben gayet iyi. Sıkıştırılmamış bluray filmlerse ArcSoft TotalMedia Theatre da oynatıyor güzelce. İşlemciyi fazla kullanan bir uygulama da olabilir. Filmi açtıktan sonra görev yöneticisinden işlemleri kontrol edin. Sıradışı birşey varmı diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `Shadow -- 24 Ağustos 2009; 4:34:18 >
  • ilginiz için çok teşekkür ederim.codeci nasıl silebirim onu anlamadım?bide bende bs player,divx7,k-lite codec pack vardı sildim hepsini sadece bs'yi yükledim hiçbir filmi açmadı.gom player indirdim o da oynatıyor ancak ses yok.
  • sadece player filmleri açmak için yeterli değil zaten codec durup dururken bozulmuşsa diye silip tekrar yüklemeyi deneyin demiştim k-lite codec pack in yeni sürümüni indirip kurun. bir de öyle deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.